Προς το περιεχόμενο

VGA για AGP8x τα φώτα σας!

TirkaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάρτα γραφικών για το agp σλοτ της μητρικής μου.

Έχω επεξεργαστή Intel στα 3GHz και προς το παρόν το PC φοράει την 6800 (την απλή..).

Αν πάρω τις παρακάτω που τσέκαρα θα δω μεγάλη διαφορά;;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514225 (MSI 7600GT)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510655 (Sapphire Radeon HD3850)

Οι ενστάσεις μου είναι οι εξής:

1) Πιο δυνατή η 3850 από την 7600GT (έτσι λένε στο internet) αλλά είναι Intel με Αti.. Πρέπει να έχω επιφυλάξεις;;

2) Μπορώ να βρώ εξαιρετικά φθηνά μια 7600GS, να προτιμήσω αυτήν η με τις παραπάνω τα λεφτά που θα δώσω θα πιάσουν τόπο;;

3)Να προχωρήσω σε o/c της υπάρχουσας 6800; (δεν ξέρω ακριβώς αλλά μπορώ να το ψάξω.

Plz help:shifty:

Thank you

Δημοσ.

Για τον μονοπυρηνο επεξεργαστη που έχεις καλυτερη λυση είναι η 7600GT. Δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αυτην που έχεις τώρα. Η 3850 έχει τεραστια διαφορα με την 7600 αλλα θα φάς Bottleneck.

Η καλύτερη λύση...πετάς το σύστημα από το μπαλκόνι,πες οτι το πήρε ο αέρας και επεσε, κάνεις μια ριζική αναβάθμιση και τέρμα. Δεν είναι καλό να κάνεις ηλεκτροσόκ σε πεθαμένο. lol

Δημοσ.

Θα έλεγα οτι μια μεταχειρισμένη 1950pro θα ήταν ταμάμ σάν ύστατη αναβάθμιση για το σύστημά σου.Απο εκεί και πέρα δέν αξίζει να ασχοληθείς.Πλέον μπορείς να κάνεις ριζική αναβάθμιση με 300 ευρώ μόνο και αποκτάς σύστημα με πολλαπλάσιες επιδόσεις.

Δημοσ.

Από 6800 σε 7600 είναι άσκοπη η αναβάθμιση.

Αν βρεις 1950pro ή 3850 μεταχειρισμένες, το σώζεις για λίγο.

Σε γενικές γραμμές μη ξοδέψεις παραπάνω από 40-50€ για αυτό το σύστημα.

Δημοσ.

Μόλις ήρθα από αγορά MacBook και δεν διαθέτω atm τα 300Ε για αγορά νέου tower.

Έχουν περισσέψει γύρω στα 80 γι αυτό έλεγα να τα ρίξω στο παλιό μου σύστημα.

Anyway το σκέφτομαι για μια 3850, ίσα ίσα να ανέβει λίγο το εύρος των games που θα σηκώνει το μηχάνημα (λαμβάνοντας υπόψιν πάντα και το ενδεχόμενο του bottleneck που ανέφερε ο BJOB).

Δημοσ.

+1 3850

Κανε και ενα μικρο oc στον επεξεργαστη σου και εισαι super.

Κραταω επιφυλαξη για το τροφοδοτικο σου,αλλα αν χρειαστει να παρεις καινουριο, θα σου μεινει για μελοντικη αναβαθμιση.

Απο μνημες πως τα παμε?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι 450Watt της Thermaltake και οι μνήμες 2GB DDR1 στα 400ΜΗz (3-3-3-8) dual channel kit.

Εντάξει το σύστημα δεν είναι και του πεταμού απλά ο εξοπλισμός είναι αρκετά παλιός επειδή είναι 5ετίας

Τελικά μάλλον για 3850 πάω..

Υ.Γ. Στο oc του επεξεργαστή μου βάζεις λίγο δύσκολα αλλά θα το ψάξω λιγάκι και βλέπουμε.. :-)

Δημοσ.

Κι εγώ κάτοχος 1950 agp slot. Με 350αρι PSU όλα ΟΚ. Go for 3850 αν σκέφτεσαι να κρατήσεις το σύστημά σου κανά 2 χρονάκια ακόμα. Αλλιώς φύλαξε τα λεφτά για την αναβάθμηση.

Δημοσ.
tirkas εχεις pm

Που είναι και δεν το βλέπω;; :-)

Anyway παιδιά έχω ήδη παραγγείλει μια 3850 από e-shop στα 90Ευρόπουλα χωρίς να μπω στον κόπο να βρω κάποια μεταχειρισμένη.

Να δούμε τώρα πώς θα ταιριάξει και με το σύστημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...