eSATA Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Την τελευταια φορα που ανοιξαν τα xp πατησα στην εκτελεση msconfig και εκλεισα καποια προγραμματα κατα την εκκινηση.....μετα οταν το ανοιγω λεει κατεστραμενο αρχειο μπλαμπλαμπλα.dll βαλτε το cd και πατηστε r βαζω το cd ρυθμμιζω boot απο cd παταω r τιποτα.... γινεται κατι; μη μου πειτε παλι φορματ....8ο αυτο το μηνα.. μη μου πειτε φορματ
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μπορεις να ξεκινησεις εγκατασταση αλλα οταν σου βγαλει επιλογη να επιλεξεις επιδιορθωση και τοτε υπαρχουν καποιες εντολες οπως fixmrb και καπως ετσι νομιζω που μαλλον θα σου λυσουν το προβλημα. Οποιος τις ξερει καλα ας γραψει εδω. Με safe mode δεν μπαινει να ξανακλικαρεις την επιλογη που αφαιρεσες ???? Υπαρχει και επιλογη να ξεκινησει με τις τελευταιες καλες ρυθμισεις που λειτουργησαν. Δοκιμασε το. Αλλη φορα οταν ειναι ΟΚ το συστημα σου παρε ενα ghost image με το ομονυμο προγραμμα για να ξεχασεις την λεξη format.
eSATA Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 δε θυμαμαι να αφαιρεσα κατι απλα κατι κοιταγα...εκτος αν εκανα κατι καταλαθος πως θα μπω safe mode;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 δε θυμαμαι να αφαιρεσα κατι απλα κατι κοιταγα...εκτος αν εκανα κατι καταλαθος πως θα μπω safe mode; Εσυ εγραψες εκλεισα καποια προγραμματα κατα την εκκινηση Αυτο ειναι επικυνδυνο αν δεν ξερουμε τι κλεινουμε.Εγω μονο οταν ειμαι 100% σιγουρος το πειραζω. Πατωντας F8 κατα την εκινηση θα δεις διαφορες επιλογες και μια ειναι για εισοδο σε safe mode . Εκει θα δεις και αυτη που σου ειπα για εκκινηση με ρυθμισεις που δουλεψαν.
eSATA Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Εσυ εγραψες εκλεισα καποια προγραμματα κατα την εκκινηση Αυτο ειναι επικυνδυνο αν δεν ξερουμε τι κλεινουμε.Εγω μονο οταν ειμαι 100% σιγουρος το πειραζω. Πατωντας F8 κατα την εκινηση θα δεις διαφορες επιλογες και μια ειναι για εισοδο σε safe mode . Εκει θα δεις και αυτη που σου ειπα για εκκινηση με ρυθμισεις που δουλεψαν. ειπα εκλεισα γιατι μαλλον εκλεισα κατι καταλαθος....θα δοκιμασω safe mode και θα δουμε ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ...Στέλιο ΕΕΕ Μήτσε ΕΕΕ eSATA τεσπα...... ....ΟΓΔΟΟ είπες ; ! (..καλά ρε συ, άλλη δουλειά δεν έχεις, από το να πειράζεις τα windows σου ; ) ...Kάνε αυτό που σου είπε ο Γιάννης - όχι για το safe mode, αλλά για "τις τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις" (last known good configuration). Διότι και safe mode να μπεις, τρέχα-γύρευε τί πείραξες.... Τεσπα Επίσης το να τρέξεις το fixmbr δεν είναι γι' αυτή τη φάση - δε νομίζω να κατάφερες να πειράξεις τον boot loader ...ε Μήτσε ; ...Πέραν όλων αυτών, αν έχεις καταφέρει βρε αθεόφοβε να κάνεις ένα φορμάτ κάθε 3 μέρες μέχρι στιγμής για τον Απρίλιο, ε τότε δε νομίζω να έχεις προλάβει να εγκαταστήσεις και τίποτα ιδιαίτερο, οπότε ακόμα ένα δε νομίζω να σε χαλάει και τόσο - ΑΛΛΑ μου φαίνεται κάποιος πρέπει να σου πάρει το pc.....τύραννε! Anyway, λίγο περίεργα τα είπες με το μήνυμα που σου βγάζει...τί λειτουργικό έχεις ;
eSATA Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 xp 32bit....οταν παω σπιτι θα γραψω ακριβως τι μου βγαζει...
eSATA Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 καλα...κατεβασα τον cpu απο 3.5 στα 3 και ξαφνικα ολα εφτιαξαν....windows .... wash μπες msn θελω να σου πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.