Προς το περιεχόμενο

Το Καλύτερο RPG νέας γενιάς

pete35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lol, δες με τι ύφος απαντάς στον ιδιαίτερα συγκαταβατικό τρόπο με τον οποίο σου μίλησα... Είναι λογικό να μην εκτιμάς τα μη ανταγωνιστικά παιχνίδια και να μη θέλεις (ή να μην μπορείς, αφού έχεις κλείσει τα αυτιά σου κι έχεις φορέσει τις παρωπίδες σου) να καταλάβεις πως συμφωνώ μαζί σου, διαχωρίζοντας όμως την έννοια του καθαρόαιμου RPG, αφού με τον τόνο σου διαρκώς κάνεις σαν να προσπαθείς να αποδείξεις πως τα @@ που δεν έχεις είναι μεγαλύτερα από τα δικά μας.

Μεγάλο κρίμα η περίπτωσή σου.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ "μη μου άπτου" με τα games του το κορίτσι. Τόλμησα να μιλήσω για το L2 τα ακούω...Εσύ mitsako είσαι ακόμη πιο απαράδεκτος γιατί τόλμησες να αμφισβητήσεις την RPG φύση του Diablo!

Το ότι μου αρέσει κι εμένα το Diablo δε σημαίνει ότι πρέπει να το έχω παίξει hardcore για να το απολαύσω, ούτε και ότι θα το βαφτίζω RPG επειδή έτσι νομίζω...Πρώτα είναι Action (το hack'n'slash που έλεγες) και μετά RPG.

Δημοσ.

Για να μην μαλώνετε αδίκως, ο καλύτερος χαρακτηρισμός που έχω διαβάσει για το genre του Diablo όλα αυτά τα χρόνια είναι gauntlet clone //και ο νοών νοεί τω - ειρήνη υμήν

Δημοσ.

Συμφωνώ με το διαχωρισμό των κατηγοριών των RPG

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετά εντυπωσιακά παίγνια με στοιχεία rpg . Το κακό την υπόθεσης είναι ότι κάθε νέο rpg *πιθανά* να ανήκει σε άλλη κατηγορία – τη δική του.

Οι πιο ευχάριστες εκπλήξεις ήταν σίγουρα τόσο το oblivion όσο και το sacred (1 & 2). Το nvn2 για κάποιο λόγο δε μου κάθισε καλά όσο και αν διασκέδασα το 1.

Δημοσ.

@koritsi gia spiti

Λιγκα λογκια για το Vampire:The Masquerade.

Όποιος δεν ξέρει ας μην μιλάει από τις περιορισμένες - ίσως - εμπειρίες του.

Και μην συγκρίνεται σε καμία περίπτωση PnP με computer RPGs. Εντελώς άλλο είδος παιχνιδιού.

Όπως είπε κάποιος είναι πιο κοντά να συγκρίνεις στο computer τα RPG με τα Strategy και τα Adventures, παρά με τα PnP RPGs.

Και τι είναι οι RPG κάρτες; Ελπίζω να μην μιλάς για κάνα Magic the Gathering γιατί και αυτό είναι όσο RPG, όσο και το Diablo.

Εν κατακλείδι, τα RPG ξεκίνησαν από το χαρτί. (Αν θέλετε να το πάμε και πιο πίσω, από τη ζωή). Όποιος δεν έχει παίξει, δεν το καταλαβαίνει. Αυτά που παίζουμε στους υπολογιστές μας, απλά δεν συγκρίνονται με τα PnP. Και απλά υπάρχει η σύμβαση να τα λέμε έτσι.

@mitsakos, εντάξει όχι για να υποστηρίξουμε τα επιχειρήματα μας να απαξιώνουμε έτσι αλύπητα την wikipedia.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ θερμά τα μέλη να μην συνεχιστούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν!

Δημοσ.
@mitsakos, εντάξει όχι για να υποστηρίξουμε τα επιχειρήματα μας να απαξιώνουμε έτσι αλύπητα την wikipedia.

Δεν την απαξιώνω μαν, διάβασε ξανά τι έγραψα. Απλά είπα πως δεν μπορούμε να τη θεωρούμε λίκνο της πληροφορίας, λες κι είναι η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.

Αν παρατηρήσεις, όποτε κάποιος θέλει να υποστηρίξει κάτι ως "δεδομένο", ποστάρει links από εκεί. Ε, μπορώ μετά εγώ να μπω στο link και να του αλλάξω τα φώτα.

Απλά ήθελα να τονίσω πως η wikipedia είναι ευπρόσβλητη.

Δημοσ.
nomizo to Titan quest ine korifaio η απο τα κορυφαια.

ομως το oblivion ειναι γαματο επισης.

Το Titan Quest το θεωρείς "τελευταίας γενιάς" , στην ίδια μοίρα με το Oblivion ?????

Γιατί εμένα μου φάνηκε σαν Diablo 2 , με λίγο βελτιωμένα γραφικά ...

Δημοσ.
Το Titan Quest το θεωρείς "τελευταίας γενιάς" , στην ίδια μοίρα με το Oblivion ?????

Γιατί εμένα μου φάνηκε σαν Diablo 2 , με λίγο βελτιωμένα γραφικά ...

Δεν σου φενεται, ειναι Diable 2 αλλα το θεμα των γραφικων ειναι καθαρα υποκειμενικο οπως δειχνει το θεμα και απο το θεμα gameplay ειναι επισης χειροτερο σε σχεση με το Diablo. Το πραγμα που ηθελα να αλλαξω στο Diablo ειναι το inventory system του. Πραγματικα ειναι εκνευριστικοτατο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναφερνω το θεμα εις την επικαιροτητα.

Εγω ειμαι παντελως ασχετως με Rpg(τοσο με καρτες οσο και PnP).Οποτε οποιος εχει παιξει θα ηθελα να προτεινει καλα παιχνιδια NON actionRPG.

Προτιμο και γουσταρω να παιζω παιχνιδια Ανατολικα(Legend of Dragoon,Grandia,FF) η οπως νομιζω οτι ειναι η ονομασια JRPG's

Εχει κανενας καμια ιδεα για τετοια παιχνιδια στο Pc?

Δημοσ.
Δες το πρόσφατο the last remant

TY dude...Something like that i was looking around.Αν υπαρχει και κανενα αλλο παρομοιο προτεινε ελευθερα(και λιγο παλιο να ειναι Np)

Δημοσ.
Ξαναφερνω το θεμα εις την επικαιροτητα.

Εγω ειμαι παντελως ασχετως με Rpg(τοσο με καρτες οσο και PnP).Οποτε οποιος εχει παιξει θα ηθελα να προτεινει καλα παιχνιδια NON actionRPG.

Προτιμο και γουσταρω να παιζω παιχνιδια Ανατολικα(Legend of Dragoon,Grandia,FF) η οπως νομιζω οτι ειναι η ονομασια JRPG's

Εχει κανενας καμια ιδεα για τετοια παιχνιδια στο Pc?

τσέκαρε και το

http://dragonage.bioware.com/

παρεπιπτόντως

το θέμα ποιο είναι το καλύτερο RPG/ποιο είναι RPG είναι ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ και λογικό να προκαλούνται συγκινήσεις κατά την ανάγνωση του :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...