stav_stav Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να μαθω πως μπορω να κατεβαζω ταινιες απο το internet αλλα είμαι τελειος ασχετη με το θεμα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας
slygeo87 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Mα δε σε βοηθήσαμε και ούτε έχουμε σκοπό. Σοβαρά τώρα, απογορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις στο forum.Περίμενε pm όλο και κάποιος καλοθελητής θα σου εξηγήσει.
nick#18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 μια ερωτισουλα...: Αν σπαταλουσες 1 λεπτακι ακομα να ριξεις μια ματια ακομα σους κανονες του forum θα παθενες τιποτα? με μια ματια των 10sec. βλεπεις πως τεοιου ειδους συζυτησεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....(ναι ειμαι λιιιγο κακος )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να μαθω πως μπορω να κατεβαζω ταινιες απο το internet αλλα είμαι τελειος ασχετη με το θεμα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας Kαλώς ήρθες. Μάθε, έστω και τώρα, ότι απαγορεύεται αυστηρά η αναζήτηση ή δημοσίευση link για παράνομα αντίγραφα ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών! Το αναφέρουν ρητά οι Όροι Χρήσης του forum. Διάβασέ τους, δεν θα σου πάρει πάνω από 3 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.