Προς το περιεχόμενο

τηλεφώνημα από eurobank ή απάτη??

RubiksCube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

warewolf πέρα του ότι δεν έχεις υπογράψει τίποτα , υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης ή εναντίωσης εντός 30 ημερών. Δεν έχεις υπογράψει τίποτα , δεν έχεις δώσει προκαταβολή , εδώ χρησιμοποίησαν προσωπικά σου δεδομένα παράνομα για να εκδώσουν συμβόλαιο . Μη μασάς ! Ζητάς να συμπληρώσεις το έντυπο της εναντίωσης απλά για να ακυρωθεί το συμβόλαιο. Αυτοί συμπλήρωσαν αίτηση χρησιμοποιώντας προσωπικά σου δεδομένα και προφανώς υπέγραψαν εκείνοι αντί για εσένα

Αυτο προφανως σημαινει οτι μπορω να κινηθω και δικαστικα, ωστε να τραβηξω μια μυνηση της κυριας για πλαστογραφιση υπογραφης, εφ'οσον υπεγραψε αντ'εμου.

Επισης, ισως θα πρεπει να ρωτησω δικηγορο πριν υπογραψω οτιδηποτε (εντυπο εναντιωσης) γιατι ισως ετσι παραδεχομαι οτι εβαλα την υπογραφη μου και τωρα υπαναχωρω.

Δεν ξερω αν πρεπει να υπογραψω οτιδηποτε, αφου στην προκειμενη δεν εχω υπογραψει για το συμβολαιο.

Θα περασω αυριο απο την τραπεζα να δω τι θα μου πουν/προτεινουν και υστερα θα επικοινωνησω με το δικηγορο μου για περαιτερω συμβουλες.

Ολα σωστα τα βρισκω που λες και ετσι εξηγειται το ολο παιχνιδι.

Πραγματικα ελπιζω να μην εχει να κανει με την τραπεζα αυτη καθ'αυτη αλλα με το συναφι των ασφαλιστικων συμβουλων. Και ετσι και αντιληφθω οτι η εν λογω κυρια δεν εχει αδεια οπως προ ειπες, τοτε να δεις μυνησαρα που θα φαει.

Αντε, γιατι τα εχω παρει ασχημα με το ανυπερβλητο θρασος που διακρινει ολους αυτους που στην σημερινη εποχη σου την φερνουν λαμογιστικα και εχουν και θρασος απο πανω.(πιστευω ολοι το εχουμε παρατηρησει αυτο --το θρασος-- στη σημερινη εποχη απο οσους προσπαθουν να εκμεταλευτουν ανθρωπους και καταστασεις)

Τουλαχιστον τα παλια χρονια, ελεγες καποιον ψευτη ή κλεφτη και εσκυβε το κεφαλι και αλλαζε δρομο. Τωρα το θρασος τους περισσευει.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με βάση αυτά που λες, πρόβλημα δεν θα έχεις, αλλά το θέμα είναι άλλο:

Ότι θα φας κάποιες ώρες από τη ζωή σου για να λύσεις ένα πρόβλημα που δημιούργησαν άλλοι. Κι αυτή είναι πια συνήθης πρακτική από τράπεζες και εταιρείες κάθε είδους. Ή σου χρεώνουν κάτι παράνομα και μόνο αν το πάρεις χαμπάρι αρχίζουν τα "συγγνώμη, έγινε από λάθος".

Σαν τα διαφημιστικά email. Βρίσκουν τη διεύθυνσή σου, σε βάζουν πρατύπως σε 5 λίστες με άσχετα newsletters και σου λένε από κάτω "αν δε θέλετε να λαμβάνετε την αλληλογρφία, κάντε κλικ εδώ". Να σας χέσω!

Καλά ξεμπερδέματα πάντως.

Δημοσ.

Kαλά ναι εννοείται ότι θα ρωτήσεις δικηγόρο αλλά η διαδικασία της εναντίωσης λογικά θα ακολουθηθεί για να ακυρωθεί το συμβόλαιο αφού προφανώς έχει εκδοθεί μη τυχόν και έχουν ενεργοποιήσει καμια πάγια εντολή και τραβήξουν λεφτά από το λογαριασμό σου στην Eurobank και δεις καμία μέρα να λείπουν λεφτά . Ακόμα και αν τραβήξουν λεφτά εντός 30 ημερών με την εναντίωση θα τα πάρεις πίσω ( κάποιο ποσοστό παρακρατείται για κάποια κάλυψη ζωής που έχουν τα συνταξιοδοτικά μέσα , δεν τα ξέρω πολύ καλά αυτά να σου πω την αλήθεια ) . Άλλο η εναντίωση άλλο η υπαναχώρηση , θα στα εξηγήσει καλύτερα ο δικηγόρος.

Δε δίνουμε ποτέ προσωπικά δεδομένα μέσω τηλεφώνου και γενικά δεν αγοράζουμε ποτέ μέσω τηλεφώνου για να μη ψαχνόμαστε μετά ...

Στο κατάστημα της Eurobank βλακείες θα σου πουν , έχουν πάει να μου πλασάρουν το ίδιο προιόν λέγοντας τα ίδια παραμύθια και φυσικά αποκρύπτοντας το ότι είναι συνταξιοδοτικό . Όλα αυτά επειδή είχα πάει να πληρώσω κάτι και είχε " χαλάσει " το ΑΤΜ...

Δημοσ.

Το Easy Life ειναι ενα αποταμιευτικο προγραμμα της Eurobank που διατειθετε μονο μεσω του τηλεφωνικου της κεντρου. Απευθυνεται αποκλειστικα σε πελατες της τραπεζας, δεν υπαρχει περιπτωση να σας καλεσαν χωρις να συσχετιζεστε με καποιο λογαριασμο, καρτα, δανειο κτλ

Αν σου πουν δλδ οτι το επιτοκιο ειναι 5% πχ και δε σου ξεκαθαρισουν οτι απο αυτο το 3% μονο ειναι εγγυημενο (ετσι το εχω εγω, δεν ξερω ακριβως τι ισχυει σημερα) και το υπολοιπο προκυπτει απο τις υπεραποδοσεις της τραπεζας που ειναι κυμαινομενες ομως, τοτε εχουν κανει φαουλ και αν θες τα διακοπτεις ολα κ τους τρεχεις κιολας αν εχεις την ορεξη.

Και τελος μια προσωπικη συμβουλη. Αν σας ενδιαφερουν τετοια προγραμματα, προτιμηστε αυτο απο το αντιστοιχο της τραπεζας που διατειθετε στα καταστηματα (Value λεγεται) γιατι δινει μεγαλυτερες αποδοσεις με καλυτερους ορους. Κ εγω το Value ηθελα να αρχισω, ασχετα με το τι προωθει η αδερφη μου, αλλα φυσικα κοιταξα το συμφερον μου και ειναι θετικο τελικα οτι συνεπεσε κ με αυτο της αδερφης μου

μαλλον το bonus που τους ταζουν ειναι καλο και κανουν τα παντα για να το παρουν.

λενε αραγε οτι σωνει και καλα πρεπει να τοποθετεις καθε χ μηνες ενα ποσο?

Λενε αραγε οτι τα χρηματα ειναι κλειστα για 15χρονια ή τι χανεις αν το σπασεις νωριτερα?

Δημοσ.

Λοιπον τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα.

Περιμενω μια φιλη, φιλου οπου ειναι υποδιευθυντρια σε τραπεζα eurobank, η οποια σε νωριτερη τηλεφωνικη συνομιλια μαζι της μου ειπε οτι δεν πρεπει να υπογραψω δηλωση υπαναχωρησης.

Αυτο θα το εκανα αν ειχα υπογραψει. Τωρα ομως δεν πρεπει να υπογραψω μια τετοια δηλωση σε καμια περιπτωση.

Κατ'αρχας θα πρεπει να κανω μια αιτηση στην τραπεζα οπου θα αναφερω οτι πλαγιως μου απεσπασαν τα προσωπικα δεδομενα και οτι αιτουμαι 2 πραγματα.

1) Να κυρηχθει το συμβολαιο ακυρο και να διαγραφει, διοτι εγω ουδεποτε συναινεσα ή υπεγραψα.

2) Οτι αιτουμαι να μου παραδωσουν το συμβολαιο οπου εχει δημιουργηθει.

Τωρα, αν σε απαντηση τους μου πουν οτι το συμβολαιο δεν εχει υπογραφη και οτι εγινε και μπηκε στο συστημα εκ παραδρομης, τα πραγματα θα λυθουν καπου εκει.

Αν ομως το συμβολαιο εχει υπογραφη, τοτε τα πραγματα μπλεκουν και υποχρεωτικα θα πρεπει να μπει στη μεση δικηγορος οπωσδηποτε.

Απο εκει και περα θα επακολουθησουν κι αλλες ενεργειες απο μερους μου.

Οταν σε μερικες ωρες μιλησω με την υποδιευθυντρια , και μου πει πως ακριβως να συνταξω την αιτηση, κατοπιν θα ερθω σε επαφη με τον δικηγορο μου για επιβεβαιωση οτι η αιτηση που με συμβουλευει αυτη η φιλη, πρεπει να γινει οπως μου την περιεγραψε.

Οπως καταλαβατε λοιπον, δεν αρκει μια προφορικη δηλωση μου στην τραπεζα οτι δεν υπεγραψα και τα πραγματα θα εβρισκαν το δρομο τους μονα τους.

Προσοχη λοιπον, το παθημα μου ας γινει τουλαχιστον μαθημα σε καποιους.

Μην δωσετε ποτέ τα στοιχεια σας σε τετοιες περιπτωσεις, οπως καλοπιστα εκανα εγω.

Δημοσ.

Μεγάλη εντύπωση μου είχε κάνει ένας πίνακας που έχουν : τους χωρίζουν σε ομάδες , κάθε υπάλληλος όταν κλείνει αίτηση σηκώνει το χέρι και το σημειώνει ο team - leader με μία γραμμή ( πώς σημειώναμε στο σχολείο όταν είχαμε εκλογές για πενταμελή κ.λ.π. , το ίδιο πράγμα ) . Δεν παίζει να δούλευα εκεί και να μη με έπιανε νευρικό ή μη τους έχωνα κανα μπινελίκι και είμαι πολύ υπομονετικος άνθρωπος.

Πω τι μου θύμισες τώρα.

Πριν καμιά 20αριά χρόνια, πιτσιρίκι για χαρτζιλίκι φάση το πέρασα για ένα μήνα. Παίρναμε τηλέφωνο τον κοσμάκη (καρτέλες έτοιμες που μας έδιναν κι όποιος δεν απαντούσε πήγαινε φυσικά για την άλλη μέρα) να έρθει να παρακολουθήσει απλά μια παρουσίαση ενός προγράμματος διακοπών (του στυλ πακέτα που έκλεινες σπίτι/διακοπές για χ μήνες/χρόνια). Το να ενταχθούν στο πρόγραμμα δε ήταν δική μας ευθύνη φυσικά, αλλά των κοστουμιών που θα έκαναν την παρουσίαση αφού εμείς κλείναμε το booking για την παρουσία του χ-ψ. Το δέλεαρ ήταν ο μπουφές LOL και η συμμετοχή τους σε διαγωνισμό με βραβείο ταξίδι, απλά με την παρουσία τους στην παρουσίαση και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Αμερικάνικο συστηματάκι με ότι μαρκετίστικες αηδίες περιλαμβανε αυτό. Του στυλ όποτε κλείναμε booking, το γράφαμε σε πίνακα αντίστοιχα στην μέρα της παρουσίασης και δίπλα κρεμασμένο πάντα βαρούσαμε ένα παιχνιδο-τύμπανο για τον τζερτζελέ της επιτυχίας LMAO -το διασκεδάζαμε πλάκα-πλάκα-, κάτι χαζοσεμινάρια από αμερικανο-κουστούμια και αγγλίδα υπεύθυνη (αναγκαστικά μιλούσαμε μόνο αγγλικά εκεί μέσα) και καπάκι γραπτά τεστάκια για αυτά που ακούσαμε και μάθαμε.

Καλές οι αναμνήσεις παρόλα ταύτα. Καλό χαβαλέ και παρεούλα με τα παιδιά που είμασταν όλοι στον ίδιο χώρο, να προσπαθώ να το παίξω επαγγελματίας και να μην λυθώ στα γέλια όταν μου δόθηκε καρτέλα και πήρα τον θείο μου τηλέφωνο, αρκετά χαλαρή και φιλική η αγγλίδα υπεύθυνη για τα δεδομένα και εκεί έμαθα για πρώτη φορά το "neat"...όταν έλαβα κοπλιμάν για το -αγγλικό-γραπτό μου και με βλέμμα αγελάδας την ρώτησα τι σημαίνει "neat" :lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Διαβαζα για το προγραμμα value της eurobank που λεγατε και ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν μπορω να βγω απο αυτο το προγραμμα απο την δευτερη κιολας μερα απο την εγγραφη μου.Γραφτηκα σημερα στο προγραμμα αλλα τελικα δεν με ενδιαφερει καθόλου...τωρα πειτε μ βεβαια γιατι γραφτηκες :wacko: ...οπως και να εχει δεν ειμαι πολυ σχετικη με τραπεζες και γιαυτο μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει παρακαλωωω?????:(

Δημοσ.

Διαβαζα για το προγραμμα value της eurobank που λεγατε και ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν μπορω να βγω απο αυτο το προγραμμα απο την δευτερη κιολας μερα απο την εγγραφη μου.Γραφτηκα σημερα στο προγραμμα αλλα τελικα δεν με ενδιαφερει καθόλου...τωρα πειτε μ βεβαια γιατι γραφτηκες :wacko: ...οπως και να εχει δεν ειμαι πολυ σχετικη με τραπεζες και γιαυτο μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει παρακαλωωω?????:(

Ναι μπορείς να υπαναχωρήσεις μέσα σε 30 ημέρες .

Δημοσ.

αχ νασαι καλα!!!!! :mrgreen: ευχαριστω πολυ γιατι απο το αγχος μου εχω ξυπνησει σημερα πο τις 7!!!!! :shock:

Kοίτα και να είχανε περάσει οι 30 μέρες θα έχανες μεν την πρώτη δόση αλλά με το που δεν πλήρωνες τηνε επόμενη δόση θα ακυρωνόταν το συμβόλαιο , το ότι υπογράφεις και εκδίδεται συμβόλαιο δε σημαίνει ότι έχεις δεσμευτεί εφ' όρου ζωής να πληρώνεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κοιταξε να δεις....επιμενω να λεω οτι δεν ειναι απατη! απο την αποψη οτι πριν γινει οποιαδηποτε εισπραξη ποσου ο πελατης εχει ηδη το συμβολαιο στα χερια του και εχει συναινεσει ή υπογραψει για να γινει η εισπραξη! ειναι συγκεκριμενη διαδικασια! επειδη δεν καταλαβα...εγινε η εισπραξη του ποσου που επελεξες πριν παρεις συμβολαιο στα χερια σου? αν ναι τοτε ειναι μεγαλο λαθος του agent και αυτη τη στιγμη ο συγκεκριμενος δεν εργαζεται σιγουρα εκει...καθως η τραπεζα ειναι παρα πολυ σκληρη με το προσωπικο της δυναμικο και δεν δικαιολογει τετοιου ειδους λαθη! η διαδικασια ειναι συγκεκριμενη που ακολουθει η τραπεζα και απολυτα νομιμη καθως εχει ελεγχθει αυστηρα απο νομικους συμβουλους! και οποιαδηποτε αλοιωση της διαδικασιας απο την μερια του agent την επομενη μερα εχει απολυθει! και παντα να εχετε υπ'οψην οτι αυτος που μας καλει απο τραπεζα ή οποιαδηποτε εταιρεια για να μας προωθησει ενα προγραμμα,στην απεναντι γραμμη βρισκεται ενας/μια νεαρος/νεαρη ηλικιας 18-30 κατα μεσο ορο,που παιρνει 750 ευρω(αν εργαζεται full time),εχει συμβαση ορισμενου χρονου(που σημαινει οτι μετα απο καποιους μηνες θα μεινει χωρις δουλεια),και σιγουρα εχει προβλημα με τον λαιμο του γιατι καθημερινα μιλαει με 50 κατα μεσο ορο διαφορετικους ανθρωπους...και παντα πανω απο το κεφαλι του εχει καποιον ανωτερο που τον πιεζει να κανει συμβολαιο! θελω να πω με αυτο οτι λιγη κατανοηση και ευγενεια σε αυτον τον ανθρωπο δεν βλαπτει...καλλιστα θα μπορουσαν να ηταν τα παιδια μας στην θεση του agent! και επισης να εχετε υπ'οψην οτι καθε φορα που καποιος πελατης μιλησει ασχημα στον agent,κλεινοντας την γραμμη τον εχει "στολισει" αναλογως τον πελατη...ή και κατα την διαρκεια της συνομιλιας σε δηθεν "διακοπη γραμμης"!

Δημοσ.

atkp2 τη συγκεκριμένη τράπεζα την έχει πάει πελάτης της δικαστικά γιατί ακριβώς κανείς δεν τον είχε πληροφορήσει ότι είναι συνταξιοδοτικό ως που μία μέρα το κατάλαβε όταν πήγε να σηκώσει τα λεφτά του . Χρόνια γίνεται αυτό. Με έχουν πάρει δύο φορές τηλέφωνο και μία φορά μέσω καταστήματος face to face που προσπάθησαν να μου το πασάρουν δήθεν ως καταθετικό λογαριασμό. Εγώ φταίω που δεν ασχολήθηκα παραπάνω .

Καλή η προσπάθεια σου πάντως . :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν εμενα μου πουλησει καποιος απο το τηλεφωνο ενα μαυρο αυτοκινητο και μου στειλουν στο σπιτι μου ενα λευκο θα το επιστρεψω πισω, πριν γινει η συναλλαγη! θελω να πω με αυτο οτι την στιγμη που εντασσομαι σε ενα προγραμμα,οτιδηποτε και αν μου εχουν πει,θα διαβασω κατα γραμμα το συμβολαιο! πριν γινει συναλλαγη! αν δω κατι διαφορετικο το ακυρωνω...ή παω δικαστικα! αν ολα ειναι ενταξει συνεχιζω! αν περασει καιρος,εχει προχωρησει το προγραμμα και το συμβολαιο το εχω στο συρταρι...δεν φταει καμια τραπεζα μετα!

Δημοσ.

αν εμενα μου πουλησει καποιος απο το τηλεφωνο ενα μαυρο αυτοκινητο και μου στειλουν στο σπιτι μου ενα λευκο θα το επιστρεψω πισω, πριν γινει η συναλλαγη! θελω να πω με αυτο οτι την στιγμη που εντασσομαι σε ενα προγραμμα,οτιδηποτε και αν μου εχουν πει,θα διαβασω κατα γραμμα το συμβολαιο! πριν γινει συναλλαγη! αν δω κατι διαφορετικο το ακυρωνω...ή παω δικαστικα! αν ολα ειναι ενταξει συνεχιζω! αν περασει καιρος,εχει προχωρησει το προγραμμα και το συμβολαιο το εχω στο συρταρι...δεν φταει καμια τραπεζα μετα!

Ξαναδιάβασε καλύτερα τι έχει ειπωθεί , οι τηλεφωνητές της Eurobank ή της ασφαλιστικής τελοσπάντων σε παίρνουν τηλέφωνο έχοντας στην κατοχή τους τα στοιχεία όσων έχουν λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί και σου λένε ότι ειδικά για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας εάν αφήσεις τόσα λεφτά στο λογαριασμό κάθε μήνα αυτοί στα βάζουν σε αποταμιευτικό λογαριασμό με 3 % και ότι είναι τηλεφωνική η προσφορά. Δε γίνεται καμία αναφορά στο ότι πρόκειται για συνταξιοδοτικό . Η τράπεζα έχει ήδη φάει πρόστιμο ( εάν το πλήρωσε δεν ξέρω ) από πελάτη της που πήγε να σηκώσει τα λεφτά του και βρέθηκε προ απροόπτου.

Φυσικά και θα κατηγορήσω την τράπεζα ή την ασφαλιστική γιατί οι πρακτικές αυτές δεν έχουν βγει από ένα τυχαίο άτομο και δε θεωρώ υποχρεωμένο τον κάθε ανήξερο πελάτη να προσέχει και τα ρούχα του , να ξέρει λίγο από τραπεζικά , λίγο ασφαλιστικά και λίγο από τον κάθε κλάδο για να μην τον πιάνουν κότσο. Αλλά έτσι πάει , στην Ελλάδα κατηγορούμε τον πελάτη που εξαπατήθηκε και όχι τους θύτες.

Επαναλαμβάνω atkp2 με τα 3 ποστς και συμμετοχή μόνο στο παρόν topic καλή η προσπάθεια σου αλλά δεν πείθεις... Από το 2009 προσπαθείς ! Αλήθεια άδειας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχεις κύριε atkp2 για να προωθείς τραπεζοασφαλιστικά προιόντα ;Υποχρεούνται και οι υπάλληλοι τραπεζών σε τέτοια προγράμματα να έχουν πάρει άδεια για να τα προωθούν ...

Ότι θα σας τα έχουν πρήξει με τους στόχους δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε τέτοιες λαμογιές. Εντάξει και η πωλήτρια στο τάδε κατάστημα μπορεί να σου πει " Πόσο σου πάει ..." το τάδε ρούχο για να στο πουλήσει αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...