lefstef Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Χρησιμοποιώ το real vnc για να βλέπω το άλλο μου pc αλλά είναι κάπως αργό. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να παίξει live εικόνα και ήχο. Με ενδιαφέρει για τοπικό δίκτυο
binary_dreamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 καλησπέρα. καταρχήν το real vnc είναι για remote desktop και δεν κάνουν για ήχο και εικόνα. πες μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
gregdais Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Το vnc είναι ταχύτατο για τοπικό δίκτυο... για απομακρυσμένες περιπτώσεις logmein
lefstef Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Θέλω να μπορώ να παρακολουθήσω κάποια video χωρίς να έχω καθυστέρηση.
binary_dreamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 αν θέλεις να παρακολουθείς βίντεο τότε μπορείς να στήσεις ένα πρόγραμμα για stream και να το παρακολουθείς remotely. πχ. vlc είναι κορυφαίο.
lefstef Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Κοίτα θέλω να βλέπω το desktop να χειρίζομαι το pc σαν να είμαι πραγματικά εκεί να μην μου κάνει αυτή την καθυστέρηση στο mouse, να μην καταλαβαίνεις στην ουσία ότι είσαι από άλλο pc.
binary_dreamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 με μια λέξη που τα περιγράφει όλα ΑΔΥΝΑΤΟΝ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:30 ---------- μπορείς να έχεις κάποιο πρόγραμμα για remote desktop και κάτι που να σου κάνει stream.
nikspyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, πως μπορούμε δηλαδή να δούμε video από απόσταση (remotely). Πως επιτυγχάνεται το stream, μπορείς να δώσεις κάποιο παράδειγμα
binary_dreamer Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Με το vlc αν πας στις ρυθμίσεις θα δεις ότι σου έχει επιλογές για τον τρόπο που θέλεις να κάνεις stream ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:33 ---------- ρίξε μια ματιά hχχp://www.engadget.com/2005/11/29/how-to-stream-almost-anything-using-vlc/ hχχp://www.wikihow.com/Use-VLC-Media-Player-to-Stream-Multimedia-to-Another-Computer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.