parsifal Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πάλι δεν είμαι σίγουρος που το πας. Θα απαντήσω σε αυτό που νομίζω ότι θες να πεις, με σοβαρό κίνδυνο το υπόλοιπο post να γράφεται επί ματαίω: Ιδανικά θα σου απαντούσα ότι για κανένα λόγο δε νομιμοποιείσαι να στείλεις το οποιοδήποτε μέλος του forum στον διάολο, να του κατεβάσεις καντήλια, να του πεις για τη μάνα του ή οτιδήποτε στο ίδιο μοτίβο, ασχέτως αν (πιστεύεις πως) θα θιχτεί η οποιαδήποτε πεποίθησή του ή όχι. Τώρα, αν συμβεί τα παραπάνω να απευθυνθούν ως απάντηση σε περιπτώσεις όπως οι συγκεκριμένες που έφερες για παράδειγμα, τί να σου πω; Ό,τι ο moderator, την ώρα που θα σε στέλνει για ban-ιο και θα διαγράφει τα σχετικά μηνύματα, μπορεί να σε επικροτεί στα κρυφά και να σκέφτεται πως «καλά του τα είπε του πούστη»; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Έχει καμιά σημασία; Πρώτον, ποτέ δε θα το μάθεις. Δεύτερον, θα είσαι φάουλ ούτως ή άλλως. Τρίτον, πιθανόν ακόμη και να έχεις πέσει σε παγίδα που έχει στηθεί επί τούτου...
cosmosfera Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μία περίπτωση (το έχω ξαναγράψει) είναι να υπάρχει "hidden subforum" για αυτά τα δύσκολα θέματα (πολιτικά, θρησκευτικά). Στα θετικά, η ελευθερία συζήτησης και ο ταυτόχρονος περιορισμός των δύσκολων θεμάτων σε ένα χώρο όπου δε θα μπαίνει ο όποιος "αλεξιπτωτιστής" (σημείο που σχολιάστηκε και νωρίτερα). Παράλληλα, η δυνατότητα "αποβολής" ενός χρήστη που δημιουργεί πρόβλημα στο συγκεκριμένο χώρο χωρίς να απαιτείται ban από το "δημόσιο" forum όπου θεωρητικά μπορεί να έχει άριστη συμμετοχή. Στα αρνητικά, το ότι υπάρχει ελεύθερη θεματολογία δεν αναιρεί την ανάγκη για moderation ενώ, όπως ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο το κατά πόσο οι εντάσεις που θα δημιουργούνται εκεί δε θα διαρρεύσουν με τη μορφή υπαινιγμών στο "δημόσιο" insomnia. Πρακτικά, δεν ξέρω αν το λειτουργικό του forum δίνει τέτοιες δυνατότητες. Μια δεύτερη πρόταση (εν είδη "μπούσουλα", όπως ζητήθηκε νωρίτερα) είναι οι προσδιορισμοί στα θρησκευτικά θέματα (Χριστιανός, άθεος, αγνωστικιστής κτλ.) να αντιμετωπίζονται σαν περιγραφές οπαδών ομάδων. Δηλαδή, αν ένα μήνυμα, αντικαθιστώντας το "άθεος" με τη λέξη "ΑΕΚτζής" θα στεκόταν στα αθλητικά υπό το νέο πλαίσιο, τότε προφανώς δεν τίθεται θέμα. Αν όχι, όμως, χρειάζονται μέτρα. Το γεγονός ότι η όποια κρίση για τα αθλητικά μπορεί να αναχθεί στη σφαίρα των προτιμήσεων, ενώ σε θρησκευτικά θέματα υπεισέρχεται η έννοια της "αλήθειας", δεν αναιρεί το ζήτημα των προσβλητικών εκφράσεων. Εφόσον οι συλλήβδην χαρακτηρισμοί στα αθλητικά ("παιδιά του στόλου", λ.χ.) δεν επιτρέπονται, έτσι θεωρώ ότι δεν πρέπει να επιτρέπονται οι συλλήβδην χαρακτηρισμοί σε θέματα θρησκευτικά. Από εκεί και πέρα, το ότι μπορούμε να χαβαλεδιάζουμε σε κάποια thread του μπλα-μπλα δε σημαίνει ότι όλα τα thread προσφέρονται για χαβαλέ. Επομένως, όταν ξεκινάμε μια συζήτηση για θέματα που αποδεδειγμένα έχουν αποδειχτεί ευαίσθητα, θα πρέπει να υπάρχει ένα minimum επίπεδο συμμετοχής. Αν αρχίσω να ποστάρω τροφαντούς ιερείς ή κουκουλοφόρους για να "σχολιάσω" την άποψη του συνομιλητή μου, θεωρώ ότι δημιουργείται πρόβλημα. Και το ότι μπορούν οι φίλοι του alexzzz (παράδειγμα) να τον τρελαίνουν στις Photoshoped ροζ φωτογραφίες για καζούρα στο offtopic, δε σημαίνει πως το ξερό ποστάρισμα φωτογραφιών αποτελλεί "συμμετοχή" σε μια συζήτηση για τη θρησκεία ή την ιστορικότητα του Ιησού ή τη σχέση Βυζαντίου-Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, ο insomniak ανέφερε τέσσερα βασικά σημεία. Από αυτά, τα 2 πρώτα προβλέπονται ήδη από τους κανονισμούς (γι' αυτό και τα σχόλιά μου επ' αυτών στάλθηκαν με προσωπικό μήνυμα). Η έναρξη συζήτησης με σειρά ισχυρισμών χωρίς παράθεση πηγής είναι μια δύσκολη περίπτωση (λ.χ. η συζητηση για την εξέλιξη των ειδών ξεκίνησε με μια ξερή ερώτηση) αλλά πάντως, κατά τη γνώμη μου, λιγότερο προβληματική από τη στείρα παράθεση μανιφέστων-αντιγραφών από κάποια "πηγή" χωρίς τον παραμικρό ουσιώδη σχολιασμό. Όλα αυτά, όμως, δεν είναι τόσο θέμα νέων κανονισμών όσο επιβολής των υφιστάμενων (αν και θεωρώ τις προτάσεις 3 και 4 του insomniak πολύ ενδιαφέρουσες) και εμπέδωσης της αντίληψης ότι επειδή ένα θέμα σηκώνει χαβαλέ (λ.χ. αθλητικά) δεν μπορούμε να κλείνουμε το μήνυμά μας γράφοντας "βάζελε, βάζελε, βάζελε" γιατί πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θεωρούν το χαρακτηρισμό μειωτικό και αντιδρούν. Αντίστοιχα, λοιπόν, και στα θρησκευτικά, το "Εβραίε, Εβραίε, Εβραίε". Πλαίσιο υπάρχει. Είναι ζήτημα εφαρμογής του πλαισίου (ή τροποποίησης των κανονισμών ώστε να μην υπεισέρχεται η έννοια της "προσβολής" και μάλιστα "φιλοσοφικών" απόψεων). Θα επισημανω τα σημεια που μου εκαναν αρνητικη εντυπωση. Η προταση για δημιουργια κλειστου club για αιρετικους και αντιφρονουντες και για οσους μονο ειναι "ωριμοι" και "παραγωγικοι" στη συζητηση μου ειναι πραγματικα απεχθης. Γιατι στη βαση της το νοημα ειναι να μη δει κανενας πιστος ακολουθος κανενα νημα αμφισβητησης της απολυτης αληθειας της εβραιοχριστιανικης προελευσεως θρησκειας που σημερα ονομαζουμε ορθοδοξια και μπει σε καποια διαδικασια να προβληματιστει.(ουτε καν απο search στο google) Οπως ειχα πει στο πρωτο μου ποστ σαν εκτιμηση οτι αυτη ειναι η αγωνια των πιστων και τον ηγουμενων τους, μη τυχον μπει ο σπορος της κριτικης σκεψης μεσα τους και γινουν απιστοι και καουν στη κολαση οι μεν η χασουν την εξουσια τους και τα προβατα τους οι δε. (Βεβαια στα παιδια κανουμε πλυση εγκεφαλου στα σχολεια ωστε να δεχτουν την εβραιοχριστιανικη μεσσιανικη θρησκεια χωρις να τα ρωτησει κανεις. Ειτε γονεις (πιστοι χριστιανοι η απλα καλοι γονεις που δε θελουν το παιδι τους να στιγματιστει και χλευαστει ως αθεο κτλ απο τα υπολοιπα παιδια) ειτε δασκαλοι και το ολο συστημα γενικα. Αλλα να τα προστατεψουμε απο τους αθεους που απειλουν τη πιστη τους. Για το να μπουν οπαδικες ταμπελες στις θρησκευτικες συζητησεις αρνουμαι να σχολιασω (Μαλλον ειναι εμπνευση απο τις τριτοκοσμικες συγκεντρωσεις στο Συνταγμα που απαιτουσαν την αναγραφη του θρησκευματος στη ταυτοτητα των πολιτων. Οχι τιποτα αλλο να ξερουν οι πιστοι ποτε γραφει ευλαβης Χ.Ο. και ποτε αθεος και σατανιστης... ελεος... ΥΣ Οσο για το εβραιοι οι χριστιανοι ελπιζω να μη θεωρουν βρισια την εθνικοτητα του θεου τους. Επισης να μη ξεχναμε οτι καποιοι επειδη δε θελανε καμμια σχεση με τη Ελλαδα και το πολιτισμο της ονομαζονταν ΓΡΑΙΚΟΙ παρα Ελληνες ...εξου και το αθλιο greece που αμαυρωνει το ονομα της Ελλαδος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το ρεζουμέ ήταν , parcifal , να θιχτεί η πεποίθησή του επειδή τον στέλνεις στον διάολο . το infraction/ban πάντως δεν πρόκειται να το γλυτώσεις
@@sos@@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πάλι δεν είμαι σίγουρος που το πας. Θα απαντήσω σε αυτό που νομίζω ότι θες να πεις, με σοβαρό κίνδυνο το υπόλοιπο post να γράφεται επί ματαίω: Αποδείξεις ότι υπήρξε ο συγκεκριμένος χ δεν υπάρχουν ,άρα δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έκανε όσα έκανε ο χ ,αποδεικνύεται ότι υπήρξαν οπαδοί του χ, οι οποίοι αφού κακοπέρασαν στην αρχή , ήταν πιο καπάτσοι και κυριάρχησαν στο ω χωριό , έκαψαν για την ύπαρξη του χ, σκότωσαν, βεβήλωσαν , βασάνισαν και αποδεδειγμένα ξερίζωnαν επί αιώνες παραδόσεις και συνήθειες . Οι οπαδοί αυτοί συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν και να πιστεύουν στην ύπαρξη του χ , οι ψ γράφουν για όλη αυτή την σκληρότητα και την ψευδολογία των οπαδών του χ , οι οπαδοί του χ προσβάλλονται και ζητούν λιγότερους επιθετικούς από τους ψ . Με ποιά ηθική αυτό νομιμοποιείται σε μια φιλοσοφική κουβέντα ;
@@sos@@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πχ αν κάποιος έλεγε "όλοι οι χριστιανοί είστε πρόβατα που ακολουθείτε τον χριστιανισμό γιατί ο χριστιανισμός είναι μια μπούρδα αν το καλοσκεφτείς" αντικαθιστούμε το "χριστιανός" με το "αεκτζης": όλοι οι αεκτζήδες είστε πρόβατα που ακολουθείτε την άεκ γιατί η άεκ είναι μια μπούρδα. Ε, αυτό ναι, θα σήκωνε ινφράξιο ή και μπαν ξερωγώ. “Εγώ όμως σας λέγω, ότι κάθε άνθρωπος που βλέπει μια γυναίκα και την επιθυμεί, ήδη διέπραξε με αυτήν μοιχείαν μέσα στην καρδιά του.” (Κατά Ματθαίον 5.28) “υπάρχουν ευνούχοι οι οποίοι έγιναν ευνούχοι απ’ τους ανθρώπους, και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι μόνοι τους έγιναν ευνούχοι δια την βασιλείαν των ουρανών” (Κατά Ματθαίον 19.13). Εις τους αγάμους και εις τας χήρας λέγω, ότι είναι καλόν γι’ αυτούς, εάν μείνουν όπως είμαι και εγώ. Αλλ’ εάν δεν μπορούν να μείνουν εγκρατείς, ας παντρευθούν” (Προς Κορινθίους Α’ 7.8). “Καλό είναι εις τον άνθρωπον να μη εγγίζη γυναίκα αλλά προς αποφυγήν της πορνείας, ο καθένας ας έχει την γυναίκα του και κάθε μία ας έχει τον δικό της άνδρα.” Κάποια αποσπάσματα από ευαγγέλια , πως τα χαρακτηρίζεις lucifer ;
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Αγαπητή @@sos@@, μπορείς με 2 απλές, κατανοητές προτάσεις να με (μας) ενημερώσεις τι προσπαθείς να (απο)δείξεις; Δυσκολεύομαι πραγματικά να εντοπίσω την κεντρική ιδέα του συλλογισμού και που τα λεγόμενα σου αποσκοπούν στο συγκεκριμένο θέμα. Με φιλική διάθεση.
@@sos@@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Στο σπίτι του κρεμασμένου το σαπούνι περισσεύει . Φιλικότατα .
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θα επισημανω τα σημεια που μου εκαναν αρνητικη εντυπωση.Η προταση για δημιουργια κλειστου club για αιρετικους και αντιφρονουντες και για οσους μονο ειναι "ωριμοι" και "παραγωγικοι" στη συζητηση μου ειναι πραγματικα απεχθης. Γιατι στη βαση της το νοημα ειναι να μη δει κανενας πιστος ακολουθος κανενα νημα αμφισβητησης της απολυτης αληθειας της εβραιοχριστιανικης προελευσεως θρησκειας που σημερα ονομαζουμε ορθοδοξια και μπει σε καποια διαδικασια να προβληματιστει.(ουτε καν απο search στο google) Οπως ειχα πει στο πρωτο μου ποστ σαν εκτιμηση οτι αυτη ειναι η αγωνια των πιστων και τον ηγουμενων τους, μη τυχον μπει ο σπορος της κριτικης σκεψης μεσα τους και γινουν απιστοι και καουν στη κολαση οι μεν η χασουν την εξουσια τους και τα προβατα τους οι δε. (Βεβαια στα παιδια κανουμε πλυση εγκεφαλου στα σχολεια ωστε να δεχτουν την εβραιοχριστιανικη μεσσιανικη θρησκεια χωρις να τα ρωτησει κανεις. Ειτε γονεις (πιστοι χριστιανοι η απλα καλοι γονεις που δε θελουν το παιδι τους να στιγματιστει και χλευαστει ως αθεο κτλ απο τα υπολοιπα παιδια) ειτε δασκαλοι και το ολο συστημα γενικα. Αλλα να τα προστατεψουμε απο τους αθεους που απειλουν τη πιστη τους. Για το να μπουν οπαδικες ταμπελες στις θρησκευτικες συζητησεις αρνουμαι να σχολιασω (Μαλλον ειναι εμπνευση απο τις τριτοκοσμικες συγκεντρωσεις στο Συνταγμα που απαιτουσαν την αναγραφη του θρησκευματος στη ταυτοτητα των πολιτων. Οχι τιποτα αλλο να ξερουν οι πιστοι ποτε γραφει ευλαβης Χ.Ο. και ποτε αθεος και σατανιστης... ελεος... ΥΣ Οσο για το εβραιοι οι χριστιανοι ελπιζω να μη θεωρουν βρισια την εθνικοτητα του θεου τους. Επισης να μη ξεχναμε οτι καποιοι επειδη δε θελανε καμμια σχεση με τη Ελλαδα και το πολιτισμο της ονομαζονταν ΓΡΑΙΚΟΙ παρα Ελληνες ...εξου και το αθλιο greece που αμαυρωνει το ονομα της Ελλαδος. Αν οντως, αυτο καταλαβες απο ολο το κειμενο του snoob, εισαι πολυ βαθια νυχτωμενος...
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μήπως θα ήταν καλύτερο να απαγορευτούν τελείως ?Εδώ και 3-4 μήνες βλέπω ότι δημιουργούνται συνέχεια καυγάδες για τα θέματα αυτά ιδίως από μέλη με 0 post που παρουσιάζονται ξαφνικά μόνο στα θέματα αυτά Το insomnia από ότι πιστεύω είναι κυρίως τεχνολογικό forum και το μπλα μπλα είναι απλά να λέμε κάτι για χαβαλέ και όχι να καταντήσει κύριο μέρος αντιπαραθέσεων Moυ έκανε πολύ εντύπωση το ποστ αυτό. Όπως επίησης μου έκαναν και κάποια άλλα, σε κάποια θρεντς, και όχι μόνο απαραίτητα απο τον dark. Γενικά δε θα χαλαστώ αν απαγορευτούν τα θρησκευτικά θέματα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι την τάση κάποιων να αποζητούν κλειδώματα ή και απαγορεύσεις όπως στην περίπτωση αυτή. ...Ακόμα χειρότερα, όταν επικαλείται κάποιος "τον τεχνολογικό πυρήνα του φόρουμ". Κατ' αρχάς, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, τί σχέση μπορεί να έχει το ότι υπάρχει αυτός ο πυρήνας. Υποχρεώνει κανείς κανέναν να περάσει από όλα τα θέματα ; Όχι. Μάλλον αν ο dark έφτιαχνε ένα δικό του "τεχνολογικό" φόρουμ, δεν θα έβαζε και sections για ψιλοκουβέντα πέραν της τεχνολογίας. Οκ. Το ότι βρήκε αυτό το φόρουμ έτσι, ΓΙΑΤΙ δεν το αποδέχεται ; Ευθέως : ΓΙΑΤΙ δεν το αποδέχεσαι, dark; Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν τα θρεντς των ομάδων. Ξέρω επίσης ότι εκεί πέρα διάφοροι βγάζουν την καφρίλα τους. So ; Δεν περνάω από 'κει, δε με νοιάζει, και τελείωσε, αλλά ας υπάρχει. Κι ούτε καν μιλάμε για "πραγματικότητα". Μιλάμε απλά για ένα web forum. Oύτε μαχαίρια θα βγούν, ούτε φωτοβολίδες. Ίσα-ίσα μάλιστα,,,,άσε να ξεχαρμανιάζουν εκεί, καλύτερα, παρά στους δρόμους. Άντε να πω ότι η "ιδιοκτησία" του φόρουμ, σκέφτεται την εικόνα του, και δεν θέλει να βγάλει άσχημο όνομα. Εσένα όμως ΑΥΤΟ σε νοιάζει ; Δε νομίζω. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω πως σε νοιάζει, είναι ότι "έχεις μία εικόνα για το ινσόμνια", και σ' αυτή την εικόνα δε χωράνε "υβριστικές προσεγγίσεις προς τα θεία". Και μόνο που ξέρεις πώς υπάρχει ένα σημείο στο φόρουμ, που θα πούνε "παραμύθι για παιδιά" τη θρησκεία ΣΟΥ, σου τη δίνει. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, και σε σχετικό θρεντ, θυμάμαι να επικαλέστηκες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το "αδιέξοδο" του. Mε άλλα λόγια, να σταματήσει να υπάρχει. Γιατί; Για να μην σε προσβάλλουν; Μη συμμετέχεις ! Για να μην το βλέπεις; Μη μπαίνεις! Για να μην ξέρεις ότι υπάρχει καν ;; Δεν ξέρω, αυτό το τελευταίο μ' ενοχλεί. Μ' ενοχλεί μάλιστα, ΑΚΟΜΑ παραπάνω, όταν έχοντας συμμετάσχει σε 2 σχετικά θρεντ αυτόν τον καιρό, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερα υβριστικό/προκλητικό. Έχουν βέβαια υπάρξει μεμονωμένες περιπτώσεις που αντηλλάχθησαν διάφορα, αλλά και ΠΑΛΙ από "γνωστούς-αγνώστους". Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί να κλειδώνεται ένα θέμα, αντί να παίρνουν προειδοποίηση και μετά σουτ οι όσοι προκλητικοί. Εκτός βέβαια κι αν οι προκλητικοί είναι 9, και ο νορμάλ ένας. Μ' ενοχλεί επίσης που διακρίνω πως "πάσει θυσία", προσπαθείς να στηρίξεις την πρότασή σου, πχ με την αναφορά σε "χρήστες με μηδενικό ποστκάουντ". Αν κάποιος έχει μπει "στη ζούλα", μόνο για ν' αρχίσει καντήλια, ένα ρηπόρτ με εξήγηση αρκεί νομίζω. Και συγκεκριμένα θα έλεγα ότι στα 2 θρεντ που προείπα, οι "προκλητικοί" (και "ξαφνικοί"), ήταν μάλλον από "τη μεριά σου". Σε γενικές γραμμές, νομίζω πως τα πράγματα για μένα ειν' απλά : όλοι καταλαβαίνουμε πότε ξεπερνιούνται οι κανόνες συμπεριφοράς στον λόγο, και είναι στο χέρι της διαχείρισης/συντονιστών να βάζουν χέρι. Είπες μπούρδα τη θρησκεία; No worries, όσο προκλητικό κι αν είναι. Είπες μπούρδα την αθεΐα; Μια απ' τα ίδια. "Είπες μπούρδα τον όμνι" ; Προειδοποίηση/ σουτ. Σε είπε αυτός ; Επίσης. Αφέθηκαν, έστω, ΣΑΦΗ υποννοούμενα ; Μία απ' τα ίδια. Τέλος, για μία ακόμη φορά, η πρόταση του dark δε μου αρέσει καθόλου, γιατί αυτό που βλέπω ξεκάθαρα είναι πως επειδή δεν θέλει να γράφει κανείς κάτι ενάντια στη θρησκεία (του), φτάνει στο σημείο να ζητά την παύση του όλου πράγματος, και αυτό μου κάνει απλά φασιστικό, και είναι πολύ εκνευριστικό ως αντίληψη.
dark Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Άντε να πω ότι η "ιδιοκτησία" του φόρουμ, σκέφτεται την εικόνα του, και δεν θέλει να βγάλει άσχημο όνομα. Εσένα όμως ΑΥΤΟ σε νοιάζει ; Δε νομίζω. Εξήγησα πιο πάνω ποιος είναι ο λόγος αν δεν τον πιστεύεις, πρόβλημα σου Είμαι υπέρ του να υπάρχουν όλα τα θέματα ακόμα και πολιτικά Αλλά σε άλλα forum που υπάρχουν γίνονται συνέχεια καφρίλες και Ban Η πρόταση έγινε γιατί παρατηρήθηκε αυτό το φαινόμενο που είπα παραπάνω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εξήγησα πιο πάνω ποιος είναι ο λόγος αν δεν τον πιστεύεις, πρόβλημα σου Είμαι υπέρ του να υπάρχουν όλα τα θέματα ακόμα και πολιτικά Αλλά σε άλλα forum που υπάρχουν γίνονται συνέχεια καφρίλες και Ban Η πρόταση έγινε γιατί παρατηρήθηκε αυτό το φαινόμενο που είπα παραπάνω Επαναλαμβάνω κάτι στο οποίο δεν μου έχεις απαντήσει: Γνωρίζεις ότι στο παρόν forum απαγορεύονται τα πολιτικά μηνύματα; Αν ναι, ποιός ο λόγος που επαναλαμβάνεις τις "ενστάσεις" σου προς αυτά;
dark Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Το γνωρίζω ότι απαγορεύονται τα αμιγώς πολιτικά αλλά το τι θεωρείται πολιτικό από κει και πέρα είναι άλλη ιστορία. Ο όλος τζερτζελές με τις αντιπαραθέσεις ξεκίνησε με τα επεισόδια του Δεκεμβρίου και συνεχίστηκε με τα θρησκευτικά. Το σκεπτικό του να μην υπάρχουν πολιτικά ποιο είναι ?
o_magazatoras Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εγώ πιστεύω με το (ότι έχει απομείνει απ' το) φτωχό μου μυαλό,ο καυγάς είναι για το πάπλωμα,εν προκειμένει περιπτώσει για τον προσυλητισμό,είτε αυτός είναι πολιτικός,είτε αυτός είναι οπαδικός,είτε θρησκευτικός,ακόμη και όταν ψαρεύει κάποιος πελατεία σπαμάροντας ή παίρνοντας πελάτες απ' τις στάσεις των ΜΜΜ,όντας ταρίφας.Μάλιστα απαγορεύεται και από το νόμο αυτό. Συνεπώς ας μείνουν όλα ελεύθερα,με ενισχυμένη επιστασία.* * Έχει αρκετά "καλά-καγαθά" πληκτρολόγια εδώ μέσα,ας τους δώσουμε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους,απο του να κοπανάνε τ'απαυτό τους στα εκάστοτε oftopics. Είπα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Απαγορεύονται τα αμιγώς πολιτικά θέματα. Με απλά λόγια: δεν συζητάμε καν κόμματα, πολιτικούς, τι έκανε ο ένας αρχηγός και ο άλλος. Με την ευρεία έννοια, τα πάντα έχουν πολιτική διάσταση, από το γιατί παρκάρουμε στις ελάχιστες ράμπες για ΑΜΕΑ μέχρι το γιατί δίνει ο στρατός αναβολές. Αυτά τα θέματα, όμως, δεν απαγορεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.