Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία για νόκια 6630(bl-5c)

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μία καινούρια μπαταρία για το 6630 που έχω γιατί τελειώνει σε 25-27 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση με συνδεμένο πάνω του ένα blue-tooth hands-free!Κοίταξα στο ebay κάποιες original όπως λέει στην συσκευασία της νόκια αλλά είναι 970 mAh με 16 ευρώ ενώ στον Γερμανό κάνει 32,5. Στο site της νόκια λέει ότι είναι 1020mAh. Αυτή που έχει από την συσκευασία της αγοράς πόσα mAh είναι γιατί δεν λέει η μπαταρία μου επάνω. Και κάτι άλλο βρήκα μία όχι αυθεντική της nokia που είναι 1600mAh στα 8,5 και μία 1400 στα 6,7 αλλά λένε είναι από Κίνα!

Δημοσ.

Υποθέτω πως σου κράταγε η μπαταρία πιο πολύ παλιότερα κ λόγω χρήσης κ "ηλικίας" έπεσε η απόδοση της ε?

Πάντως να ξέρεις το bluetooth καίει απίστευτη μπαταρία, αν το έχεις και τις 25 ώρες συνδεδεμένο πάνω δεν μου κάνει καμία εντύπωση που πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία.

Στην μπαταρία σου λέει κάπου τα mAh λογικά, ίσως από την πίσω πλευρά.

Για τις imitation μπαταρίες δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά, πάντως αυτό που μου είχαν πει είναι να μην τις προτιμώ καθώς φουσκώνουν πιο εύκολα από τις original (αλήθεια,ψέματα θα σε γελάσω).

Εγώ όταν πήρα για το Ν73 μου πήρα αυθεντική της Νοκια, δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά έδωσε ζωή στο κινητό!

Δημοσ.

Έχω την ίδια μπαταρία σε ένα 3110c με πολλές ώρες ανοιχτό το bluetooth και κράταγε 2-2,5 μέρες αλλά το 6630 το έχω 4 χρόνια με την ίδια μπαταρία και έχει ψιλό φουσκώσει!Απλά θέλω γνώμη για αγορά από το ebay σε μπαταρίες

Δημοσ.

Η μπαταρία που είχε το κινητό σου όταν το αγόρασες ήταν 950 mAh. αυτές που έχουν βγει τώρα είναι στα 1020. μόλις σήμερα αγόρασα μία για εμένα απο πλαίσιο (33 euros).έχει και πάνω σηματάκι γνησιότητας. καλύτερα να αποφύγεις κινέζικες (δική μου γνώμη)

θα ήθελα να ρωτήσω με τη σειρά μου, για όποιον γνωρίζει:

Μήπως είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε παλιότερους φορτιστές που κάνουν περισσότερη ώρα να φορτίσουν τη μπαταρία, καθόσον την τροφοδοτούν με μικρότερο ρεύμα?

Έχει καμία λογική αυτό που λέω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...