Προς το περιεχόμενο

Το Καλύτερο RPG νέας γενιάς

pete35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nomizo to Titan quest ine korifaio η απο τα κορυφαια.

ομως το oblivion ειναι γαματο επισης.

οσο για το witcher φαινεται γαματο αλλα κατι δε μου κολουσε και δεν το προχωρησα αν και το αρχισα...ας μας πει καποιος που το προχωρησε πολυ

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι των RPG, μπορώ να πω πως το Oblivion είναι απ'τα καλύτερα.

Απ'τα λίγα παιχνίδια που τερματισα τα τελευταία δυο χρόνια, και ίσως το μόνο με το οποίο κόλλησα άσχημα. :-)

Δημοσ.

The Witcher πολύ εύκολα

Πραγματικά όσοι ασχολείστε με το άθλημα είναι must buy. Ειδικά στην Enhanced edition που έγραψε κάποιος παραπάνω

Ότι καλύτερο έχει βγει μετά την εποχή Baldur’s Gate, Icewind Dale.

Το έχω τελειώσει ήδη 3 φόρες + τα extra adventures

Δημοσ.
oblivion ψηφιζω και εγω!και απ τα κορυφαια rpg και παιχνιδια ever αλλα και ατελειωτο...!

Να ειχε και καλυτερη μουσικη και ηχο και voiceovers αλλα και "ομορφοτερους" χαρακτηρες σιγουρα θα ηταν καλυτερα. Επισης η μαχη του ειναι λιγο περιεργη, δεν εχει το πρεπον "βαρος" σε οτιν αφορα την επαφη οπλου-αντιπαλου. Ειναι και αλλα κατα που σε "βγαζουν" λιγο απο το ολο feeling του παιχνιδιου αλλα παραμενει κορυφαιο γι αυτους που θελουν ενα πραγματικα αχανες παιχνιδι.

Το mass effect αντικειμενικα ειναι καλυτερο σιγουρα σε ολους τους τομεις και ειδικα στο RPG feeling που εχει καθως παει μπροστα ολλα αυτα που κανουν ενα παιχνιδι "rpg" αλλα ειναι μικρο και φανταζομαι οτι το Space theme δεν θα αρεσει τοσο οσο το "κλασσικο" swords & magic theme.

Δημοσ.

Αν με τον όρο "νέα γενιάς" εννοείς χρονολογικά μετά το launch των xbox360-ps3 τότε:

Oblivion με ένα σωρό από mods όμως

Fallout 3

Mass Effect (ΣΒΗΣΤΕ το μαμο-MAKO για το 2)

Witcher Enhanced Edition

Gothic 3 with Community Patch 1.71

To Neverwinter Nights 2 ποτέ δεν το συμπάθησα πάρα πολύ (όπως και το πρώτο) plus οτί έχει απαράδεκτο update system + τόνους bugs. Είναι κλασσικό φαινόμενο σε τίτλους που δίνει h bioware σε obsidian (KOTOR2). Ας ελπίσουμε να μην μαμήσουνε το Alpha Protocol που είναι κάτι μεταξύ Mass Effect και James Bond. Κακά τα ψέματα είναι βαριά η κληρονομιά των BG-ID-PT και ίσως το Dragon Age να ανταποκριθεί μόνο στης προσδοκίες.

Το kings bounty δεν είναι RPG έλεος. TBS είναι σαν τα HOMM χωρίς το resource-town management και έμφαση στο grid-based combat. Θεϊκό αλλά άλλο είδος. Βγαίνει το expansion Armored Princess σε λίγο καιρό.

Επίσης από action RPG προτείνω titan's quest και expansion και μετά sacred 2.

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά σε κόσμο fantasy (swords & magic theme όπως είπε κάποιος) το Witcher παίζει χωρίς αντίπαλο και δεν νομίζω ότι το Oblivion το πλησιάζει καν.

Και επειδή γενικά πιστεύω και εγώ το παρακατω (οπως ειπα και σε προηγουμενο Post)

Κακά τα ψέματα είναι βαριά η κληρονομιά των BG-ID-PT

Θεωρώ ότι μετά από αυτά μόνο το Witcher

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...