Προς το περιεχόμενο

αγορα imac

djastegos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να πω '' καλως σας βρηκα''. θα ηθελα αν μπορειτε τυχον ιδιετεροτητες η αλλα που θα επρεπε να ξερω για το φορουμ. επισης μια ερωτηση. συμφερει imac για home χρηση? για τι εχω ακουσει οτι τα mac os δεν ειναι οτι καλητερο για τετοια χρηση και επησης ειναι ακριβη η φιρμα τησ apple. εχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα ειναι ιδανικοι οι iMac για home χρηση , αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια. (κ οτι δεν αναβαθμιζεται ή οταν χαλασει κατι παει ολο για πεταμα ή εχει ακριβη επισκευη, για αυτο φροντισε να παρεις επεκταση εγγυησης )

Και ναι ειναι πιο ακριβα. Αυτο ειναι κατι που μπορεις να δεις κ μονος σου.

παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να πω '' καλως σας βρηκα''. θα ηθελα αν μπορειτε τυχον ιδιετεροτητες η αλλα που θα επρεπε να ξερω για το φορουμ. επισης μια ερωτηση. συμφερει imac για home χρηση? για τι εχω ακουσει οτι τα mac os δεν ειναι οτι καλητερο για τετοια χρηση και επησης ειναι ακριβη η φιρμα τησ apple. εχαριστω.

1)ξεκινας να διαβαζεις απο εδω οσο αναφορα το τι πρεπει να γνωριζεις για το φορουμ.

2)επειδη δεν εξηγεις τι ακριβως θελεις να κανεις για χρηση στο σπιτι ,σε βλεπω για pc να αγοραζεις.:-)

3)10 λογοι γιατι δεν αγοραζω pc

τους διαβασα τους κανονες και ειμαι και σε αλλα φορουμ οποτε τους ξερω.

[...]

σε αυτο εδω θελω να μου πειτε την γνωμη σας. οχι για να το παρω απλα το εκανα εχ8ες και θελω να δω αν το βρισκετε καλο

Αφού διάβασες τους κανόνες και τους ξέρεις κι όλας, γιατί δεν ρωτάς για το σύστημα που θέλεις να πάρεις στη σωστή κατηγορία του forum; Εδώ πέρα συζητάμε για τα προϊόντα της Apple.

• Super Moderators

Τα post σχετικά με τη νέα σύνθεση PC μεταφέρθηκαν σε νέο thread για να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311993

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...