Προς το περιεχόμενο

Το Καλύτερο RPG νέας γενιάς

pete35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα bot δέχονται σκριπτακια εδώ και πολλά χρονια,κάνουνε τα πάντα(σχεδόν) μονα τους.

Όταν ασχολούμουν με το lineaids κι επειδή δεν είχα καμια απολύτως όρεξη να καταστραφώ στο χρ,έβαζα κάθε μέρα ισα με 18 μποτάκια και ήμουνα μια χαρά :D

Το να κατακεραυνώσεις κάποιον όμως επειδή το έκανε κι εσύ όχι, για λόγους είτε φόβου,είτε faiplay δεν λέει τίποτε άλλο παρα κώλυμα..

Κοινώς τι σου μπαίνει εσένα για το τι κάνει ο καθένας;

Παραθέτω τι λέει ο παραπάνω φίλος! Ψάχνω το lineaids στο google και δε βρίσκω τίποτα! Δοκίμασε και θα δεις! Βέβαια επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας το greys anatomy, το House MD και άλλες ιατρικές σειρές, είπα μήπως έβγαλαν και κάποιο ιατρικό MMO. Βέβαια επειδή εμένα με απασχολούν πιο σοβαρές και πιο συχνές ασθένειες όπως ο καρκίνος, θα προτιμούσα το game να το λέγανε linecancer!

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη, το δικο μου ποστ ειναι η επικη αποτυχια...échec épique... epischer Ausfall... guasto epico ... былинный отказ ... 史诗失败... 叙事詩の失敗... !!!!!!!!! ??????????? :shock:

Δημοσ.

Πως γίνεται ένα EPIC FAIL...échec épique... epischer Ausfall... guasto epico ... былинный отказ ... 史诗失败... 叙事詩の失敗... να φαίνεται σε 130 Monitor την ίδια στιγμή σε ένα Random BnB Net.. ένας είρων ξέρει.. :-)

Πάντως, και εγώ συμφωνώ εν μέρη με τον Banαρισμένο. Και εγώ είμαι από τους παίκτες που προτιμούν να έχουν απέναντι τους έναν Real Deal Enemy, που γουστάρουν να σφαγιάζουν (!) προσωπικότητες και όχι Bot, που τους αρέσει να συγκρίνονται και να υπάρχει το όνομα τους κάπου ψηλά ώστε να το κοιτάνε όλοι..

Τι είναι το MMO που το κατηγορούν όλοι? Ένας κόσμος του ίδιου RPG που τον μοιράζονται πολλοί παίκτες ταυτόχρονα. RPG = Μόχθος, imho είναι χάσιμο χρόνου αν δεν μπορείς να μοιραστείς τη δημιουργία σου με τους φίλους σου και να δεις πόσο επιτυχημένη είναι στους εχθρούς σου..

Βρίσκω παράλογο όλο αυτό το κράξιμο των Retro Gamers.. Βέβαια ίσως είναι γούστα αυτά, άλλωστε από ανέκαθεν ήμουν ανταγωνιστική..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Πως γίνεται ένα EPIC FAIL...échec épique... epischer Ausfall... guasto epico ... былинный отказ ... 史诗失败... 叙事詩の失敗... να φαίνεται σε 130 Monitor την ίδια στιγμή σε ένα Random BnB Net.. ένας είρων ξέρει.. :-)

Πάντως, και εγώ συμφωνώ εν μέρη με τον Banαρισμένο. Και εγώ είμαι από τους παίκτες που προτιμούν να έχουν απέναντι τους έναν Real Deal Enemy, που γουστάρουν να σφαγιάζουν (!) προσωπικότητες και όχι Bot, που τους αρέσει να συγκρίνονται και να υπάρχει το όνομα τους κάπου ψηλά ώστε να το κοιτάνε όλοι..

Τι είναι το MMO που το κατηγορούν όλοι? Ένας κόσμος του ίδιου RPG που τον μοιράζονται πολλοί παίκτες ταυτόχρονα. RPG = Μόχθος, imho είναι χάσιμο χρόνου αν δεν μπορείς να μοιραστείς τη δημιουργία σου με τους φίλους σου και να δεις πόσο επιτυχημένη είναι στους εχθρούς σου..

Βρίσκω παράλογο όλο αυτό το κράξιμο των Retro Gamers.. Βέβαια ίσως είναι γούστα αυτά, άλλωστε από ανέκαθεν ήμουν ανταγωνιστική..

/Koritsi_Gia_PC

Αρα τοτε δεν μιλαμε για RPG. Μιλαμε οντως για ενα MMO σκετο.

Δημοσ.

Το Role Playing ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τα game mechanics ενός ΜΜΟ, ούτε και πρωτολανσαρίστηκε στα βιντεοπαιχνίδια. RP δε σημαίνει "σφάξε, μάζεψε ΧΡ και αντικείμενα".

Επίσης, πού κολλάει ο όρος "Retro Gamers"? Retro είναι το Witcher πχ?

Δημοσ.
Αρα τοτε δεν μιλαμε για RPG. Μιλαμε οντως για ενα MMO σκετο.

Δεν γνωρίζω τι από αυτά που είπα σε βοήθησε να καταλήξεις σε αυτό.

Το Role Playing ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τα game mechanics ενός ΜΜΟ, ούτε και πρωτολανσαρίστηκε στα βιντεοπαιχνίδια. RP δε σημαίνει "σφάξε, μάζεψε ΧΡ και αντικείμενα".

Ξέρω από που ξεκίνησε το RPG. Επίσης γνωρίζω τι σημαίνει.. :-)

Αφού δεν παίρνεται από λογάκια ας μιλήσουμε με παραδείγματα..

mits@kos διαφωνείς πως το Diablo III, που ήδη αναφέρθηκε από ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα, ήταν και θα είναι ένα από τα πιο Famous και επιτυχημένα RPG?

Ναι/Όχι. Και συνεχίζω..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Δεν γνωρίζω τι από αυτά που είπα σε βοήθησε να καταλήξεις σε αυτό.

/Koritsi_Gia_PC

Ειπες πως το MMO ειναι απλα ενας χωρος απο ενα RPG που ολοι μοιραζονται. Οτι ειναι μοχθος και οτι πρεπει να δειχνεις αυτα που πετυχες και αλλα τετοια. Και απλα ερχομαι εγω και λεω οτι αυτο μονο RPG δεν ειναι.

Δημοσ.

Τον χώρο ΤΟΥ RPG μοιράζονται.. Τον κόσμο και το Gameplay του.. Άσε να απαντήσει ο παίκτης από πάνω και θα δείτε το Point μου..

Edit: Πάω για καμιά dotούλα, l8ers..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Τον χώρο ΤΟΥ RPG μοιράζονται.. Τον κόσμο και το Gameplay του.. Άσε να απαντήσει ο παίκτης από πάνω και θα δείτε το Point μου..

Edit: Πάω για καμιά dotούλα, l8ers..

/Koritsi_Gia_PC

για έναν ανίδεο κατεστραμμένο(κορεάτη)ναι το diablo3 θα είναι rpg...

οποιος έχει παίξει pen η paper ξέρει τι είναι rpg,όλα τα αλλα είναι υβρίδια.

Δημοσ.

Το Diablo III, ΟΧΙ, δεν είναι με την καμία RPG.

Αν θέλεις παράδειγμα παιχνιδού που να τηρεί το RP σε καλό βαθμό, αυτό είναι το Mass Effect. Ανεβαίνεις επίπεδα κερδίζοντας XP από διαλόγους και από γνώσεις που αποκτάς, εμπλουτίζοντας το codex, παρά από μάχες. Επίσης, δου δίνει πλήρη ελευθερία στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του χαρακτήρα σου, που είναι και όλο το ζουμί σε ένα RPG. Δεν είναι ούτε τα items, ούτε τα lvls.

• Super Moderators
Δημοσ.
mits@kos διαφωνείς πως το Diablo III, που ήδη αναφέρθηκε από ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα, ήταν και θα είναι ένα από τα πιο Famous και επιτυχημένα RPG?

πότε ήταν το 3ο? :o (yeah yeah i know, typo :P )

Δημοσ.

Παρόλο που το Diablo γενικά το λατρεύω....μου θυμίζει σα να παιζω πιο πολύ Devil may Cry παρά RPG...Γενικά πάντα συμφωνώ με όσους είπαν τα The Witcher E.E., Oblivion, Morrowind, Mass Effect, Knights of the old Republic 1, Neverinter Nights 1 και μπορώ να προσθέσω οτι και το Drakensang the Dark Eye αν διορθωνόταν καποια πραγματακια που δε μου άρεσαν θα το έβαζα στη λίστα αλλά....

Δημοσ.

Και καλό γενικά θα είναι η "νέα γενιά" να παίξει κάνα Planescape: Torment, Daggerfall, Fallout1-2 ή κάνα Baldurs Gate (ναι ναι, όλοι μιλούν για το BG :P) για να πάρουν μια ιδέα από RPG.

Hell, ακόμα και το Deus Ex είναι περισσότερο RPG από το Titan Quest ή το Diablo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...