zztop69 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Γεια χαρά, Μόλις έσπασα την οθόνη ενός Acer Aspire 5920G και η πρώτη ενημερωσή μου για αντικατάσταση της είναι σε τιμές 350-450 ευρώ (από την επίσημη αντιπροσωπεία). Φυσικά και δεν πρόκειται να τους πληρώσω 250-300 ευρώ εργατικά και επειδή ασχολούμαι αρκετά, σκοπεύω να αγοράσω ανταλλακτικό monitor απο ebay και να το εγκαταστήσω μόνος μου. Η απόφαση μου είναι σχεδόν τελειωμένη απλά θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος από εδώ είχε παρόμοια εμπειρία με ίδιο ή άλλο λαπτοπ, και ποιά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Σημειωτέον ότι έχω βρεί και ολόκληρη την οθόνη μαζί με το καπάκι και την ενσωματωμένη κάμερα αλλά και σκέτο συμβατό πάνελ, το οποίο τοποθετείται όμως αφου ανοίξεις το "καπάκι" της οθόνης το οποίο είναι κάπως πιο δύσκολο.
econ Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Κάνε μια προσπάθεια εδώ http://www.laptopservice.gr. Έχει πολύ καλές τιμές
kthanassis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Γεια χαρά,Μόλις έσπασα την οθόνη ενός Acer Aspire 5920G και η πρώτη ενημερωσή μου για αντικατάσταση της είναι σε τιμές 350-450 ευρώ (από την επίσημη αντιπροσωπεία). Φυσικά και δεν πρόκειται να τους πληρώσω 250-300 ευρώ εργατικά και επειδή ασχολούμαι αρκετά, σκοπεύω να αγοράσω ανταλλακτικό monitor απο ebay και να το εγκαταστήσω μόνος μου. Η απόφαση μου είναι σχεδόν τελειωμένη απλά θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος από εδώ είχε παρόμοια εμπειρία με ίδιο ή άλλο λαπτοπ, και ποιά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Σημειωτέον ότι έχω βρεί και ολόκληρη την οθόνη μαζί με το καπάκι και την ενσωματωμένη κάμερα αλλά και σκέτο συμβατό πάνελ, το οποίο τοποθετείται όμως αφου ανοίξεις το "καπάκι" της οθόνης το οποίο είναι κάπως πιο δύσκολο. φίλε η οθόνη που ζητάς είναι της Samsung (τέτοια φοράει το 5920g), ψάξε την σαν οθονη samsung με το μοντέλο που αναγράφει επάνω της (αφού ανοίξεις το πλαστικό κάλυμα) και χτύπα την από ebay, είναι πολύ εύκολο και θα χαρείς και την διαδικασία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.