Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Το γνωρίζω ότι απαγορεύονται τα αμιγώς πολιτικά αλλά το τι θεωρείται πολιτικό από κει και πέρα είναι άλλη ιστορία.Ο όλος τζερτζελές με τις αντιπαραθέσεις ξεκίνησε με τα επεισόδια του Δεκεμβρίου και συνεχίστηκε με τα θρησκευτικά. Το σκεπτικό του να μην υπάρχουν πολιτικά ποιο είναι ? Απαγορεύονται τα αμιγώς πολιτικά θέματα. Με απλά λόγια: δεν συζητάμε καν κόμματα, πολιτικούς, τι έκανε ο ένας αρχηγός και ο άλλος. Με την ευρεία έννοια, τα πάντα έχουν πολιτική διάσταση, από το γιατί παρκάρουμε στις ελάχιστες ράμπες για ΑΜΕΑ μέχρι το γιατί δίνει ο στρατός αναβολές. Αυτά τα θέματα, όμως, δεν απαγορεύονται. Η απάντηση του Snoob εμπεριέχει τη θέση του forum: Η απαγόρευση των αμιγώς πολιτικών θεμάτων περιορίζεται στα θέματα που αναφέρονται πολιτικά κόμματα και οργανώσεις, πολιτικά πρόσωπα και πολιτικοί χαρακτηρισμοί. Έτσι, δεν θα μπορέσουμε να συζητήσουμε στο forum για την υπόθεση Παυλίδη, την υπόθεση Siemens ή τις διάφορες δημοσκοπήσεις εν όψει εκλογών - ούτε ζητήματα εκλογών και κομμάτων. Ούτε φυσικά να σχολιαστεί (θετικά ή αρνητικά) η δραστηριότητα οποιουδήποτε κόμματος ή πολιτικής παράταξης ή οργάνωσης, είτε αμέσως είτε εμμέσως. Ούτε πρέπει να δημοσιεύονται μηνύματα με πολιτικούς χαρακτηρισμούς ("δεξιός", "αριστερός" κλπ).
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εξήγησα πιο πάνω ποιος είναι ο λόγος αν δεν τον πιστεύεις, πρόβλημα σου Είμαι υπέρ του να υπάρχουν όλα τα θέματα ακόμα και πολιτικά Αλλά σε άλλα forum που υπάρχουν γίνονται συνέχεια καφρίλες και Ban Η πρόταση έγινε γιατί παρατηρήθηκε αυτό το φαινόμενο που είπα παραπάνω ...οι καφρίλες δε νομίζω να επηρεάζουν την ζωή σου, ούτε καν όσων συμμετέχουν σε αυτές, μέχρι τουλάχιστον να βγει είδηση πως "συμπλοκή με τις ρίζες της αιτίας της στο διαδύκτυο, έγινε χθες τα ξημερώματα......." κτλ. Τα δε μπαν, ειλικρινά αναρωτιέμαι ΠΟΥ σε αφορούν. Πληγώνεσαι κάθε φορά που βλέπεις μπαναρισμένο μέλος ......; Όπως είπα, το μόνο συμφέρον το έχουν οι άμεσα υπεύθυνοι του φόρουμ, ούτως ώστε να μην περάσει άσχημη εικόνα και αποφεύγεται από τον κόσμο, και νομίζω τέτοιες υποδείξεις δεν τις χρειάζονται, ξέρουν αυτοί πως θέλουν να προχωράει. Το θεωρώ το ΛΙΓΟΤΕΡΟ άστοχο να στείλω pm στον Hal9000, και να του πω "κλείσε ρε συ τα αθλητικά, πριν σου "κλείσουν" οι τρελλάρες το φόρουμ!" Γι' αυτό και επιμένω πως στη βάση του το κίνητρό σου είναι προσωπικότατο, και ενοχλητικό. ...Δε χρειάζεται πάντως να σχολιάσεις κάτι, ξέρω : ...πρόβλημά μου...
dark Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν ήθελα να θίξω τους moderators Απλά υπάρχει αυτό τo πεδίο να λέμε τις προτάσεις μας έστω κι αν είναι λάθος Ελπίζω να μην το απαγορεύεις κι αυτό "Insomnia Site - Forum Συζήτηση αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Ερωτήσεις για τις διάφορες λειτουργίες του Insomnia.gr Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε."
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 αν και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι ένα έχω να πω :lol:
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν ήθελα να θίξω τους moderators Απλά υπάρχει αυτό τo πεδίο να λέμε τις προτάσεις μας έστω κι αν είναι λάθος Ελπίζω να μην το απαγορεύεις κι αυτό "Insomnia Site - Forum Συζήτηση αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Ερωτήσεις για τις διάφορες λειτουργίες του Insomnia.gr Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε." ...αν το παραπάνω απευθυνόταν σε 'μενα, δεν είπα πουθενά ότι έθιξες τους mods (ούτε καν την διοίκηση). Όσο περί προτάσεων, προσωπικά πιστεύω ότι το μόνο απαγορεύσιμο θα έπρεπε να είναι το ρήμα "απαγορεύστε".
dark Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 αν και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι ένα έχω να πω :lol: Αν το άντε πηδήξου απευθύνεται σε μένα σου λέω ότι πηγαίνω πολύ συχνά και εύχομαι το ίδιο και σε σένα
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 είναι αυτό που λέμε "insomnia.....connecting people"
cosmosfera Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αν οντως, αυτο καταλαβες απο ολο το κειμενο του snoob, εισαι πολυ βαθια νυχτωμενος... Πες με και νυχτωμενο πες με και οτι θες , το hidden subforum ειναι ολη η ουσια της προτασης κατα την εκτιμηση μου και τα υπολοιπα συνοδευτικες ανοστες σαλτσες. Μακρυα απο κοινη θεα να βρισκονται οι αποψεις που αναδεικνυουν τη φαυλοτητα και τα ψευδη της εβραιοχριστιανικης θρησκειας...
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αν το άντε πηδήξου απευθύνεται σε μένα σου λέω ότι πηγαίνω πολύ συχνά και εύχομαι το ίδιο και σε σένα Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, μήπως όμως το πολύ πήδημα σου κάνει κάνει κακό ? :-) Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι απευθύνεται σε σένα? Άσχετο τελείως το νόημα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.