Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με battle.net cd key ενω εχω αγορασει το αυθεντικο

mitsosply

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω αλλο προβλημα . Ενω το εχω αυθεντικο και το ξερω μονο εγω επισης . Μου λεει τωρα (τελευταια, ειχα πανω απο 3 μηνες να παιξω και τωρα μου ηρθε η ορεξη)

:"There was an error writing to your hard drive while trying to download a file from Battle. Net. You may need to free some space . Please check your hard drive and try again . "

Ενω εχω αρκετα GB ελευθερα μου πεταει αυτο το πραγμα ... Τη να κανω ?:-)

Δημοσ.

MAC εχω ... Το κακο ειναι οτι εχω χασει το Frozen Throne οποτε υπαρχει μια δυσκολια στο να το ξαναεγκαταστησω .

Δημοσ.

Μάλλον προσπαθεί να κατεβάσει κάποιο patch όταν πας να μπεις στο Bnet. Προσπάθησε να το κατεβάσεις manually. Μπες στο site της Blizzard κατέβασε το τελευταίο patch και δοκίμασε να το κάνεις Install

Δημοσ.
Μάλλον προσπαθεί να κατεβάσει κάποιο patch όταν πας να μπεις στο Bnet. Προσπάθησε να το κατεβάσεις manually. Μπες στο site της Blizzard κατέβασε το τελευταίο patch και δοκίμασε να το κάνεις Install

Δηλαδή reinstall όλο το παιχνίδι με λίγα λόγια...

Δημοσ.
Όχι. Αυτο θα ειναι η λύση αν δεν γίνει τπτ με το patch που θα κατεβάσεις και δεν σε βοηθήσει κανεις άλλος εδώ.

Τα patch στο wacraft 3 εάν δεν κάνω λάθος θέλουνε clean install. Ειδικά τα stand alone.. Συνήθως άμα δεν γίνεται αυτόματα το patch...πρέπει να το ξαναβάλεις από την αρχή.

Δημοσ.

Αυτός που λες ισχύει μονο όταν βγάλει error την ώρα της εγκατάστασης. Σου βγάζει μάλιστα και μήνυμα να κανεις επανεγκατάσταση.Αλλιώς κανένα πρόβλημα...μπορείς να γράψει το τελευταίο patch χωρίς clean install.

Εκτος αν παίζει κάτι διαφορετικό σε MAC OS που αγνοώ

Δημοσ.

Το κατεβασα και manually το patch για MAC OS αλλα και παλι τιποτα ... .Ομως εχθες θυμηθηκα τον σκληρο μου δισκο και επειδη με επιασε η κολοφαρδια μου το παιχνιδι το ειχα περασει και εκει οπου το ανοιξα και κατεβασε αυτοματα το patch και επιτελους συνδεθηκαααααα.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...