Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Pentium 4 !!!!

black12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και ζητώ βοήθεια, παλιός (Pentium 4 στα 2,80 GHz με Windows XP) αρκετά δουλευμένος (αγορασμένος 2004)και στα καλά καθούμενα κάνη επανεκκίνηση, την επόμενη μέρα 4-5 φορές και σε 2 μέρες δεν ξεκινά με τίποτα, έβγαλα σκληρούς αλλά πάλι τα ίδια, ξεκινά και κλίνη μόνος του 7-10 φόρες. Η ερώτηση από πού να αρχίσω το ψάξιμο??? Το τροφοδοτικό είναι 2 χρονών 480, η κάρτα γραφικών 128 AGP, RAM 2x512mb + 2 x1gb.

Περιμένω τις γνώσι σας.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δες αν έχουν πρόβλημα:

1. οι μνήμες (κανε test με hirens boot CD)

2. θερμοκρασία της CPU, ανεμιστηράκια CPU και κουτιού δουλεύουν?

3. HDD, κανε κάνα surface scan για χτυπημένο δίσκο

4. το τροφοδοτικό να μη δίνει σωστά ρεύματα, αλλα δύσκολο να το δεις αυτό. μονο αν μπορείς να δανειστείς κάνα άλλο τροφοδοτικό

μπορεί όμως να φταίει και η μητρική (κανε κάνα clear βίος)

αλλα μάλλον γερατειά μυρίζομαι!

Δημοσ.
Να βεβαιωθεις οτι το power button δεν ειναι κολημενο και ισως ευθυνεται για τις επανεκκινησεις.

φιλε μπράβο, να και κάτι που μου έτυχε παλιότερα και το βρήκα εντελώς τυχαία, πως μου ξέφυγε? είναι η απόλυτη γκαντεμιά :D

Δημοσ.

Καλησπέρα κύριοι, μόλις ξύπνησα και θα ξεκινήσω με τις οδηγίες σας. Το πρώτο που θα ψάξω είναι το power button.

Ευχαριστώ θα σας πω το αποτέλεσμα

Δημοσ.

Εμενα μου εκανε το ιδιο και ηταν τροφοδοτικο.

Σε τετοιες περιπτωσεις μαλλον το τροφοδοτικο φταιει.

Αν εχεις να δοκιμασεις καποιο αλλο κανε το

Δημοσ.

μαλλον για το τροφοδοτικο παει και μια σκεψη ...εχεις 2χ1 ραμ και 2χ512 οι οποιες ειναι υπερβολικες για το συστημα σου αν υποθεσω οτι δουλευεις με ΧΡ νομιζω οτι οι 512 δεν σου χρειαζονται παρα μονο προβληματα μπορουν να δημιουργησουν

Δημοσ.

Καλησπέρα κύριοι, λοιπόν ο υπολογιστής είναι εντάξει, λειτουργεί περίπου 3 ώρες άψογα. Τι έφταιγε? Πρώτα άλλαξα το power button αλλά και πάλι τα ίδιο, Τροφοδοτικό δεν μπόρεσα να βρω (ότι βρήκα δεν είχε ένα φυσάκι τεσσάρι για την μητρική) Μάλλον η δυο ραμ 512 που είχα επάνω (2 χρόνια περίπου) τώρα γιατί μου το έβγαλε το πρόβλημα δεν το καταλαβαίνω αλλά και μετά από 4-5 χρόνια λειτουργίας του υπολογιστή δεν ψάχνω και πολλά, αν έχετε κάποια απορία ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και το χρόνο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...