Προς το περιεχόμενο

Αντί για alcohol 120 τι;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το alcohol απο όσο ξέρω κάνει δύο πράγματα. Ένα είναι να διαβάσει ένα iso και να το φορτώνει σε εικονικό δίσκο (μπορείς να πάρεις το dameon tools free) και το άλλο είναι για εγγραφές αρχείων εικόνας όπου χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνεις στο Imgburn...Το οποίο imgburn σου δίνει την δυνατότητα να κάψεις εκτός απο αρχεία εικόνας κανονικά αρχεία-φακέλους αλλά και να δημιοργήσεις iso κτλ. Δηλαδή όλα εκτός του εικονικού δίσκου που το κάνει το daemon tools αρκετά ωραία

Δημοσ.

flik, ξέχασες μία ακόμη λειτουργία του Alcohol (και μερικών παρόμοιων εμπορικών προγραμμάτων όπως το BlindWrite): δημιουργία images από δισκάκια προστατευμένα με διαφόρων τύπων copy protections. Kαι δυστυχώς, δεν υπάρχει νομίζω αντίστοιχη freeware λύση που να είναι συγχρόνως all-in-one και εύχρηστη για όσους π.χ. θέλουν να πάρουν backups των game discs τους.

Δημοσ.

parsifal έχεις δίκιο. all-in-one δεν υπάρχει, αλλά για κάθε κονσόλα ξεχωριστά σίγουρα θα υπάρχει. Απλά δεν έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο απο το alcohol, και έλεγα, όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει

Δημοσ.
Φαντάζομαι θα ζητούσε εναλλακτικό γιατί δεν θέλω να το πληρώσει

Αυτό ακριβώς..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:45 ----------

blindread & blindwrite για εγγρεφές

Αυτό είναι free; Γιατί στο site το προγράμματος λέει δίπλα στο εικονίδιό του προγράμματος την λέξη buy.

Δημοσ.

Εναλλακτικά υπάρχει και το Virtual Clone Drive της Slysoft (Clonecd, clonedvd) που υποστηρίζει άψογα τα vista64 και είναι εντελώς free (το έχω δοκιμάσει ήδη).

Όσον αφορά το Daemon, στις τελευταίες εκδόσεις του, έχει κατηγορηθεί ότι ενσωματώνει adwares και τα εγκαθιστά αυτόματα χωρίς συνένεση. Εγώ το αποφεύγω πλέον.

DAEMON Tools is a CD/DVD emulator which includes these features:

• Running BACKUP copies of SafeDisc v1-v4, SecuROM v1-v7 & StarForce v1-v4 protected games.
  • Mounting CUE, ISO, NRG and CCD image files as virtual CDROM drives (more formats are currently supported).

NOTE (up to v4.09): Contains Tools Searchbar and Save Now spyware software, which does not have to be installed!

from v4.10 it contains mandatory AdWare which is required to use it!

Δημοσ.
Εναλλακτικά υπάρχει και το Virtual Clone Drive της Slysoft (Clonecd, clonedvd) που υποστηρίζει άψογα τα vista64 και είναι εντελώς free (το έχω δοκιμάσει ήδη).

Όσον αφορά το Daemon, στις τελευταίες εκδόσεις του, έχει κατηγορηθεί ότι ενσωματώνει adwares και τα εγκαθιστά αυτόματα χωρίς συνένεση. Εγώ το αποφεύγω πλέον.

Πάρα πολύ καλό θα έλεγα το Virtual Clone Drive. Θα το χαρακτήριζα πρακτικό και ελαφρύ για αυτούς που ανοίγουν img αρχεία μια φορά την εβδομάδα.

Δεν εμφανίζει έξτρα μικροεφαρμωγή στην μπάρα εργασίας (όπως με το daemon tools), απλά κλικάρεις τον εικονικό δίσκο στον "υπολογιστή μου" και κάνεις mount το αρχείο που θες.

Πάρα πολύ καλή η πρότασή σου micos000.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...