gyiama Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 καλησπερα λοιπον απιδια τα πραγματα εχουν ως εξης: μετα απο καποιο ψιλοπροβλημα που μου εβγαλε το pc εκανα επαναφορα συστηματος απο εκεινη την ωρα ο Ιexplorer παει να ανοιξει αλλα κλεινει αμεσως χωρις να μου βγαζει σφαλμα ο κερσορας του ποντικιου δειχνει παντα την κλεψυδρα (δλδ σαν να κανει κατι καποια εργασια) πατωντας τη διαχειριση εργασιων μου δειχνει οτι η cpu λειτουργει στο 50-60% συνεχεια χωρις να κανω καμια εργασια και χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη και τελος μολις παω να κλεισω το pcου εμφανιζει ενα μηνυμα που λεει Η ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΩΓΗΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΦΑΛΜΑ DLL και μετα κλεινει κανονικα ο υπολογιστης!!!!ακαι κατι ακομα ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι οι κερσορες του ποντικιου και εχει μεινει μονο ο κλασικος ασπρος!!!!! το μηχανημα εχει XP με SP3 δοκιμασα να εγγαταστισω ξανα τον ΙΕ ολα καλα αλλα παλι δεν ανοιγει!!!!εψαξα για ιουσ κλπ τπτ εψαξα για προβληματα στη registry αλλα παλι τπτ plz ποιος ξερει κατι ας βοηθησει λιγο την κατασταση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:06 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ---------- κανενας ρε παιδια ενα απ ολα τουλαχιστο να λυσουμε μην προχωρισω αδικα σε φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.