Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση 2 pc

function

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά.

Έχω 1 pc με winxp και σύνδεση ADSL CONNX MODEM. Αγόρασα ένα ethernet καλώδιο και σύνδεσα το pc μου με το laptop της αδερφής μου. Πώς μπορώ να κάνω και το laptop να βλέπει internet?? Είναι εύκολο να μου πείτε τα βήματα 1-1?

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

a. το καλωδιο πρεπει να ειναι cross.β.το pc σοθυ πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτο.γ.ενεργοποιεις στο εικονιδιο της συνδεσης το ics(internet connection sharing) και βαζεις στο pc Με το modem ip 192.168.1.1 subnet 255.255.255.0 kai στο δευτερο pc 192.168.1.2 subnet 255.255.255.0 και gateway 192.168.1.1.προσοχη στα firewall.ακ και προσωπικη αποψη πηγαινε παρε ενα ρουτερ με 50 ευρω να ειναι αυτονομα τα 2 pc.

Δημοσ.

Λοιπόν...ακολούθησα τις συμβουλές σου, απλά πρόσθεσα στο pc με το modem και DNS Servers (αυτούς της OTENET) γιατί αλλιώς το άλλο pc δεν είχε INTERNET. Εν ολίγοις, τώρα έχουν και τα 2 INTERNET και τα έβαλα και στο ίδιο WORKGROUP ώστε να κάνουν και ένα τοπικό LANάκι. Όμως συναντώ το εξής πρόβλημα...με ότι παιχνίδι και αν προσπάθησα να παίξω multiplayer σε LAN, εκτός του ότι το MAIN PC (αυτό με το modem) δεν φαίνεται να αναγνωρίζεται από το laptop (δεν βρίσκει δηλαδή το server που φτιάχνω), όταν το laptop φτιάχνει "host lan server" στο παιχνίδι, το MAIN PC τον βρίσκει αλλά δεν μπορεί με τίποτα να κάνει JOIN. Μήπως ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Firewall έχει μόνο το MAIN PC, το οποίο το έχω κλειστό ούτως ή άλλως για να επιτρέπει το internet στο laptop (τοχα σκεφτεί....). Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι τίτλοι των παιχνιδιών αλλά τους παραθέτω, μήπως είναι προβληματικοί από μόνοι τους...

1. NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2

2. COD 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...