Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα γραφικων οταν πηγα σε οθονη 1920χ1080

Giannis Koutsoubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες με χαρα παρελαβα την Samsung SM2333SW 23".

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-108-SA&groupid=17&catid=1425&subcat=

ετσι εβαλα στην ακρη την Nec 1280χ1024 που ειχα πριν.

Υποψιν οτι οσα προβληματα θα αναφερω δεν συνεβαιναν με την προηγουμενη οθονη μου.

Ως κλασσικος γκαντεμης που αποκλειεται να κανω κατι και να πανε ολα ρολοι χωρις να υπαρξει προβλημα συνεβη το εξης.

Αφου φτιαχνω τις ρυθμισεις brightness 45 , contrast 50 παω να παιξω το far cry 2.Εκτος οτι δεν καταλαβα και καμια τρελη διαφορα στην ποιοτητα τις εικονας παρατηρησα οτι το παιχνιδι κολλαγε(λιγο μεν αλλα οσο πρεπει για νασε νευριασει).Βλεπω τον επεξεργαστη μου να ειναι στο φουλ συνεχεια.Οκ λεω αν και δεν το περιμενα..Ομως συναντησα και αλλα προβληματα που δεν ξερω αν εχουν να κανουν με τον επεξεργαστη.Καθως επαιζα πεταγονταν καποια μαυρα τετραγωνα για κλασματα του δευτερολεπτου.Επισης, σε μεγαλη αποσταση καποιες φυλλοσιες δεντρων καναν αυτο το "τρεμοπαιγμα" σαν να εξαφανιζονται και να εμφανιζονται παλι.Κανω far cry benchmark και τα frames τιγκα γυρω στα 50(δεν καταλαβαινω πως βγηκαν τοσα πολλα ενω εβλεπα οτι σκαλωνε ελαχιστα σε καποια σημεια).Να πω οτι με την παλια οθονη μου τα frames βγαιναν ακριβως τα ιδια χωρις ομως να σκαλωνει καθολου οταν εκανα benchmark.

Δευτερο ανεξηγητο προβλημα:Με την ιδια χαρα παω να παιξω και το assasin's creed...Ολα τελεια με τα γραφικα μεχρι να δω οτι η σκιες αντι να ειναι ισιες και smooth ητανε κομματιασμενες σαν να ειχα την πιο χαμηλη ποιοτητα.Τα options εννοειται ολα φουλ(στην μεγιστη αναλυση μου ακυρωνε την επιλογη Multisampling-δεν ξερω γιατι-)

Ξαναεκανα εγκατασταση drivers και Catalyst το οποιο εβαλα σε optimal quality.Μεχρι και τον driver τη οθονης εβαλα.Επηρεαζει ο επεξεργαστης τα γραφικα ωστε να μην εχω καλη σκιαση??

Μετα απο το προβλημα με το GTA IV που σχολιασα σε αλλο θρεντ(το οποιο πηρα γνησιο, ειχα παλι προβλημα με τις σκιες μονο των εξωτερικων χωρων,μετα απο 50 install-uninstall,τωρα δεν μπορω καν να μπω στο παιχνιδι αφου το σοσιαλ κλαμπ ειναι επισημα οφ) αυτο μας ελειπε!Exω βαλει μπρος τωρα για τον Intel Core 2 Quad Q9550.

πληρης απογοητευση.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.μουρχεται να σπασω τον υπολογιστη κανονικα.τοσα λεφτα και ψαξιμοκαι τωρα γινονται ολα αυτα.

case CODEGEN 6099CA, THERMALTAKE 750W W0116RE-14 PFC, INTEL CORE-2-DUO E8400 3.0 GHZ BOX, ASUS P5Q PRO, Saphire 4870x2, KINGS KHX8500D2/2G DDR2-1066MHz HYPER-X, Seagate 500GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata 2, ST3500418AS), Samsung 2333sw, vista x64 sp1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...