Προς το περιεχόμενο

VGA για AGP8x τα φώτα σας!

TirkaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από μια μικρή ταλαιπορία με το e-shop, έφτασε η κάρτα (HD 3850) και προ ημερών επεράσθη..

Φυσικά, όπως αναμενόταν, οι διαφορές μεγάλες, ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε φαινόμενο bottleneck, γενικά το pc έγινε πολύ πιο δυνατό. :-)

Έκανα δοκιμές σε Warcraft Frozen Throne, Red Alert 3, PES 09 και Oblivion οπου ανέβασα κατά 1-2 επίπεδα τα γραφικά χωρίς να δω το παραμικρό κόλλημα. Δεν μπήκα στον κόπο να μετρήσω FPS ούτε να απομνημονεύσω ποια graphic features ανέβασα, όμως ως απόδειξη ανεβάζω benchmarks του CPU και VGA από 3D Mark 06 για να δείτε τη διαφορά. Το test το έτρεξα ως default χωρίς να πειράξω καμιά ρύθμιση:

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CTirkas%5CDesktophttp://img16.imageshack.us/img16/8688/benchmarkinsomniax.png

http://img16.imageshack.us/img16/774/benchmarkinsomnia2.png

Υ.Γ. Δεν έβαλα πολύ δυνατά games για δοκιμές γιατί λόγω έλλειψης απόδοσης από επεξεργαστή και ddr1 μνήμες (400MHz) δεν με παίρνει και πολύ..

Δημοσ.

Από τα ~1000 3DMarks που θα έπαιρνες με την 6800, φυσικά είναι μεγάλη η διαφορά, αν και νομίζω ότι το τρως το bottleneck (βλ. CPU Score: 858).

Δημοσ.
Από τα ~1000 3DMarks που θα έπαιρνες με την 6800, φυσικά είναι μεγάλη η διαφορά, αν και νομίζω ότι το τρως το bottleneck (βλ. CPU Score: 858).

680 για την ακρίβεια ----> φαίνονται στην πρώτη εικόνα

Bottleneck λες λόγω της διαφοράς των 2 3DMarks στην απόδοση της CPU με το πρώτο τεστ;

Δημοσ.

Πούλα τη Ram κανά 20αρι 30αρι και άλλα 30 modo+cpu+vga στο emarket.

Πήγαινε στο στόκ του πλαισίου πάρε mobo vga με 60 both.('εχει Asus P5k με το κιλό ~30 ευρό και Albatron NV 9600GT κατά καιρούς ~30)

Και πέτα και εναν Ε5200 με 2giga ddr2 πάνω 80 ευρό.

Τσίμα τσίμα θα σου φτάσουν πιστεύω.

Άντε να δώσεις και 100 απο τη τσέπη σου.

Δημοσ.

Πήγαινε στο στόκ του πλαισίου πάρε mobo vga με 60 both.('εχει Asus P5k με το κιλό ~30 ευρό και Albatron NV 9600GT κατά καιρούς ~30)

PCI Express βλέπω στην P5k και μόλις παρήγγειλα AGP κάρτα..

Δημοσ.

Τέσπα άργησα μάλλον στο μην μου.

Καλοδούλευτη!

Και σκίσε λίγο τον p4 να μην την χαντακώσει τελείος.

Αν και το μεγάλο χαντάκωμα παίζει απο το bandwidth του AGP.:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...