caveneo Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Παίδες αυτό το site το έχετε δει. Έχει πολύ πράγμα μέσα και μάρκες για όσους θέλουν. Πριν στέλναν με ταχυδρομείο τώρα με USPS και έχουν και paypal. Αλλά μπορούμε να το εμπιστευτούμε; Αν έχει ακούσει κάποιος κάτι ας βοηθήσει λίγο.
giorgos147 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 To about us το είδες; Εμένα δε μου πολυαρέσει που λέει MSN και δεν έχει έστω μια διεύθυνση....
caveneo Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Το είδα man και δεν μου πολυάρεσε και εμένα για αυτό είπα να ρωτήσω για να πείτε τη γνώμη σας.
markosf1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Αν παραξενεύεστε που είναι φθηνά .. δεν είναι αυθεντικά ή είναι ελλατωματικά . Είναι από Κίνα και ασχολούνται μόνο με ηλεκτρονική αγορά σε άλλες χώρες .. Έχω αγοράσει ρούχα από κίνα και το μέγεθος ήταν τεράστιο .. το large και το medium δεν είχαν καμία διαφορά,ήταν ίδια . Αλλά άμα τολμήσεις και κάνεις μια αγορά ,ε δεν νομίζω να χάνεις και πολλά , Try it , για αγορά ρούχων πάντα στα τυφλά αγοράζεις στο ιντερνετ! Εσάς τι ακριβώς σας φοβίζει ?
dp@pa Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 μΟΥΦΑ ΣΙΤΕ, μην τολμησεις να κανεις παραγγελια!..
markosf1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Όταν λες μούφα εννοείς τα προιόντα ,ή ότι αποκλείεται να στα στείλουν ? γιατί τα προιόντα εννοείτε ότι είναι μούφα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.