Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Οπως βλεπεις engine/memory clock ειναι ανεβασμενα στην GTS250 που σημαινει οτι ειναι πιο γρηγορη(χρονισμος πυρηνα κλπ.) το κλασικό λάθος...
vocals_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 το κλασικό λάθος... \ Γιατι το λες αυτο ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 γιατί είναι διαφορετικές αρχιτεκτόνικες... απλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των clocks...
vocals_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γιατί είναι διαφορετικές αρχιτεκτόνικες... απλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των clocks... Ναι καταλαβα δικιο εχεις..Παντως οπως λεει και ο peterako 4850 χωρις δευτερη σκεψη!!!
tsimposa Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Φιλε μου ασε τις καρτες γραφικων και κοιτα να χωσεις οσα ποιο πολλα εuρο στη cpu αν θελεις να λεει κατι το pc σου!ολο το μηχανιμα στηνετε πανω στον επεξεργαστη!οτι καρτα και να βαλεις αμα ο επεξεργαστης δεν κανει κουκου δεν θα δεις τπτ ιδιαιτερο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:23 ---------- Και κατι ακομα...ειδα οτι τον θες και για απαιτιτηκα παιχνιδια!σε λιγο καιρο με τον 7400 θα την ακους αγρια!εχω τον 7200 κλοκαρισμενο στα 3.5 και αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι και στα 5.5 να τον φτασεις με την cashe που εχει παλι θα σερνετε!η αποψη μου ειναι πως η σειρα 7 δεν ειναι για games!και τελος σκεψου οτι καρτα αλλαζεις αλλαζεις αργοτερα ανετα...επεξεργαστη ομως οχι και τοσο ανετα!
mits@kos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Φίλε μου όταν έχεις να κάνεις με τα λεφτά του άλλου, μη γράφεις παπαρίτσες αν δε γνωρίζεις... Πληροφοριακά, ένας ταπεινός Ε5200 με μια 4870 έχει καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια από έναν Ε8400 + 4850. Τα παιχνίδια είναι GPU bound. Ένας επεξεργαστής τούμπανο χρειάζεται και την ανάλογη κάρτα για να μην χαντακωθεί.
tsimposa Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 φιλαρακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια!αλλα επιμενω οτι συμβαινει ακριβως το αντιθετο!μια καρτα γραφικων χρειαζετε εναν πολυ καλο επεξεργαστη για να μν χαντακωθει!επισης για botlneck καρτας γραφικων εχω ακουσει...για bottlneck στη cpu πτωτη φορα ακουω!και εγω δεν ειπα να δωσει παραπανω χρηματα!!Αλλοστε και γω περριση πηρα pc με τα ιδια χρηματα και προτιμησα να βαλω πανω μια 8600gt για να μν χασω τον q6600... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:34 ---------- επισης αν το καλοσκευτεις αν σε νοιαζανε τα χρηματα του παιδιου μαλλον θα του προτεινες αυτο που προτεινω γιατι πολυ καλυτερη επενδυση ειναι ενα καλο cpu παρα μια καρτα γραφικων που σημερα την αγοραζεις 150 και αυριο κανει 110!για μενα θα ηταν καλο να βρει καμια μεταχειρισμενη 4850 η 8800 και με τα χρηματα που θα σωσει να παει σε δυνατοτερο επεξεργαστη!ακομα και μια 4830 με 70 ευρο θα εκανε ανετα τη δουλεια που θελει για 1 χρονο!μετα δινει 100 ευρο και παιρνει μια καλυτερη αμα θελει!
alexis333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 φιλαρακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια!αλλα επιμενω οτι συμβαινει ακριβως το αντιθετο!μια καρτα γραφικων χρειαζετε εναν πολυ καλο επεξεργαστη για να μν χαντακωθει!επισης για botlneck καρτας γραφικων εχω ακουσει...για bottlneck στη cpu πτωτη φορα ακουω!και εγω δεν ειπα να δωσει παραπανω χρηματα!!Αλλοστε και γω περριση πηρα pc με τα ιδια χρηματα και προτιμησα να βαλω πανω μια 8600gt για να μν χασω τον q6600... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:34 ---------- επισης αν το καλοσκευτεις αν σε νοιαζανε τα χρηματα του παιδιου μαλλον θα του προτεινες αυτο που προτεινω γιατι πολυ καλυτερη επενδυση ειναι ενα καλο cpu παρα μια καρτα γραφικων που σημερα την αγοραζεις 150 και αυριο κανει 110!για μενα θα ηταν καλο να βρει καμια μεταχειρισμενη 4850 η 8800 και με τα χρηματα που θα σωσει να παει σε δυνατοτερο επεξεργαστη!ακομα και μια 4830 με 70 ευρο θα εκανε ανετα τη δουλεια που θελει για 1 χρονο!μετα δινει 100 ευρο και παιρνει μια καλυτερη αμα θελει! Φιλε μου εχω τον Ε2200 , ενας οχι και τοσο καλος επεξεργαστης Και με την 4850 δεν εχω κανενα προβλημα Ποσο δε με τον Ε7400 που ειναι πολυ καλυτερος
vocals_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ρε παιδια ηρεμηστε οκ...Συγκεκριμενα και για τον e7400 εχω δει διαφορα reviews και ξερω οτι δουλευει μια χαρα..Επισης δειτε και ενα βιντεακι που ενας παιζει gtaiv με e7300 και 9800gt και ειναι μια χαρα..Φανταστειτε εγω που θα παρω και την 4850...Οριστε το link Του ειχα κανει και comment αλλα τοτε ειχα στο μυαλο μου την παλια συνθεση...
Alexisssss Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 +1 για 4850;) Κλοκαρε την και λιγο και θα δεις Αν σε παιρνει και η μητρικη σου δωσε και λιγο στον 7400 σου και το συστηματακι σου θα γαμαει.
tsimposa Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ρε παιδια δεν ειπα οτι οι επεξεργαστες αυτοι δεν ειναι οκ και οτι προς το παρον δεν θα κανουν τη δουλεια τους!αυτο που λεω ειναι οτι οταν κανεις μια αγορα θα πρεπει να σκευτεσε μακροπροθεσμα λιγο και να επενδυεις τα χρηματα σου με τροπο που θα σου επιτρεψει να μν χρειαστει να δοσεις αργοτερα πιο πολλα!για να αναβαθμισεις κατα την αποψη μου ενα σηστημα που στη καρδια του χτυπαει ενας q9550 σε 1.5 χρονο απο τωρα δεν θα χρειαστει να δοσεις τρελλα χρηματα!ακομα και 3 χρονια απο τωρα ενας τετοιος επεξεργαστης θα κανει αξιοπρεπεστατα τη δουλεια του!γιατι δηλαδη αντι να δωσει τωρα 600 ευρο και να παρει κατι που θα εχει πολυ μεγαλητερη διαρκεια ζωης ...να δωσει 500 και να παρει κατι που σε 2.5 χρονια θα πρεπει να το αλλαξει ολο απο την αρχη!?αυτη ειναι η αποψη μου χωρις αυτο να σημαινει οτι χρειαζετε ειτε να συμφωνησετε μαζι μου ειτε να την ιοθετησετε!μια συζητηση αλλοστε κανουμε!
eSATA Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ρε παιδια δεν ειπα οτι οι επεξεργαστες αυτοι δεν ειναι οκ και οτι προς το παρον δεν θα κανουν τη δουλεια τους!αυτο που λεω ειναι οτι οταν κανεις μια αγορα θα πρεπει να σκευτεσε μακροπροθεσμα λιγο και να επενδυεις τα χρηματα σου με τροπο που θα σου επιτρεψει να μν χρειαστει να δοσεις αργοτερα πιο πολλα!για να αναβαθμισεις κατα την αποψη μου ενα σηστημα που στη καρδια του χτυπαει ενας q9550 σε 1.5 χρονο απο τωρα δεν θα χρειαστει να δοσεις τρελλα χρηματα!ακομα και 3 χρονια απο τωρα ενας τετοιος επεξεργαστης θα κανει αξιοπρεπεστατα τη δουλεια του!γιατι δηλαδη αντι να δωσει τωρα 600 ευρο και να παρει κατι που θα εχει πολυ μεγαλητερη διαρκεια ζωης ...να δωσει 500 και να παρει κατι που σε 2.5 χρονια θα πρεπει να το αλλαξει ολο απο την αρχη!?αυτη ειναι η αποψη μου χωρις αυτο να σημαινει οτι χρειαζετε ειτε να συμφωνησετε μαζι μου ειτε να την ιοθετησετε!μια συζητηση αλλοστε κανουμε! εν μερη εχεις δικιο διοτι το s775 δε θα εχει δυνατοτηες αναβαθμισης σε λιγο καιρο...
peterako Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 MOBO: Gigabyte GA-MA770-UD3=71,50 euro στο megamarket.gr CPU: athlon x2 7750 black edition=63,50 euro στο hardshop.gr PSU: OCZ StealthXstream 500w=53,50 euro στο plaisio.gr μικρο ειναι το ματι σου o athlon ανετα παει με o/c στα 3.2 απο τα 2.7 ενω η motherboard ειναι εξερετικη για o/c με πλουσια χαρακτιριστικα και να μην ξεχασω, υποστηριζει πληρως τους AM2 KAI AM3!! απο την cpu κανεις οικονομια για μια καλυτερη καρτα γραφικων οπος μια 4890 που ειναι κορυφαια και το τροφοδοτικο της OCZ αντεχει κι αλλα σε σχεση με το κοστος του. αν παλι θες να μηνεις στον C2D τοτε παρε εναν E5200, εχει επιδοσεις εφαμιλες του 7200 και ανετα γινετε o/c μονο που ειναι φθηνοτερος και δεν ειναι αναγκη να παρεις εναν 7400 για να δεις καλες επιδοσεις. τζαμπα λ7
Galans Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ένα PC χρειάζεται όλα το hardware να λειτουργήσει γρήγορα. Το θέμα είναι ότι το παλικάρι έχει ένα συγκεκριμένο ποσό ου έχει να δαπανήσει. Προσωπικά βάζω λεφτά σε πράγματα που κρατούν αξία και έχουν σημαντικό ρόλο, μετά έρχονται τα υπόλοιπα που πέφτουν συνέχεια οι τιμές και θα μπορέσω να τα πάρω σε λίγο καιρό. 1.Case 2. Psu 3. Ups 4. Mobo 5. Ram 6. Cpu 7. Gpu (στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να μετά την mobo γιατί πρόκειται για game pc).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.