HER_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλησπέρα Έχω ένα πρόβλημα με τις usb θύρες. Χθες είχα ένα memory disk και ξαφνικά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει το memory disk . Αυτήν την στιγμή όταν το συνδέω με την usb τότε εμφανίζετε κάτω δεξιά το εικονίδιο για να το αποσυνδέσεις όμως ανοίγοντας τον explorer δεν τον βλέπει. Αποκατέστησα και τους drivers των usb αλλά πάλι τα ίδια. To meory disk δεν είναι χαλασμένο γιατί το έβαλα και σε αλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά και επίσης έχω δοκιμάσει και άλλα memory και το κάνει και σε αυτά. Στο εικονίδιο τις αποσύνδεσης δεν αναφέρει το γράμμα που έχει συνδεθεί (π.χ G:) οπότε λογικά θα πρέπει να του αλλάξω γράμμα. Πηγαίνοντας όμως στην διαχείριση δίσκου δεν τον εμφανίζει αλλά δεν εμφανίζει ούτε καν τους σκληρούς δίσκους. Έχω windows xp sp3. Έχετε καμία ιδέα?
HER_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Είναι κανονικά περασμένοι. Εντωμεταξύ ο υπολογιστής είναι ολοκαίνουργιος. Μια μέρα τον έχω!
slygeo87 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Kάποιο σφάλμα-ερωτηματικό στη διαχείριση συσκευών;Τι εννόεις ''αποκατέστησα τους drivers'';
HER_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Όχι δεν έχει κανένα ερωτηματικό Εννοώ ότι στην διαχείριση συσκευών πάτησα κατάργηση των usb και όταν τον ξανά άνοιξα τότε τα ξανά εγκατέστησε. Δηλαδή δεν φαίνετε κάποιο πρόβλημα με drivers. Έμενα με απασχολεί γιατί στην διαχείριση δίσκου δεν εμφανίζει ούτε το flash disk αλλά ούτε τους σκληρούς μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.