dp@pa Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αν μπειτε απο το Iphone sas, στο apple store< θα προσεξετε πως στα featured εχει ενα ικονιδιιο που λεει ενα συνγκεκριμενο αριθμο. 992,999, 473 ασπουμε, αυτα ειναι τα downloads μεχρι τωρα. An αγορασετε κατι και ειστε ο 1,000,000 που εκανε το download τοτε κερδιζετε αυτοματα, πολλα δωρα και 10,000 Δολλαρια, για αγορες μεσω Itunes. Η ελλαδα ειναι συμπεριλαμβανόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Νομίζω και με τις free εφαρμογές ισχύει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:19 ---------- Φαντάζεσαι αγαπητέ μου μοντ να είμαι εγώ αυτός που θα κερδίσει το macbook pro; Δεν θα είναι η απόλυτη ειρωνεία; edit: είχαμε αναγούλα... ξαναπόσταρα και έσβησα το ποστ του πάρεδωσε!!! τι κρυφές δυνάμεις έχω ο πόστης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αν μπειτε απο το Iphone sas, στο apple store< θα προσεξετε πως στα featured εχει ενα ικονιδιιο που λεει ενα συνγκεκριμενο αριθμο. 992,999, 473 ασπουμε, αυτα ειναι τα downloads μεχρι τωρα. An αγορασετε κατι και ειστε ο 1,000,000 που εκανε το download τοτε κερδιζετε αυτοματα, πολλα δωρα και 10,000 Δολλαρια, για αγορες μεσω Itunes. Η ελλαδα ειναι συμπεριλαμβανόμενη. Δεν χρειαζετε να είσαι ο 1.000.000.000στος που θα κατεβάζει εφαρμογή.απλος να εχεις κατεβασει ενα paid or free appl με οριο τα 20-25 downloads ανα ημερα. http://www.apple.com/uk/itunes/billion-app-countdown/rules.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.