Προς το περιεχόμενο

n85 η nokia 5800?

harris19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σημερα εψαχνα για κινητο...εψαξα παρα πολλα κινητα αλλα εχω καταλιξει σε 2 κινητα...το n85 και το 5800xpress music...ποιο μου προτεινετε και γιατι...επισης σκεφτειτε κ το ενδεχομενο του n79....

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

φιλε εχω ακουσει ομως οτι το 5800 εχει μεγαλο προβλημα με μια σχισμη πανω αριστερα στο τηλεφωνο...το μονο που μ ελειπε ειναι να παρω ελλατωματικο κινητο!!ασε που φοβαμαι λιγακι και την οθονη σε περιπτωση που πεσει το κινητο...δεν ξερω γιατι αλλα ψιλο προτιμαω το n85...η τιμη δν ειναι τοσο προβλημα...

Δημοσ.
φιλε εχω ακουσει ομως οτι το 5800 εχει μεγαλο προβλημα με μια σχισμη πανω αριστερα στο τηλεφωνο...το μονο που μ ελειπε ειναι να παρω ελλατωματικο κινητο!!ασε που φοβαμαι λιγακι και την οθονη σε περιπτωση που πεσει το κινητο...δεν ξερω γιατι αλλα ψιλο προτιμαω το n85...η τιμη δν ειναι τοσο προβλημα...

Δε ξερω τι λενε ρε φιλε ειλικρινα εγω και 2 φιλοι μου που το χουμε παρει ειναι κομπλε...

Τωρα για το αν σου πεσει κατω...Το πακετο σου εχει και θηκουλα μεσα που προστατευει την οθονη πληρως απο οποιοδηποτε χτυπημα...

Δημοσ.

παιδια εγω γενικοτερα εχω ακουσει οτι το 5800 ειναι ελλατωματικο στο λειτουργικο του. απο εκει κ περα θα σου προτινα το n79 επειδη ειναι πιο ομορφο απο το n85

Δημοσ.
παιδια εγω γενικοτερα εχω ακουσει οτι το 5800 ειναι ελλατωματικο στο λειτουργικο του. απο εκει κ περα θα σου προτινα το n79 επειδη ειναι πιο ομορφο απο το n85

Ηταν ελαττωματικο...Πλεον ολα ομως κυκλοφορουν με το τελευταιο update της Nokia και ειναι κομπλε..

Στα 350 ευρω ειναι η πιο hot επιλογη για κινητο και φορητο media player...

Αν θελετε να με ακουσετε παρτε το απ το eshop που το βρισκεις 20-30 ευρω κατω οπως το πηρα εγω και δεν εχει κανενα ελαττωμα και πουθενα...

Δημοσ.

ρε παιδια ισχυει οτι το μενου του 5800 δεν ειναι κ τοσο καλο???ενας υπαλληλος στην vodafone μου ειπε οτι εχουν κ αρκετα προβληματα με το λειτουργικο τους..γενικα μ προτεινε να μην παρω το 5800 αλλα το e66 nokia..εγω ομως επεμεινα για το 5800 κ το εκανα κρατηση μιας κ δν το ειχε εκεινη την στιγμη..απο τοτε μου εχουν μπει υποψιες κ αναρωτιεμαι κανω αραγε την σωστη επιλογη??πειτε μ εσεις τι πιστευετε...

Δημοσ.

Kαλα εκανε και σου προτεινε την επαγγελματικη σειρα της νοκια..οτι και να αποφασισεις παντως, μακρια απο ν85

Δημοσ.
ρε παιδια ισχυει οτι το μενου του 5800 δεν ειναι κ τοσο καλο???ενας υπαλληλος στην vodafone μου ειπε οτι εχουν κ αρκετα προβληματα με το λειτουργικο τους..γενικα μ προτεινε να μην παρω το 5800 αλλα το e66 nokia..εγω ομως επεμεινα για το 5800 κ το εκανα κρατηση μιας κ δν το ειχε εκεινη την στιγμη..απο τοτε μου εχουν μπει υποψιες κ αναρωτιεμαι κανω αραγε την σωστη επιλογη??πειτε μ εσεις τι πιστευετε...

Ωραιος ο ''μπιπ'' της vodafone που σου ειπε τετοια βλακεια γιατι ειναι η δουλεια του και ωφειλει να ειναι πιο ενημερωμενος...

Η ημιμαθεια λενε οτι ειναι χειροτερη απ τη αμαθεια..

Την αλλη φορα οταν πας εκει και τον δεις πες του... "+1 ωρσε απο εναν στο insomnia forum"..

Δημοσ.

γεια ειμαι καινουργιος εδω. εχω το 5800 4 μερες αλλα ολα οκ.. αν γινει κατι λεει μεσα σε 7 μερες μπορεις να παρεις καινουργιο..μην ξεχναμε εχουμε και εγγυηση 2 χρονια. πολυ καλο κντ.. το θεμα ειναι να μαθεις να το χειριζεσαι κιολας εχει πολλα ειδικα σε συνδεση με το υπολογιστη. δυστυχος δεν ξερω ακομα πως παιζει..

Δημοσ.
γεια ειμαι καινουργιος εδω. εχω το 5800 4 μερες αλλα ολα οκ.. αν γινει κατι λεει μεσα σε 7 μερες μπορεις να παρεις καινουργιο..μην ξεχναμε εχουμε και εγγυηση 2 χρονια. πολυ καλο κντ.. το θεμα ειναι να μαθεις να το χειριζεσαι κιολας εχει πολλα ειδικα σε συνδεση με το υπολογιστη. δυστυχος δεν ξερω ακομα πως παιζει..

Σωστος φιλαρακι και επειδη δε τα μπορω και εγω αυτα ακου τι εκανα...

Πηρα ενα Bluetooth για τον υπολογιστη για να συνδεομαι γρηγορα με το 5800 μου και ενα USB με υποδοχουλα για τη Micro SD του για τα μεγαλα αρχεια π.χ. ταινιες που καθυστερουν με το Bluetooth...Ησυχασα!!

Το bluetooth το βρισκεις με 7-10 ευρω...

Δημοσ.

'Εχω το 5800 15 μέρες το τηλ δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι. Η Ν σειρά με μικρές διαφορές είναι σχεδόν ίδια, είχα το Ν73 και σκεφτόμουν το Ν79. Το 5800 είναι κάτι διαφορετικό για Nokia.

Δημοσ.

αν αντεχεις touch screen παρε 5800..αν οχι ν85..ιδιες δυνατοτητεσ εχουν περιπου..και μπορει το 5800 να εχει νεοτερη εκδοση symbian, αλλα ακομα δεν εχουν βγει πολλες εφαρμογες που να το υποστηριζουν..οταν βγει και το ν97 τοτε μαλλον θα αρχισουν τα "ωραια"...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:30 ----------

η σχισμη ειναι αμελητες στο 99% των περιπτωσεων..καποια κολληματα που παρουσιαστικαν αντιμετωπιστικαν με τα καινουργια firmware...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...