djastegos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να πω '' καλως σας βρηκα''. θα ηθελα αν μπορειτε τυχον ιδιετεροτητες η αλλα που θα επρεπε να ξερω για το φορουμ. επισης μια ερωτηση. συμφερει imac για home χρηση? για τι εχω ακουσει οτι τα mac os δεν ειναι οτι καλητερο για τετοια χρηση και επησης ειναι ακριβη η φιρμα τησ apple. εχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Βασικα ειναι ιδανικοι οι iMac για home χρηση , αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια. (κ οτι δεν αναβαθμιζεται ή οταν χαλασει κατι παει ολο για πεταμα ή εχει ακριβη επισκευη, για αυτο φροντισε να παρεις επεκταση εγγυησης ) Και ναι ειναι πιο ακριβα. Αυτο ειναι κατι που μπορεις να δεις κ μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να πω '' καλως σας βρηκα''. θα ηθελα αν μπορειτε τυχον ιδιετεροτητες η αλλα που θα επρεπε να ξερω για το φορουμ. επισης μια ερωτηση. συμφερει imac για home χρηση? για τι εχω ακουσει οτι τα mac os δεν ειναι οτι καλητερο για τετοια χρηση και επησης ειναι ακριβη η φιρμα τησ apple. εχαριστω. 1)ξεκινας να διαβαζεις απο εδω οσο αναφορα το τι πρεπει να γνωριζεις για το φορουμ. 2)επειδη δεν εξηγεις τι ακριβως θελεις να κανεις για χρηση στο σπιτι ,σε βλεπω για pc να αγοραζεις. 3)10 λογοι γιατι δεν αγοραζω pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 τους διαβασα τους κανονες και ειμαι και σε αλλα φορουμ οποτε τους ξερω. [...] σε αυτο εδω θελω να μου πειτε την γνωμη σας. οχι για να το παρω απλα το εκανα εχ8ες και θελω να δω αν το βρισκετε καλο Αφού διάβασες τους κανόνες και τους ξέρεις κι όλας, γιατί δεν ρωτάς για το σύστημα που θέλεις να πάρεις στη σωστή κατηγορία του forum; Εδώ πέρα συζητάμε για τα προϊόντα της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djastegos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 απλα δεν ηθελα να ανοιξω αλλο ποστ για μια απλη ερωτηση. δεν θα το ξανακανω και αν θελετε οι mods διαγραψτε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τα post σχετικά με τη νέα σύνθεση PC μεταφέρθηκαν σε νέο thread για να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311993 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.