dmaria4321 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Θέλω να γράψω ένα DVD με μια season από τη σειρά Grey's Anatomy. Η πρώτη season είναι 3,07GB οπότε ok, χωράει σε 1 DVD. Η δεύτερη όμως season είναι 9,22GB. Καταλαβαίνω πως φυσικά δεν μπορώ να βάλω πάνω από μία seasons στο κάθε DVD, όμως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω έστω μια season se 1 DVD? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ο μονος τρόπος είναι να τα περάσεις από video converter και να χαμηλώσεις την ποιότητα εικόνας η την ανάλυση στο μισό,αλλα έτσι χάνεις ποιότητα απεικόνισης..
dmaria4321 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Με το DVD Shrink θα μπορούσε να γίνει κάτι;
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Λογικά τα έχεις σε πολλά avi η divx η ένα ενιαίο αρχείο? αν είναι σε rar - zip άνοιξε το και δες τι έχει μέσα. Λογικά θα έχει πολλά αρχεία,αυτά των επεισοδιων.. οποτε τα μοιράζεις σε 2 DVD.
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τοτε δεν έχεις κανένα πρόβλημα χωρίσετε τα σε 2 part a+b την σεζόν, γραφτα σε δυο DVD σαν απλά αρχεία,έτσι θα διαβάζονται από τα νέα DVDplayer Deck, και φυσικά τα PC. Τα αρχεία srt είναι οι υπότιτλοι.
Αδμιν Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Να γιατι συμφερουν τα επισημα season boxsets... Οχι να μην εχεις DVD να γραψεις τα επεισοδια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δεν έχω φτιάξει, dvd με μενού, με παραπάνω από 4 επεισόδια, αλλά φοβάμαι πως θα υποβαθμιστεί η ποιότητα αν προσπαθήσεις να χωρέσεις πολλές ώρες σε ένα dvd.
dmaria4321 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πάντως προκειμένου να μην χαλάσω την ποιότητα, η οποία ίσως ήδη να μην είναι η καλύτερη, προτιμώ να "κόψω" την season στα 2...
linaaaaaaaaa Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Εγω παντως το εκανα με ενα κυκλο των x-files ρυθμιζοντας την κωδικοποιηση του convertΧtodvdσε υψηλη. Βεβαια επεσε η ποιοτητα, αλλα δεν ηταν τοσο τραγικη για μια ctr tv. Αν βεβαια εχεις hd tv τοτε θα φαινονται pixels. Καλυτερα σε 2 dvd's...
Hambos19 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Νομίζω όμως οτί παίζει και ρόλο η συνολική διάρκεια των επισοδείων.. πχ ένα DVD κανονικό παίρνει 120 λεπτά οπότε αν το κάθε επισόδειο κρατάει 40 λεπτά θα βάλεις μόνο 3 επισόδεια στο κάθε DVD μπορείς να πάρεις και DVD double layer τα οποία έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα (8 GB!!!) και περισσότερο χρόνο
talisman Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Θέλω να γράψω ένα DVD με μια season από τη σειρά Grey's Anatomy. Η πρώτη season είναι 3,07GB οπότε ok, χωράει σε 1 DVD. Η δεύτερη όμως season είναι 9,22GB. Καταλαβαίνω πως φυσικά δεν μπορώ να βάλω πάνω από μία seasons στο κάθε DVD, όμως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω έστω μια season se 1 DVD? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η δευτερη season δεν χωραει σε 2 DVD ειναι περισοτερα απο 24 τα επεισοδια Εξαλλου το γραφεις και μονος σου οτι ειναι 9,22GB.Το καλυτερο που επρεπε να να κανεις ειναι να εγραφες στο DVD της πρώτης season και 2 επεισοδια απο την δεύτερη για να χωρεσουν τα υπολοιπα σε δυο DVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.