Προς το περιεχόμενο

WAG160N και disconnects

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία πριν 3-4 βδομάδες πείρα αυτό το router,όλα καλά αλλά πολλά disconnets,πρώτα απόλα έχω θόρυβο γραμμής 50 db (είμαι 4 χλμ μακρια απο το dslam) κλειδώνω στα 3-4 mbps και πληρώνω μέχρι 24 τέσπα δεν είναι εκεί το πρόβλημα , πέφτουν πολλά disconnects και πείρα την forthnet να δηλώσω βλάβη για το 50 db θόρυβο και μια γκόμενα μου πε πως φτέει ι μπρίζα που έχω επειδή είναι διπολική και καλά και στην μία θέση συνδέω το router στην άλλη το τηλέφωνο , τέσπα σαν χαζός και γω την άλλαξα έτσι για το γαμώτο και πάλι τα ίδια κάθε μισάωρο disconnect...κανείς να προτίνει κάτι?έχω απελπιστεί...to router είναι αναβαθμισμένο με το τελεφτέο firmware.

Δημοσ.

pou eειναι ο 100 001 010 να μας πει για τα λινκσυς που ειναι σταθερα.σου αλλαζουν προφιλ και πεφτει και αλλο η ταχυτητα.με 50 db εισαι καταδικασμενος και ξεχνα τα 5 Mbit οχι τα 24.το adsl ειναι πολυ οριακα στα 50 db γιατι ειναι χαλκος και με καμια ετερεια δεν θα πας παραπανω.βαλε φιλτρο παντου ακομα και στον συναγερμο αμα εχεις και παρε κανα speedtouch που ειναι πιο σταθερο σε τετοιες γραμμες αλλιως ζητα να σου αλλαξουν προφιλ εστω και αν παιξεις πιο αργα.με 50 db Μην περιμενεις πολλα.

Δημοσ.

Βάλε ένα THOMSON TG585n ή TG587n αν το βρείς και χρειάζεσαι τα επιπλέον χαρακτηριστικά του.

Επίσης κάνε και ένα γενικό έλεγχο στις καλωδιώσεις.

Agrb :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Με 50db και οι καφετιερες πεφτουν. ζητα να σου ριξουν τη γραμμη αφου εχεις ψαχτει πρωτα για βραχυκυκλωμα

καφετιερα ειναι το λινκσυς μαλον διοτι αυτο σιγουρα δεν αντεχει πανω απο 50 αντιθετα με τα thomson:P.xixi.ποσα καφετιερες linksys Εχω αλλαξει και thomson επειδη δεν συγχρονιζαν λογω μεγαλου attenuation.σαν την duracell.το thomson συνεχιζε.χαχα

Δημοσ.

πανω απο 35 υπαρχει προβλημα με ολα τα ρουτερς........ εχω ομως βαλει και wag200 με 44 και δεν επεφτε. δε φταινε τα ρουτερ αλλα οι κωλογραμμες......... ξυπνηστε ;)

Δημοσ.
πανω απο 35 υπαρχει προβλημα με ολα τα ρουτερς........ εχω ομως βαλει και wag200 με 44 και δεν επεφτε. δε φταινε τα ρουτερ αλλα οι κωλογραμμες......... ξυπνηστε ;)

ναι ρε συ αυτο το ξερουμε οτι οι γραμες ειναι χαλια .απλα δεν εχει νοηξμα να λεμε για τις γραμμες γιατι ειναι κατι ποθ δεν θα αλλαξει ποτε.οποτε αφου δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο δηλαδη ο οτε στις γραμμες του παει το βουνο στον μωαμεθ παει το καταληλο ρουτερ στην καταλληλη γραμμη.αν ηταν ολα τελεια δνε θα σου ελεγα παρε thomson και ουτε εγω θα ειχα thomson αλλα ειτε Linksys eite zyxel.επισης προχτες ειδα μια ωραια γραμμη.23998 με 1021 yp και το τραγικο ηταν οτι ειχε και margin 9,5.δηλαδη πρωτα τερματισε η γραμμη παρα το snr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...