Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα και drivers για Νvidia GForce 4200

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ποαιδες, εχω ένα αρχαίο καβουρδηστήρι που εχει μια Nvidia gforce Ti 4200

Εδώ και κάποιες ώρες μου κάνει παπαριές. Εκει που δουλεύω τραβάει ένα κόλλημα, παγωνει τα ΧΡ και μετα απο 5' τεζα, τραβάρει reboot.

Μολις γυρίσουν λέει οτι το πρόβλημα πρέκυψε από την κάρτα που δεν μπόρεσε "να ολοκληρωσει ενα drawing application" και μου προτινει να κανω update drivers

1. Μου φαίνεται τρελό ρε γαμώτο. Έψαξα με nod32 μηπως ηταν ιος, τιποτα. Απο την αλλη, τωρα ξαφνικά έσκασαν οι drivers?

2. Έτσι για να μυ φυγει, που θα βρω τελευταίους drivers? Eψαξα google, τίποτα εντος 2009, το καλυτερο 200 ή 2007. Σταμάτησαν να βγαζουν?Παντως 2-3 σαιτ ρε γαμωτο που βρηκα δεν μπορω να κατεβάσω. Ξέρω οτι ειναι κόπος αλλα μηπως μπορείτε να βοηθήσετε?

UPDate

Eδ'ω και μερικα ριμπουτ αν ανοιξ κανονικά δεν βγαζει τιποτα, μαυρη οθονη μετά την μπάρα των Windows, αν μπω safe mode αστα χαλια μαυρα.

update2

νεα εξέλιξη, δοκιμασα να φορτωσω με last know working configuration και πηρα τον πούλο, ενω και καλά ξεκινάει, τρωω ενα ωραιοτατο Out of range στη οθονη

• Moderators
Δημοσ.

Τη περιπτωση να τα παιξε το συστημα ψυξης ή η ιδια η καρτα τη σκεφτηκες...? Γιατι κατα κει παει συμφωνα με τη περιγραφη..

Drivers απο το site της nvidia. Προφανως και εχει σταματησει να υποστηριζεται εδω και χρονια η συγκεκριμενη καρτα. Αλλα δε νομιζω να φταινε αυτοι..

Δημοσ.

Mάλλον κάτι τέτοιο παιζει

Τεσπα, δεν βαρθλεσαθ, casing για τα δεδομένα του σκληρου, λαπτοπακι και προσευχες να αντέξει το λαπιτοπι μεχρι να παρουμε νεο κομπιουτορα

\

8 χρονια ηταν αυτα RIP

Δημοσ.

update2

νεα εξέλιξη, δοκιμασα να φορτωσω με last know working configuration και πηρα τον πούλο, ενω και καλά ξεκινάει, τρωω ενα ωραιοτατο Out of range στη οθονη

Σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις από την safe mode screen το "enable vga mode".

Oι τελευταίοι WHQL της 4 σειράς που έχει βγάλει η Nv είναι εδώ. (υποθέτω τους έχεις δοκιμάσει ήδη).

Παίζει πάντως το πρόβλημα να μη οφείλεται στην κάρτα γραφικών, αλλά στις μνήμες/psu/λειτουργικό...

• Moderators
Δημοσ.
Mάλλον κάτι τέτοιο παιζει

Τεσπα, δεν βαρθλεσαθ, casing για τα δεδομένα του σκληρου, λαπτοπακι και προσευχες να αντέξει το λαπιτοπι μεχρι να παρουμε νεο κομπιουτορα

\

8 χρονια ηταν αυτα RIP

Παντως αν φταιει η vga και θες να το κρατησεις, σου χαριζω μια Riva TNT2 32MB, ισα να "εχεις εικονα" ρε παιδι μου :P :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...