klainmaingr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Κοινωνιολογικά να παρατηρήσω πως 3/30 πόστ είναι Extraverted. Ιντερνετικό επακολουθό;
kurokokoro Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Κοινωνιολογικά να παρατηρήσω πως 3/30 πόστ είναι Extraverted.Ιντερνετικό επακολουθό; Ναι έτσι νομίζω κι εγώ. Επίσης μια άλλη παρατήρηση που έχω κάνει είναι οτί οι εσωστρεφής έχουν τάση να κάνουν παρέα με εσωστρεφής...αυτό απο μία μικρί παρατήρηση που έκανα μεταξύ του περιβάλλοντος μου.
evabb Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Κοινωνιολογικά να παρατηρήσω πως 3/30 πόστ είναι Extraverted.Ιντερνετικό επακολουθό; εξωστρεφης δεν σημαινει αυτο;
nickarmy Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Your Type is ENTJ Extraverted Intuitive Thinking Judging Strength of the preferences % 22 38 25 89 You are: slightly expressed extravert moderately expressed intuitive personality moderately expressed thinking personality very expressed judging personality καποια ισχιουν καποια όχι
kurokokoro Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Your Type is ENTJ Extraverted Intuitive Thinking Judging Strength of the preferences % 22 38 25 89 You are: slightly expressed extravert moderately expressed intuitive personality moderately expressed thinking personality very expressed judging personality καποια ισχιουν καποια όχι Διάβασε την πλήρη ανάλυση του τύπου σου για να έχεις μια καλύτερη εικόνα.
nickarmy Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 το εσβησα το παραθυρο σιγα μην το ξανακανω η εκτος αν υπάρχει link .. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:41 ---------- τελικα το 90% αληθεύει .... αρχίζω και φοβάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.