iriasu Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Όπως λέει και ο τίτλος Πήρα έναν εξωτερικό δίσκο της Toshiba τον έκανα κομμάτια, ώστε τον δίσκο να τον έχω μόνιμα στον υπολογιστη.Τωρα το πρόβλημα μου είναι ότι ο δίσκος πριν δούλευε μια χαρά αλλά τώρα μπορώ να τον δω μόνο στο Bios ,device manager και administrative tools. Δεν μπορώ να κάνω το πιο σημαντικό από όλα... να δω τα αρχεία μέσα στον δίσκο γιατί στον explorer δεν φαίνεται πουθενά. Προσπάθησα να πειράξω 2-3 ρυθμίσεις αλλά τπτ.Να μην ξεχάσω στο administrative tools ο δίσκος φαίνεται κανονικά ως healthy και η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι delete που για κανένα λόγο δεν θέλω να το κάνω.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ton ξαναβαζεις στο κουτακι μπας και παιξει αλλιως σε βλεπω για recovery.δοκιμαασε το και σε αλλο Pc καλου κακου.πρωτα παιρνουν backup μετα τα κανουν κομματια ολα.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 (...περίεργο που του τα 'πες έτσι... ) iriasu , για βρες/κατέβασε/τρέξε το Test Disk 1α. Free είναι, και στο stivky "τα έχασα όλα;" θα βρεις........"tutorial" . Aπό σελίδα 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.