nurse Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free που να κάνει τη δουλειά του alcohol 120 και να υποστηρίζει vista64bit;
flik Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το alcohol απο όσο ξέρω κάνει δύο πράγματα. Ένα είναι να διαβάσει ένα iso και να το φορτώνει σε εικονικό δίσκο (μπορείς να πάρεις το dameon tools free) και το άλλο είναι για εγγραφές αρχείων εικόνας όπου χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνεις στο Imgburn...Το οποίο imgburn σου δίνει την δυνατότητα να κάψεις εκτός απο αρχεία εικόνας κανονικά αρχεία-φακέλους αλλά και να δημιοργήσεις iso κτλ. Δηλαδή όλα εκτός του εικονικού δίσκου που το κάνει το daemon tools αρκετά ωραία
parsifal Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 flik, ξέχασες μία ακόμη λειτουργία του Alcohol (και μερικών παρόμοιων εμπορικών προγραμμάτων όπως το BlindWrite): δημιουργία images από δισκάκια προστατευμένα με διαφόρων τύπων copy protections. Kαι δυστυχώς, δεν υπάρχει νομίζω αντίστοιχη freeware λύση που να είναι συγχρόνως all-in-one και εύχρηστη για όσους π.χ. θέλουν να πάρουν backups των game discs τους.
flik Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 parsifal έχεις δίκιο. all-in-one δεν υπάρχει, αλλά για κάθε κονσόλα ξεχωριστά σίγουρα θα υπάρχει. Απλά δεν έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο απο το alcohol, και έλεγα, όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει
duffyduck Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 μα το alcohol υποστηριζει windows XP x64 & Vista x64
flik Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Φαντάζομαι θα ζητούσε εναλλακτικό γιατί δεν θέλω να το πληρώσει
StavrosD Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 blindread & blindwrite για εγγρεφές Daemon tools lite για DVD-ROM emulator
nurse Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Φαντάζομαι θα ζητούσε εναλλακτικό γιατί δεν θέλω να το πληρώσει Αυτό ακριβώς.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:45 ---------- blindread & blindwrite για εγγρεφές Αυτό είναι free; Γιατί στο site το προγράμματος λέει δίπλα στο εικονίδιό του προγράμματος την λέξη buy.
nurse Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ok Ευχαριστώ παιδιά, τα Daemon tools κάνουν αυτό που θέλω. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εναλλακτικά υπάρχει και το Virtual Clone Drive της Slysoft (Clonecd, clonedvd) που υποστηρίζει άψογα τα vista64 και είναι εντελώς free (το έχω δοκιμάσει ήδη). Όσον αφορά το Daemon, στις τελευταίες εκδόσεις του, έχει κατηγορηθεί ότι ενσωματώνει adwares και τα εγκαθιστά αυτόματα χωρίς συνένεση. Εγώ το αποφεύγω πλέον. DAEMON Tools is a CD/DVD emulator which includes these features: Running BACKUP copies of SafeDisc v1-v4, SecuROM v1-v7 & StarForce v1-v4 protected games. Mounting CUE, ISO, NRG and CCD image files as virtual CDROM drives (more formats are currently supported). NOTE (up to v4.09): Contains Tools Searchbar and Save Now spyware software, which does not have to be installed! from v4.10 it contains mandatory AdWare which is required to use it!
nurse Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εναλλακτικά υπάρχει και το Virtual Clone Drive της Slysoft (Clonecd, clonedvd) που υποστηρίζει άψογα τα vista64 και είναι εντελώς free (το έχω δοκιμάσει ήδη).Όσον αφορά το Daemon, στις τελευταίες εκδόσεις του, έχει κατηγορηθεί ότι ενσωματώνει adwares και τα εγκαθιστά αυτόματα χωρίς συνένεση. Εγώ το αποφεύγω πλέον. Πάρα πολύ καλό θα έλεγα το Virtual Clone Drive. Θα το χαρακτήριζα πρακτικό και ελαφρύ για αυτούς που ανοίγουν img αρχεία μια φορά την εβδομάδα. Δεν εμφανίζει έξτρα μικροεφαρμωγή στην μπάρα εργασίας (όπως με το daemon tools), απλά κλικάρεις τον εικονικό δίσκο στον "υπολογιστή μου" και κάνεις mount το αρχείο που θες. Πάρα πολύ καλή η πρότασή σου micos000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.