Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για gaming!!Χρειάζομαι συμβουλές...

vocals_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αντε, επειδη πολυ το κουρασαμε το παλικαρι και κοντευουμε να βγουμε εκτος θεματος λεω να πουμε μια τελευταια συνθεση. την παρακατο την θεωρω εξερετικη

MoBo: Gigabyte GA-MA770-UD3. γιατι? δεχετε ανετα AM3, οποια gpu θες και ειναι πολυ καλη για o/c. με γυρο στα 70 ευρω ειναι λουκουμι

CPU: athlon x2 7750 black edition. γιατι? ο ξεκλειδοτος πολλαπλασιαστης σε στελνει απο τα 2,7 στα 3,0+ Gh ανετα και ευκολα. με 60 ευροπουλα ειναι uber 1337:X

PSU: OCZ StealthXstream 500w. μικρο ειναι το ματι σας:mad:(50Ε)

GPU: μην βαλεις 9800gt:eek: προς θεου μην το κανεις:confused: θα κλαις τα λ7 σου:shock: αν θες κατι καλο βαλε μια 4850, 4870 ή 4890.

RAM: OCZ Titanium ddr2-800 4gb kit. γιατι? οτιδιποτε ακριβοτερο απο 40 ευρω δεν εχει και πολυ νοημα, και σε dual channel εχεις ενα 10%+ σε επιδοσεις

CASE: thermaltake VI1000BWS M9. γιατι? γιατι ειναι thermaltake και με 62 ευρω η σχεση αποδοση/κοστος ειναι πολυ καλη

HHD: WD Digital 500Gb caviar blue 16MB SATA2. γιατι? μισο ΤΒ και με την ποιοτητα της WD! τι αλλο θελεις με 55 ευρω?

συνολο= γυρο στα 340 χωρις τζη-πη-γιου(:lol:) και γυρο στα 570 με μια 4890 (απο internet shops παντα)

drives, keyboard/mouse, monitor και speakers τα αφινω σε εσενα.

ααααα παρε και το crysis με 14 ευρω, κατεβασε το mod για very high(ναι xp θα βαλεις) και πιασε 45+frames το λιγοτερο

Πρωτον να σαι καλα φιλε η συνθεση ειναι μια χαρα και απο λεφτα και απο ολα αποτι φαινεται θα την ακολουθησω οπως την εχεις βαλει αλλα για τον cpu ειχα αποφασισει να παρω τον 3πυρηνο amd (με ειχε πεισει ο grimpr να ναι καλα:P)και απο καρτα γραφικων 4850 γιατι ΤΑ ΣΠΑΕΙ απλως...Με 116 μονο ευρω και ειναιιι ονειροο....Απο σκληρο μου φτανουν και 320 ή εστω και 250 gb δεν εχω προβλημα:-) και απο ram λεω να βαλω ballistix;).Επισης απο drives, keyboard/mouse, monitor και speakers ειμαι κομπλε τα χω αυτα...:-) Οσο για το psu το ανακαλυψα χθες και ειναι απιστευτο αυτο θα παρω!:-D Και τελος πληροφοριακα ειναι τοσο καλος για τα games ο cpu που εβαλες και με τοση λιγη cache ???Δεν θα ηταν καλυτερα να παρεις με λιγο περισσοτερα εναν e5200 και να τον clockαρεις ???

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρωτον να σαι καλα φιλε η συνθεση ειναι μια χαρα και απο λεφτα και απο ολα αποτι φαινεται θα την ακολουθησω οπως την εχεις βαλει αλλα για τον cpu ειχα αποφασισει να παρω τον 3πυρηνο amd (με ειχε πεισει ο grimpr να ναι καλα:P)και απο καρτα γραφικων 4850 γιατι ΤΑ ΣΠΑΕΙ απλως...Με 116 μονο ευρω και ειναιιι ονειροο....Απο σκληρο μου φτανουν και 320 ή εστω και 250 gb δεν εχω προβλημα:-) και απο ram λεω να βαλω ballistix;).Επισης απο drives, keyboard/mouse, monitor και speakers ειμαι κομπλε τα χω αυτα...:-) Οσο για το psu το ανακαλυψα χθες και ειναι απιστευτο αυτο θα παρω!:-D Και τελος πληροφοριακα ειναι τοσο καλος για τα games ο cpu που εβαλες και με τοση λιγη cache ???Δεν θα ηταν καλυτερα να παρεις με λιγο περισσοτερα εναν e5200 και να τον clockαρεις ???
για socket775 o e5200 ειναι οντος ο καλυτερος intel για την οικονομικη κατηγορια, αλλα εβαλα τον 7750 για να τεριαζει με την motherboard. oσο για το αν ειναι καλυτερα με τον E5200 αντι του 7750 πολυ απλα δεν νομιζω να δεις διαφορα(αν και υπαρχει, αλλα ειναι μικρη).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...