Προς το περιεχόμενο

Το Καλύτερο RPG νέας γενιάς

pete35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει τα rpg για να ειναι καλυτερα.αλλα ομως τα pvp που εχουν τα mmo δεν παιζονται.στα rpg ολο τερατακια του game σκοτωνεις και δεν κανεις chat.ειναι το game του κοτα με λιγα λογια.αν εισαι μαγκας παιξε mmo και ελα για κανα pvp!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
μπορει τα rpg για να ειναι καλυτερα.αλλα ομως τα pvp που εχουν τα mmo δεν παιζονται.στα rpg ολο τερατακια του game σκοτωνεις και δεν κανεις chat.ειναι το game του κοτα με λιγα λογια.αν εισαι μαγκας παιξε mmo και ελα για κανα pvp!!!!!!!!!!!!

δεν παίζεις mmo αν είσαι μάγκας αλλά αν είσαι καμένος...

Δημοσ.

αν ξερεις απο pc και bot δεν χρειαζεται καψιμο.δεν θελει κοπο θελει τροπο.ετσι και αλλιως εσεις που καιγοσαστε ολη μερα forum με 20.000 μηνυματα θα παιζατε μια χαρα απο το πρωι μεχρι το βραδυ manual

• Super Moderators
Δημοσ.

bot? κατάλαβα lineaids 2 και εσύ...

εμείς που καιγόμαστε όλη μέρα forum βοηθάμε άτομα τσαμπέ εδώ και χρόνια, όταν χρειαστείς κάτι θα το καταλάβεις και εσυ...

Δημοσ.
bot? κατάλαβα lineaids 2 και εσύ...

εμείς που καιγόμαστε όλη μέρα forum βοηθάμε άτομα τσαμπέ εδώ και χρόνια, όταν χρειαστείς κάτι θα το καταλάβεις και εσυ...

μεγαλε και το wow παιρνει ενα ειδος bot.μπραβο σου που βοηθας αλλα κατανταει και λιγο βαρετο ολη μερα αυτο.

Δημοσ.

Αρχικά γράφεις...

προτιμω τα mmo (internet για οσους δεν ξερουν) αλλα τα παρατησα και ασχολουμαι περοσοτερο με τα σκετα

κατόπιν....

λίγο πιο κάτω...

αν ξερεις απο pc και bot δεν χρειαζεται καψιμο.δεν θελει κοπο θελει τροπο.ετσι και αλλιως εσεις που καιγοσαστε ολη μερα forum με 20.000 μηνυματα θα παιζατε μια χαρα απο το πρωι μεχρι το βραδυ manual

μετά λές...

μεγαλε και το wow παιρνει ενα ειδος bot.μπραβο σου που βοηθας αλλα κατανταει και λιγο βαρετο ολη μερα αυτο.

ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ή θα γίνω κακός??? Μάλλον πιτσιρικάς είσαι...Τι να πω??? ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!!!Η γνώμη γνώμη αλλά όταν μου προσβάλεις νοημοσύνη και forum με πιανει τσαντίλα.....Ωραία μαγκιά με cheetακια και botακια....Και τι βαρετό που είναι να βοηθάς να ενημερώνεις και να ενημερώνεσαι.......αμα δε σ'αρεσει κανε chat στο wow και ασε εμας να παλεύουμε με τη βαρεμαρα μας....

Δημοσ.

σιγα ρε που σου βρισαμε και το forum ουτε 20 μηνυματα δεν εχεις lol δηλαδη.με 17 μηνυματα δεν εχεις βοηθησει κ πολυ ελεος δλδ.ακου πιτσιρικας...μιλαει το junior member...

Δημοσ.
σιγα ρε που σου βρισαμε και το forum ουτε 20 μηνυματα δεν εχεις lol δηλαδη.με 17 μηνυματα δεν εχεις βοηθησει κ πολυ ελεος δλδ.ακου πιτσιρικας...μιλαει το junior member...

Control+D oks. Τώρα απομένει μόνο ένα καλό αφέψημα και ένα μαξιλαράκι για την πολυθρόνα. Αρχίστε εσείς κύριοι μην περιμένετε...

• Super Moderators
Δημοσ.
μεγαλε και το wow παιρνει ενα ειδος bot.

ένα είδος bot για να κάνεις τι? τον chinese farmer? γιατί αν γνωρίζεις lvlup με pure grinding δεν κάνεις στο WoW, είναι βλακεία...ούτε για gold κάνεις grinding πλέον...

Δημοσ.
Αρχικά γράφεις...

κατόπιν....

λίγο πιο κάτω...

μετά λές...

ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ή θα γίνω κακός??? Μάλλον πιτσιρικάς είσαι...Τι να πω??? ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!!!Η γνώμη γνώμη αλλά όταν μου προσβάλεις νοημοσύνη και forum με πιανει τσαντίλα.....Ωραία μαγκιά με cheetακια και botακια....Και τι βαρετό που είναι να βοηθάς να ενημερώνεις και να ενημερώνεσαι.......αμα δε σ'αρεσει κανε chat στο wow και ασε εμας να παλεύουμε με τη βαρεμαρα μας....

τα bot δέχονται σκριπτακια εδώ και πολλά χρονια,κάνουνε τα πάντα(σχεδόν) μονα τους.

Όταν ασχολούμουν με το lineaids κι επειδή δεν είχα καμια απολύτως όρεξη να καταστραφώ στο χρ,έβαζα κάθε μέρα ισα με 18 μποτάκια και ήμουνα μια χαρά :D

Το να κατακεραυνώσεις κάποιον όμως επειδή το έκανε κι εσύ όχι, για λόγους είτε φόβου,είτε faiplay δεν λέει τίποτε άλλο παρα κώλυμα..

Κοινώς τι σου μπαίνει εσένα για το τι κάνει ο καθένας;

Δημοσ.
τα bot δέχονται σκριπτακια εδώ και πολλά χρονια,κάνουνε τα πάντα(σχεδόν) μονα τους.

Όταν ασχολούμουν με το lineaids κι επειδή δεν είχα καμια απολύτως όρεξη να καταστραφώ στο χρ,έβαζα κάθε μέρα ισα με 18 μποτάκια και ήμουνα μια χαρά :D

Το να κατακεραυνώσεις κάποιον όμως επειδή το έκανε κι εσύ όχι, για λόγους είτε φόβου,είτε faiplay δεν λέει τίποτε άλλο παρα κώλυμα..

Κοινώς τι σου μπαίνει εσένα για το τι κάνει ο καθένας;

Φίλε μου δεν κατακεραύνωσα κανέναν.Διάβασε προσεχτικά τις λέξεις και βγάλε νόημα...Πιο πολύ ενοχλήθηκα από το ύφος του παιδιού που έγραψε ό,τι έγραψε και προσέβαλε με τα λόγια του την κοινότητα που μπορεί να έγινα μέλος πρόσφατα αλλά την παρακολουθώ τα τελευταια 4 έτη και με έχει βοηθήσει σε πολλά...Δεν παιζω ΜΜΟ ειλικρινά ποτέ.....Το θέμα που είχε ανοίξει το ίδιο το παιδί δεν ήταν για ΜΜΟ...Ειλικρινά το ύφος του δεν μου άρεσε...Πέρα από αυτό δεν το προσέβαλα προσωπικά απλά αποδοκίμασα αυτά που είπε...Μέτα βέβαια είδα οτι ήταν 16 ετών και λογικό να έχει απερίσκεπτη συμπεριφορά σε ορισμένα θέματα...Νομίζω όμως οτι το ban αν και δεν του άξιζε το προκάλεσε ο ίδιος....Το τι κάνει στα παιχνίδια που παίζει ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα...Το bot νομίζω θεωρείται cheat και επίσημα στο wow απο όσο ξέρω δεν επιτρέπεται...δεν παίζω ΜΜΟ και δεν γνωρίζω πολλά...Single games παιζω από τα 6 μου και είμαι 25...Δεν ήθελα να προκαλέσω κάποιο θέμα γενικά παρατηρώ και πολύ σπάνια μιλάω..Όταν το κάνω όμως ξέρω τι λέω και τι εννόω...και κάποιες φορές δεν κρατιέμαι... φροντίζω όμως να μη προσβάλλω κανέναν συνομιλιτή προσωπικα..

Δημοσ.

Αλήθεια το lineaids τι παιχνίδι είναι; Υπάρχει; Το ψάχνω και δεν το βρίσκω... Μήπως είναι ιατρικό mmo? Line η γραμμή της ζωής και AIDS η γνωστή νόσος; Ας βοηθήσει κάποιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...