Προς το περιεχόμενο

Blur

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλύτερο από το Split second, αλλά και πάλι σαν μια μεγάλη φούσκα μοιάζει, βρε παιδί μου.

Το mario Kart DS μου προσφέρει την ίδια πλάκα και χαλάρωση σε πολύ-πολύ πιο μικρό και βολικό πακέτο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα χειρηστήριο PS2 που το συνδέω με αντάπτορα στο PC και δεν μου το αναγνωρίζει το game. Ξέρει κανέις τι πρέπει να κάνω?

Επίσης, να ορίσουμε εμείς τα κουμπιά δεν γίνεται? Τι μ....α είναι αυτή, δηλαδή για γκάζι οι μόνες επιλογές που έχουμε είναι Q ή W???

Βρήκα αυτό το προγραμματάκι αλλά δεν μπορείς να κάνεις configure τα κουμπιά του...

XBOX360 Controller Emulator v3.0 by Racer_S:

http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=4

Τελικά αν πειράξεις τα values μέσα στο .ini του προγράμματος, μπορείς να κάνεις configure όπως θές...

Καλα φιλε εγραψες τρελα με το προγραματακι που εδωσες εχω ps3 controler συνδεδεμενο και μεχρι πριν απο λιγο το παιχνιδι δεν το "εβλεπε" με τιποτα τελικα με το προγραμμα οχι μονο το ειδε κανονικα αλλα το ρυθμισα και οπως ηθελα εγω .Σε ευχαριστω παρα πολυ .Επιτελους θα καταφερω να παιξω το παιχνιδι σαν ανθρωπος :mrgreen::mrgreen:

::-):-)

Δημοσ.
Καλα φιλε εγραψες τρελα με το προγραματακι που εδωσες εχω ps3 controler συνδεδεμενο και μεχρι πριν απο λιγο το παιχνιδι δεν το "εβλεπε" με τιποτα τελικα με το προγραμμα οχι μονο το ειδε κανονικα αλλα το ρυθμισα και οπως ηθελα εγω .Σε ευχαριστω παρα πολυ .Επιτελους θα καταφερω να παιξω το παιχνιδι σαν ανθρωπος :mrgreen::mrgreen:

::-):-)

Anytime. :-D

• 5 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το πήρα από το steam..μαζί με έναν φίλο μου..

Εμένα το nat λέει moderate και βρίσκω παιχνίδια..Με dmz ανοιχτό, το zte της wind έχω εδώ..Και εκείνος εχει το thomson tg585 v7..Κάνει dmz και αυτός,αλλά τίποτα,του λέει restricted..και δεν μπορεί να βρεί παιχνίδια..Ούτε και να μπούμε στο ίδιο πάρτι..

βρήκα αυτό που είχε γράψει και ο ghostriderlsov http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1290824, το κάνει αλλά μπαα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...