free-s Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω πως να το περιγράψω στον τίτλο Το πρόβλημα είναι ότι πατώντας το ροδάκι και κάνοντάς το ποντίκι πάνω κάτω βλέπεις όλη τη σελίδα αλλά πάει πολύ γρήγορα!!!!! Υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί η ταχύτητα?
free-s Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Aυτό το ξέρω αλλά δεν βολεύει, θέλει πολύ λίγο για να πάει σιγά! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Σ'ευχαριστώ πάντως!
markelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Να υποθέσω οτι λες για το auto-scrolling σε web browsers. Δε νομίζω να υπάρχει ρύθμιση, τώρα κοίταξα τον firefox. Απλά όσο πιο πολύ απομακτύνεις το ποντίκι από το σήμα που βγαίνει με το μεσαίο πλήκτρο, τόσο πιο γρήγορα τρέχει. Edit: damn you vile firewalker...
free-s Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Να υποθέσω οτι λες για το auto-scrolling σε web browsers. Δε νομίζω να υπάρχει ρύθμιση, τώρα κοίταξα τον firefox. Απλά όσο πιο πολύ απομακτύνεις το ποντίκι από το σήμα που βγαίνει με το μεσαίο πλήκτρο, τόσο πιο γρήγορα τρέχει. @ damn you vile firewalker... Μάλον αυτό ενοώ! Είναι στάνταρ απο τον firefox? Και εγώ έψαχνα απο, πίνακα ελένχου , ποντίκι , ρυθμίσεις και δεν έβλεπα επιλογή!
j11h Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πας πινακας ελεγχου>Ποντικι>Τροχος>Ρολαρισμα τροχου και το βαζεις την τιμη που σε βολευει.
free-s Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πας πινακας ελεγχου>Ποντικι>Τροχος>Ρολαρισμα τροχου και το βαζεις την τιμη που σε βολευει. Δεν λέω για το ρολάρισμα τροχού! Λέω για το auto-scroling(τώρα έμαθα πως λέγεται) πατώντας τον τροχό!
j11h Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δεν λέω για το ρολάρισμα τροχού!Λέω για το auto-scroling(τώρα έμαθα πως λέγεται) πατώντας τον τροχό! α οκ λαθος καταλαβα.Βασικα τι ποντικι εχεις?Ρωταω μηπως και υπαρχει καποιο software ωστε να γινει αυτο που θελεις.πχ στο δικ μου logitech μπορεις να το ρυθμισεις.
free-s Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 α οκ λαθος καταλαβα.Βασικα τι ποντικι εχεις?Ρωταω μηπως και υπαρχει καποιο software ωστε να γινει αυτο που θελεις.πχ στο δικ μου logitech μπορεις να το ρυθμισεις. Πιανού υπολογιστή ποντίκι να πω! 6 υπολογιστές 6 διαφορετικά ποντίκια και σε κανένα δεν υπάρχει softwere! αλλά και να υπήρχε σε κάποιο... με ενδιαφέρει σε όλλα.... η μάλλον κυρίως στα 2 netbook που το auto-scroling είναι απαραίτητο λόγω μικρής οθόνης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.