atkp2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ΠΡΩΤΟΝ: Δεν προσπαθω να πεισω για το προγραμμα(το προγραμμα δεν το εχω και ουτε προκειται να το κανω)και ουτε με νοιαζει! Αυτο που θελω να καταλαβουμε γενικοτερα και θα το ξαναπω ειναι οτι οτιδηποτε και αν εχουμε ακουσει απο ενα τηλεφωνο και ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ να μας γινει η αποστολη του συμβολαιου ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ(οχι στην τραπεζα,στον εαυτο μας) να εξακριβωσουμε τα λεγομενα του πωλητη,διαβαζοντας το ή να συμβουλευτουμε καποιον ανθρωπο...την στιγμη που μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια! αν πχ μου δωσει δανειο η τραπεζα κ δεν εχω να πληρωσω την δοση,η τραπεζα θα με ταραξει στα τηλ κ στην χειροτερη θα μου παρει κ το σπιτι! το λεω αυτο γιατι εχουμε να κανουμε με τραπεζα και οχι με φιλανθρωπικο ιδρυμα! χωρις αυτο να σημαινει οτι υποστηριζω τις στρατηγικες μιας τραπεζας...απεναντιας ειμαι κατα! αλλα πρεπει να καταλαβουμε πως λειτουργει μια τραπεζα! ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Την πιστοποιηση ασφαλιστικου διαμεσολαβητη την εχω απο τον ιουνιο του 2010...αν και δεν σε αφορα αυτο! Λοιπον για να τελειωνουμε ξαναλεω οτι εχουμε να κανουμε με τραπεζα και οχι με φιλανθρωπικο ιδρυμα και ουτε θα σου χαιδεψει τα αυτια μια τραπεζα την στιγμη που εβαλες την υπογραφη σου! η νοοτροπια μιας τραπεζας ειναι " ας προσεχες που εβαζες την υπογραφη σου"! σκληρη αλλα αυτη ειναι η αληθεια!
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Την πιστοποιηση ασφαλιστικου διαμεσολαβητη την εχω απο τον ιουνιο του 2010...αν και δεν σε αφορα αυτο! σου δωσανε εκπαιδευτικο υλικο για τις εξετασεις η πηγες ετσι?
black_widow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 σου δωσανε εκπαιδευτικο υλικο για τις εξετασεις η πηγες ετσι? Yπάρχουν βιβλία για την ύλη των εξετάσεων , από το ΕΙΑΣ τα παίρνεις αν θυμάμαι καλά : http://www.eias.gr/ . Eπίσης υπάρχουν εκπαιδευτικά κέντρα που κάνουν ταχύρρυθμα σεμινάρια και σου δίνουν περιληπτικές σημειώσεις ( αν έκανε σεμινάρια λογικά τους τα πλήρωσε η Eurobank ). Αν είχε καθήκοντα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης πριν το 2010 που πήρε την άδεια τότε παρανομούσε. Παρεπιμπτόντως το open24 αυτήν την εποχή προσλαμβάνει μέσω της Teleperformance για telemarketing τραπεζοασφαλιστικών προιόντων ζητώντας να έχεις άδεια ( σωστό αυτό ) , συστάσεις και να περάσεις από 3 συνεντεύξεις...Xαλαρώστε λίγο , πώς την είδατε
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Yπάρχουν βιβλία για την ύλη των εξετάσεων , από το ΕΙΑΣ τα παίρνεις αν θυμάμαι καλά : http://www.eias.gr/ . Eπίσης υπάρχουν εκπαιδευτικά κέντρα που κάνουν ταχύρρυθμα σεμινάρια και σου δίνουν περιληπτικές σημειώσεις ( αν έκανε σεμινάρια λογικά τους τα πλήρωσε η Eurobank ). βρηκα αυτο http://www.eias.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=38%3A2010-08-09-07-41-12&catid=33%3A2010-08-09-07-40-34&Itemid=76&lang=el αλλα δειχνουν πολυ εύκολα το θεμα ειναι που βρισκουμε τις απαντησεις free of charge βεβαιως βεβαιως
black_widow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί παίζει να αλλάξει η ύλη και να γίνουν multiple - choice οι εξετάσεις. Εγώ έχω και βιβλίο και σημειώσεις και ήθελα να πάρω την άδεια να έχω και αυτό το χαρτί να υπάρχει αλλά ατύχησα μάλλον . Το παράβολο για τις εξετάσεις είναι 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ερωτήσεις και απαντήσεις προηγούμενων εξετάσεων υπήρχαν στο http://www.gge.gr/7/sub.asp?3505 αλλά δεν ξέρω που στο καλό είναι τώρα.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί παίζει να αλλάξει η ύλη και να γίνουν multiple - choice οι εξετάσεις. Εγώ έχω και βιβλίο και σημειώσεις και ήθελα να πάρω την άδεια να έχω και αυτό το χαρτί να υπάρχει αλλά ατύχησα μάλλον . Το παράβολο για τις εξετάσεις είναι 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ερωτήσεις και απαντήσεις προηγούμενων εξετάσεων υπήρχαν στο http://www.gge.gr/7/sub.asp?3505 αλλά δεν ξέρω που στο καλό είναι τώρα. και που το βρηκες το βιβλιο με τις σημειωσεις
black_widow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 και που το βρηκες το βιβλιο με τις σημειωσεις Είναι η μητέρα μου ασφαλιστική σύμβουλος , το βιβλίο από ΕΙΑΣ πρέπει να το είχε πάρει ( 40 -50 ευρώ κάπου εκεί ) και τις σημειώσεις από κάπου που είχε πάει να παρακολουθήσει σεμινάριο ( πιασοκωλέ τιμές , είχαν και e-learning το οποίο χρεώνανε και ξεχωριστά ). Οι ερωτήσεις είναι πράγματι τόσο εύκολες και παρόλα αυτα η αντιγραφή και η αποτυχία πάνε σύννεφο. Είχε πάει να δώσει για τις εξετάσεις του συντονιστή ( μία βαθμίδα παραπάνω ) , στο εκπαιδευτικό κέντρο που πήγε τελευταία στιγμή συμπληρώθηκαν οι θέσεις για να αρχίσουν μάθημα , ήταν η μόνη που δεν ασκούσε το επάγγελμα του manager - συντονιστή ( πήγε να την πάρει να την έχει γιατί ακουγόταν ότι θα μπει ως προυπόθεση να έχεις πτυχίο ΑΕΙ ) και ανάμεσα στους υπόλοιπους του εκπαιδευτικού κέντρου που είχε πάει εκείνη που ήταν ήδη managers ( προφανώς βυσματάκια για να εργάζονται ως managers χωρίς άδεια ) ήταν η μόνη που την πήρε... Φανταστείτε πόσο σχετικοί είναι πολλοί του χώρου.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Είναι η μητέρα μου ασφαλιστική σύμβουλος , το βιβλίο από ΕΙΑΣ πρέπει να το είχε πάρει ( 40 -50 ευρώ κάπου εκεί ) και τις σημειώσεις από κάπου που είχε πάει να παρακολουθήσει σεμινάριο ( πιασοκωλέ τιμές , είχαν και e-learning το οποίο χρεώνανε και ξεχωριστά ). Οι ερωτήσεις είναι πράγματι τόσο εύκολες και παρόλα αυτα η αντιγραφή και η αποτυχία πάνε σύννεφο. Είχε πάει να δώσει για τις εξετάσεις του συντονιστή ( μία βαθμίδα παραπάνω ) , στο εκπαιδευτικό κέντρο που πήγε τελευταία στιγμή συμπληρώθηκαν οι θέσεις για να αρχίσουν μάθημα , ήταν η μόνη που δεν ασκούσε το επάγγελμα του manager - συντονιστή ( πήγε να την πάρει να την έχει γιατί ακουγόταν ότι θα μπει ως προυπόθεση να έχεις πτυχίο ΑΕΙ ) και ανάμεσα στους υπόλοιπους του εκπαιδευτικού κέντρου που είχε πάει εκείνη που ήταν ήδη managers ( προφανώς βυσματάκια για να εργάζονται ως managers χωρίς άδεια ) ήταν η μόνη που την πήρε... Φανταστείτε πόσο σχετικοί είναι πολλοί του χώρου. αυτο το greek internet με απογοητευεις ουτε ενα pdf της προκοπης... ενδιαφερον αυτο με τους συντονιστες...
atkp2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 αυτα που ηθελα να πω τα ειπα...οποιος καταλαβε καταλαβε,οποιος δεν καταλαβε ποσος με ενδιαφερει!χαχα...καλο καλοκαιρι...
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 το μαθατε η eurobank απετυχε στα stress test...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.