Προς το περιεχόμενο

Εκπομπή "Αποδείξεις" και αργοπορία σύνδεσης

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια έτυχε και βλέπω τώρα antena είμαι έτυμος να πέσω κάτω απο τα γέλια και τις παραπλανητικές βλακείες που δείχνουν

( στις αποδείξεις)

πχ

ειναι ενας ανθρωπος σε μεγάλη ηλικία και λεει δεν του εκαναν συνδεση ενω ειχαν πει οτι σε 20 εργάσιμες μερες θα έχει

και μετα του ειπαν οτι ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμη πόρτα

και πάνε όλο αυτο να το γενικεύσουν και να το κάνουν βουκινο

έλεος

εντάξη σε κάποιους τυχαίνει 7 εβδομαδα σε άλλους μηνα +

μην τα γενικευουμε όλα για να πουλήσουμε θέμα

έλεος

(ευχαριστω για την αλλαγη του τιτλου)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι κι ο αλλος 21 πιεση επειδη του ειπαν οι κακες εταιρειες σε 10 μερες και αργησανε :P

Δημοσ.

δεν εχουν τι να δειξουν πέρση εδιγναν ποντικια

φετος καλόδεια

και πως απετεις γρηγορη συνδεση αφου εχουμε ακομα χαλκό

δικαιοματα του του κάθε παρόχου να μην βάλει ίνες

Δημοσ.

Φίλε nick, μήπως έχεις δυσλεξία ή είσαι αλλοδαπός;

Γιατί εάν όχι τότε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω πρέπει να ξαναπάς σχολείο.

Νο offence

Δημοσ.

Γιατι βρε παιδια ποτε εκανε σωστη εκπομπη ο Ευαγγελατος για να κανει τωρα;

Συνεχεια τρομοκρατει το κοινο με σκοπο να κανει νουμερα, δεν θα ξεχασω την εκπομπη που ειχε κανει με τα κινητα και τις υποκλοπες και την αλλη μερα οι μισοι στην Ελλαδα νομιζαν οτι τους παρακολουθουν.

Ο τυπος ειναι απλα γελοιος και αδιαφορος για μενα, δεν προκειτε να κατσω ποτε και να τον παρω στα σοβαρα οτι εκπομπη και να κανει.

Δημοσ.
Ακόμα βλέπετε τηλεόραση παλικάρια;

Ξεκολλάτε ρε.

Φιλε! Η δικη μου τηλεοραση καηκε πριν 2 μηνες, και εχω να πω οτι, δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλη.

Ξεκολλατε ρε!!! Ενα αχρηστο κουτι ειναι, που σου δειχνει αχρηστα πρωτυπα....

Δημοσ.
Φίλε nick, μήπως έχεις δυσλεξία ή είσαι αλλοδαπός;

Γιατί εάν όχι τότε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω πρέπει να ξαναπάς σχολείο.

Νο offence

Και η λέξη είναι προσβάλλω και όχι προσβάλω...(βλέπε ρήμα βάλλω)

[φρέντλυ_τιπ_ον]

Το ότι κάποιος δεν έχει καλή ορθογραφία, για τον όποιο λόγο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το

παίζουμε εξυπνάκηδες οι υπόλοιποι. ;)

[φρέντλυ_τιπ_οφ]

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Το ρήμα "βάλλω" στην υποτακτική όταν υποδηλώνει στιγμιαία ενέργεια γράφεται με ένα (1) λάμδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, είναι ορθή η γραφή "Γιατί εάν όχι τότε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω [...]" διότι, κατά τα συμφραζόμενα, το μέλος Fan μπορεί να προσβάλει με τα γραφόμενά του, ήτοι άπαξ και όχι συνεχόμενα.

;)

ΥΓ: Δεν θεωρώ ότι η επισήμανση ενός ή περισσότερων σοβαρών γραμματικών λαθών είναι λανθασμένη ή προσβλητική, εκτός εάν από τον τρόπο και την ένταση με την οποία γίνεται, προκύπτει σκοπός προσβολής ή μείωσης του "συνομιλητή". Η αλήθεια όμως είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν διάφορα μηνύματα των οποίων δυσκολεύεσαι πλέον να αντιληφθείς το περιεχόμενο. Καταστρέφουμε σιγά-σιγά τη γλώσσα. Ή γεμίσαμε δυσλεκτικούς ή γεμίσαμε ανορθόγραφους.

ΥΓ2: Ο αδελφός μου είναι δυσλεκτικός αλλά η ορθογραφία του είναι κάτι παραπάνω από άψογη.

Δημοσ.

[φρέντλυ_τιπ_ον]

Το ότι κάποιος δεν έχει καλή ορθογραφία, για τον όποιο λόγο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το

παίζουμε εξυπνάκηδες οι υπόλοιποι. ;)

[φρέντλυ_τιπ_οφ]

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, πολύ εύστοχη η παρατήρηση, μπράβο. Θέλουμε κι άλλες τέτοιες. :P

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, πολύ εύστοχη η παρατήρηση, μπράβο. Θέλουμε κι άλλες τέτοιες. :P

To να είναι κανείς καλοπροαίρετος είναι εύκολο. Το αντίθετο είναι ακόμη πιο εύκολο...

Αν σε διασκέδασα τόσο, μπορώ να ανοίξω νέο τόπικ αποκλειστικά για την ψυχαγωγία σου...έλεος.

Το ρήμα "βάλλω" στην υποτακτική όταν υποδηλώνει στιγμιαία ενέργεια γράφεται με ένα (1) λάμδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, είναι ορθή η γραφή "Γιατί εάν όχι τότε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω [...]" διότι, κατά τα συμφραζόμενα, το μέλος Fan μπορεί να προσβάλει με τα γραφόμενά του, ήτοι άπαξ και όχι συνεχόμενα.

;)

ΥΓ: Δεν θεωρώ ότι η επισήμανση ενός ή περισσότερων σοβαρών γραμματικών λαθών είναι λανθασμένη ή προσβλητική, εκτός εάν από τον τρόπο και την ένταση με την οποία γίνεται, προκύπτει σκοπός προσβολής ή μείωσης του "συνομιλητή". Η αλήθεια όμως είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν διάφορα μηνύματα των οποίων δυσκολεύεσαι πλέον να αντιληφθείς το περιεχόμενο. Καταστρέφουμε σιγά-σιγά τη γλώσσα. Ή γεμίσαμε δυσλεκτικούς ή γεμίσαμε ανορθόγραφους.

ΥΓ2: Ο αδελφός μου είναι δυσλεκτικός αλλά η ορθογραφία του είναι κάτι παραπάνω από άψογη.

Δεν διαφωνώ, οστόσο με αυτή τη λογική θα ήταν πρέπον να υπάρχει ένα τέστ ορθογραφίας

κατά την εγγραφή στο ινσόμνια ώστε να είναι όλοι εγγυημένα ορθογράφοι και να αποφεύγονται σχόλια σαν του Fan.

Θεωρώ πως το θέμα της ορθογραφίας δεν θα λυθεί μέσα απο το forum και κυρίως με τέτοιο τρόπο.

Διαφορετικά, το να λες σε κάποιον "δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά πρέπει να ξαναπάς σχολείο"

είναι κάπως αντιφατικό, δε νομίζεις...

Μία φορά πάει κανείς σχολείο, εκτός και αν κάποιος εδω μέσα έχει την πολυτέλεια (χρόνου κυρίως) να πάει και δύο και τρείς φορές... (σαν τον φίλτατο teo64x όπως φαίνεται :P )

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Φιλικά πάντα.

• Super Moderators
Δημοσ.
To να είναι κανείς καλοπροαίρετος είναι εύκολο. Το αντίθετο είναι ακόμη πιο εύκολο...

[...]

Η προηγούμενη απάντησή μου είχε ως κύριο στόχο την επισήμανση ότι η διόρθωση που προσπάθησες να υποδείξεις στον Fan είναι... λανθασμένη. :-)

Δημοσ.

Όχι, μην ανησυχείς, δεν πήγα δύο φορές σχολείο. Μία πήγα. Σε άλλους μπορεί να μη φτάνει, σε εμένα έφτασε.

Στο ψητό τώρα. Το σχόλιο του Fan δεν ήταν άστοχο, καθώς ένα-δυο ορθογραφικά δεν καθιστούν ένα ποστ δυσανάγνωστο (ενώ ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός, το καθιστά). Το σχόλιο του Fan ήταν εύστοχο. Εσύ πήγες με το ζόρι να βρεις και σ' αυτόν ορθογραφικό λάθος, εκεί που δεν υπήρχε. Λογικό, λοιπόν, να μας φανεί κάπως αστείο. Από εκεί και πέρα, παραδέξου το λάθος σου και μην το συνεχίζεις.

Δημοσ.

Αν σε διασκέδασα τόσο, μπορώ να ανοίξω νέο τόπικ αποκλειστικά για την ψυχαγωγία σου...έλεος.

Δεν διαφωνώ, οστόσο με αυτή τη λογική θα ήταν πρέπον να υπάρχει ένα τέστ ορθογραφίας

κατά την εγγραφή στο ινσόμνια ώστε να είναι όλοι εγγυημένα ορθογράφοι και να αποφεύγονται σχόλια σαν του Fan.

Θεωρώ πως το θέμα της ορθογραφίας δεν θα λυθεί μέσα απο το forum και κυρίως με τέτοιο τρόπο.

Διαφορετικά, το να λες σε κάποιον "δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά πρέπει να ξαναπάς σχολείο"

είναι κάπως αντιφατικό, δε νομίζεις...

Μία φορά πάει κανείς σχολείο, εκτός και αν κάποιος εδω μέσα έχει την πολυτέλεια (χρόνου κυρίως) να πάει και δύο και τρείς φορές... (σαν τον φίλτατο teo64x όπως φαίνεται :P )

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Φιλικά πάντα.

Δεν αναγκαζεις καποιον οπωσδηποτε να γραψει με σωστη ορθογραφια, αλλιως τον διωχνεις, αρα δεν ειναι αναγκαιο το τεστ ορθογταφιας στην εισοδο ;)

Το να υποδειξεις σε καποιον καλοπροαιρετα ενα λαθος του, ουτε κακο ειναι ουτε τον αναγκαζεις οπωσδηποτε να αλλαξει. Απο την αλλη ομως γινεται τελειως υποκριτικο, το να μιλας με καποιον, αυτος να γραφει οπως μιλαει ο Κμοχ, κι εσυ να σφυριζεις αδιαφορα σαν να μην συμβαινει τιποτε.

Οφφοπικ

Τι εγινε τελικα με την εκπομπη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...