Προς το περιεχόμενο

SATA 2 σε SATA?

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ενα deksptop 4 χρονών όπου η μητρική που έχω βάλει (asus) υποστιρίζει μόνο sata 1 ,όπου και να κοίταξα δεν βρήκα εσωτερικό σκληρό για 1 , μόνο για SATA 2 ...αν πάρω έναν θα παίζει πάνω στην μητρική μου?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μια χαρά, είναι backwards compatible

υπάρχουν και κάποιοι δίσκοι που έχουν jumperάκι για να γυρνάνε σε sata1, αλλά παίζει να μην χρειάζεται καν να το αλλάξεις...

Δημοσ.

κομπλέ για αυτόν λέω :) έπισης κάτι ακόμα αποτι βλέπω αυτος είναι bulk,κοκκινο καλωδιάκι που θα βρώ?πουλάνε ξεχωριστό?

Δημοσ.

το πολύ πολύ αν δεν δουλέψει να αλλάξεις τις θέσεις από τα jumper στο δίσκο.αν και μάλλον δεν θα χρειαστεί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:40 ----------

καλώδια εδώ http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C5%D3%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C7%D3+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D3%D5%D3%CA%C5%D5%D9%CD&category2=SERIAL+ATA

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι όλοι οι εσωτερικοί δίσκοι στην Ελλάδα πουλιούνται bulk

καλωδιάκι κανονικά από την μητρική αλλιώς αγοράζεις ξεχωριστά από plaisio/eshop/multirama/κτλπ κτλπ

Δημοσ.

παιδιά άνοιξα το desktop και έχω κενό slot για να συνδεθει το SATA το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν βλέπω άλλο βήσμα απο το τροφοδοτικο (ενα μαυρο που συνδεετε πάνω στο SATA Και πέρνει ρευμα...) πακετόθηκα?

εε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...