KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Λοιπον ποαιδες, εχω ένα αρχαίο καβουρδηστήρι που εχει μια Nvidia gforce Ti 4200 Εδώ και κάποιες ώρες μου κάνει παπαριές. Εκει που δουλεύω τραβάει ένα κόλλημα, παγωνει τα ΧΡ και μετα απο 5' τεζα, τραβάρει reboot. Μολις γυρίσουν λέει οτι το πρόβλημα πρέκυψε από την κάρτα που δεν μπόρεσε "να ολοκληρωσει ενα drawing application" και μου προτινει να κανω update drivers 1. Μου φαίνεται τρελό ρε γαμώτο. Έψαξα με nod32 μηπως ηταν ιος, τιποτα. Απο την αλλη, τωρα ξαφνικά έσκασαν οι drivers? 2. Έτσι για να μυ φυγει, που θα βρω τελευταίους drivers? Eψαξα google, τίποτα εντος 2009, το καλυτερο 200 ή 2007. Σταμάτησαν να βγαζουν?Παντως 2-3 σαιτ ρε γαμωτο που βρηκα δεν μπορω να κατεβάσω. Ξέρω οτι ειναι κόπος αλλα μηπως μπορείτε να βοηθήσετε? UPDate Eδ'ω και μερικα ριμπουτ αν ανοιξ κανονικά δεν βγαζει τιποτα, μαυρη οθονη μετά την μπάρα των Windows, αν μπω safe mode αστα χαλια μαυρα. update2 νεα εξέλιξη, δοκιμασα να φορτωσω με last know working configuration και πηρα τον πούλο, ενω και καλά ξεκινάει, τρωω ενα ωραιοτατο Out of range στη οθονη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τη περιπτωση να τα παιξε το συστημα ψυξης ή η ιδια η καρτα τη σκεφτηκες...? Γιατι κατα κει παει συμφωνα με τη περιγραφη.. Drivers απο το site της nvidia. Προφανως και εχει σταματησει να υποστηριζεται εδω και χρονια η συγκεκριμενη καρτα. Αλλα δε νομιζω να φταινε αυτοι..
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Mάλλον κάτι τέτοιο παιζει Τεσπα, δεν βαρθλεσαθ, casing για τα δεδομένα του σκληρου, λαπτοπακι και προσευχες να αντέξει το λαπιτοπι μεχρι να παρουμε νεο κομπιουτορα \ 8 χρονια ηταν αυτα RIP
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 update2 νεα εξέλιξη, δοκιμασα να φορτωσω με last know working configuration και πηρα τον πούλο, ενω και καλά ξεκινάει, τρωω ενα ωραιοτατο Out of range στη οθονη Σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις από την safe mode screen το "enable vga mode". Oι τελευταίοι WHQL της 4 σειράς που έχει βγάλει η Nv είναι εδώ. (υποθέτω τους έχεις δοκιμάσει ήδη). Παίζει πάντως το πρόβλημα να μη οφείλεται στην κάρτα γραφικών, αλλά στις μνήμες/psu/λειτουργικό...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Mάλλον κάτι τέτοιο παιζειΤεσπα, δεν βαρθλεσαθ, casing για τα δεδομένα του σκληρου, λαπτοπακι και προσευχες να αντέξει το λαπιτοπι μεχρι να παρουμε νεο κομπιουτορα \ 8 χρονια ηταν αυτα RIP Παντως αν φταιει η vga και θες να το κρατησεις, σου χαριζω μια Riva TNT2 32MB, ισα να "εχεις εικονα" ρε παιδι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.