revvok Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Οκ..αλλά δεν εστιάζουμε στο πρόβλημα Δηλαδή με αλλαγή πάστας θα πέσει η θερμοκρασία τουλάχιστον 45+ βαθμούς που πρέπει για να γίνει φυσιολογική? Εγώ πολύ αμφιβάλλω ότι ευθύνεται η πάστα... Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την ψύκτρα σε περίπτωση που δεν πατάει καλά... Δοκίμασε κι ένα clear cmos (δες στο manual της μητρικής σου).
devill0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 τελικα το πιστευεται ή δε το πιστευεται πηγα το pc σε τεχνικο και τελικα εφταιγε η παστα ειχε χαλαση και μου εβαλε αλλη και η θερμοκρασια επεσε στους 45-50 βαθμους.Αλλα τα windows εγιναν gold και πρεπει να κανω φορματ
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 +1 μην πας σε τεχνικο ρε... και εγω πριν λιγο καιρο δεν ειχα αλλαξει παστα και τωρα το κανω καθε 2 μερες γιατι παιζω με τις μητρικες ...και τα windows. 7 φορμάτ Απρίλιο μόνο ε ; Αν πραγματικά θέλετε κάποιοι να βοηθήσετε, δεν πάτε κι από κοντά - ή έστω μέσω ενός μέσεντζερ να συνδράμετε όσο περισσότερο γίνεται ; Δεν αρκεί το "μη φοβάσαι ρε".... * α, μάλιστα, μαζί γράφαμε devill0... Δε μου λες, πόσα σου πήρε ;
devill0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τι να πω φορματ του ειπα να μην κανει γιατι ξερω και εγω αλλα μου πηρε 55 ευρο.Τι εννοεις στο μηνυμα #18 <<7 φορμάτ Απρίλιο μόνο ε ;>>παιζεται κατι με φορματ??Απλα ρωταω...
vag3d Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 +1 μην πας σε τεχνικο ρε... και εγω πριν λιγο καιρο δεν ειχα αλλαξει παστα και τωρα το κανω καθε 2 μερες γιατι παιζω με τις μητρικες Προσοχή με το "βάλε-βγάλε" του επεξεργαστή στην μητρική. Κάπου διάβασα οτι οι μητρικές είναι σχεδιασμένες να αλλάζεις επεξεργαστή ("βάλε-βγάλε") καμιά 10αριά-15αριά φορές και οτι μετά απο αυτές τις φορές αλλαγών, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος/εγγυηθεί οτι τα pins της μητρικής θα εφάπτονται σωστά στον επεξεργαστή. (δηλαδή οκ. δεν ειναι τοσο δραματικά τα πράγματα, αλλα καλό είναι η αλλαγή CPU και γενικότερα το "βάλε-βγάλε" να γίνεται μόνο όταν χρειάζεται. Δεν το έχω διασταυρώσει προσωπικά το θέμα απο τεχνικής απόψεως (δε χρειάστηκε), αλλα καλό είναι να το γνωρίζετε μιάς και το είδα γραμμένο κάπου. Προσωπικά δεν το θεωρώ απίθανο μιάς και τα pin της motherboard που εφάπτονται στους επεξεργαστές είναι σχετικά λεπτεπίλεπτα και μικροκαμωμένα= σχετικά ευαίσθητα ίσως...!!!)
F33L Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ενα warning Μονο στον φιλο μας.. εαν δεν ξερει τι κανει καλο ειναι να μην αγγιζει cpu επειδη θα μεινει χωρις pc.. αποψη μου.. καλυτερα να το παει σε τεχνικο, παρα να ρισκαρει να καψει/καταστρεψει κανα cpu (οχι απο temp γενικα μιλαω) ΕΚΤΟΣ κ εαν κατσει κ ψαξει οτι θελει π.χ καθαρισμα η παλια παστα κ διαβασει οσο γινετε το πως κουμπωνει to socket του κτλπ..
Alexisssss Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ελα ρε φιλε... Σιγα τα ωα. Δεν ειναι τοοοοοσο τραγικα τα πραγματα. Προσοχή με το "βάλε-βγάλε" του επεξεργαστή στην μητρική.Κάπου διάβασα οτι οι μητρικές είναι σχεδιασμένες να αλλάζεις επεξεργαστή ("βάλε-βγάλε") καμιά 10αριά-15αριά φορές και οτι μετά απο αυτές τις φορές αλλαγών, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος/εγγυηθεί οτι τα pins της μητρικής θα εφάπτονται σωστά στον επεξεργαστή. (δηλαδή οκ. δεν ειναι τοσο δραματικά τα πράγματα, αλλα καλό είναι η αλλαγή CPU και γενικότερα το "βάλε-βγάλε" να γίνεται μόνο όταν χρειάζεται. Δεν το έχω διασταυρώσει προσωπικά το θέμα απο τεχνικής απόψεως (δε χρειάστηκε), αλλα καλό είναι να το γνωρίζετε μιάς και το είδα γραμμένο κάπου. Προσωπικά δεν το θεωρώ απίθανο μιάς και τα pin της motherboard που εφάπτονται στους επεξεργαστές είναι σχετικά λεπτεπίλεπτα και μικροκαμωμένα= σχετικά ευαίσθητα ίσως...!!!) Αυτο οντως ισχυει. Μου το εχει πει ενα φιλαρακι που εχει σπουδασει πανω στο θεμα,και το ειχα διαβασει και καπου στο internet.
Alexisssss Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Eνταξει δεν ειναι κακη αγορα μεταχειρησμενης μητρικης αλλα θα πρεπει να ψαχτεις πιο πολυ. Ας πουμε οτι αγοραζεις μια μεταχειρησμενη asus striker απο κανενα τρελα ψαγμενο τυπα.Ε,ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι εχει φαει ψιλολιωσιμο και στο κλοκαρισμα αλλα και στην αλλαγη επεξεργαστων. (γνωμη μου παντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.