mitsosply Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Γεια σας, Είμαι νεος στο φορουμ αλλα βλέπω πως υπάρχει ανταπόκριση και έτσι αποφάσισα να σας θέσω το πρόβλημά μου.Οπως γράφω και στον τίτλο του θεματος, εχο αυθεντικο το cd-key του battle.net αλλα μου βγάζει τωρα τελευταια πως χρησιμοποιείται απο εμένα!Στην ιστοσελίδα της blizzard λεει να περιμενω 15-30 λεπτά αλλα τίποτα. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
vasi Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Γεια σας,Είμαι νεος στο φορουμ αλλα βλέπω πως υπάρχει ανταπόκριση και έτσι αποφάσισα να σας θέσω το πρόβλημά μου.Οπως γράφω και στον τίτλο του θεματος, εχο αυθεντικο το cd-key του battle.net αλλα μου βγάζει τωρα τελευταια πως χρησιμοποιείται απο εμένα!Στην ιστοσελίδα της blizzard λεει να περιμενω 15-30 λεπτά αλλα τίποτα. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων κανε μια αναζήτηση υπάρχουν δεκάδες θέματα στο ζήτημά σου !! δες και εδω http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=22798&categoryId=3016
mitsosply Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ναι μονο που οπως έγραψα ακολούθησα τισ οδηγίες της ιστοσελιδας τησ μπλιζαρντ και δε με βοήθησαν
giorgos147 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Στείλε κανένα mail στο support της Blizzard. Γεια σας,Είμαι νεος στο φορουμ αλλα βλέπω πως υπάρχει ανταπόκριση και έτσι αποφάσισα να σας θέσω το πρόβλημά μου. Και αυτό το πράγμα ρε παιδιά μη το λέτε συνέχεια.Και εγώ είμαι νέο μέλος αλλά δε το γράφω.... Εμένα προσωπικά με ψιλονευριάζει (με καλή πρόθεση το είπα )
mitsosply Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Οκ, συγγνωμη απλώς σε περίπτωση που δεν ήξερα πως να δημιουργησω καποιο θέμα ή το πως να ζητήσω βοήθεια, να καταλαβαίνατε πως δεν ήξερα τον τροπο. Αλλα τώρα πρεπει να πηρα το "κολλάϊ"! Θα στείλω εμαιλ στη blizzard και ελπιζω να βρω άκρη...πάντως εινα τυρράνια να έχεισ το αυθεντικο κ να μη μπορείς να παίξεις!
giorgos147 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Οκ, συγγνωμη απλώς σε περίπτωση που δεν ήξερα πως να δημιουργησω καποιο θέμα ή το πως να ζητήσω βοήθεια, να καταλαβαίνατε πως δεν ήξερα τον τροπο. Αλλα τώρα πρεπει να πηρα το "κολλάϊ"!Θα στείλω εμαιλ στη blizzard και ελπιζω να βρω άκρη...πάντως εινα τυρράνια να έχεισ το αυθεντικο κ να μη μπορείς να παίξεις! Για αρχή, αν και δε νομίζω να γίνει τίποτα, πήγαινε το πίσω στο μαγαζί όπου το πήρες. Αν δε γίνει κάτι στείλε mail στη blizard.
mitsosply Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Για αρχή, αν και δε νομίζω να γίνει τίποτα, πήγαινε το πίσω στο μαγαζί όπου το πήρες. Αν δε γίνει κάτι στείλε mail στη blizard. Ok, ευχαριστώ.Εσύ παρεπιπτόντως είχεσ ποτέ τέτοιο πρόβλημα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 για ποιο game μιλάμε καταρχάς? Warcraft 3?
giorgos147 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ok, ευχαριστώ.Εσύ παρεπιπτόντως είχεσ ποτέ τέτοιο πρόβλημα? Εγω.... Δεν εχω παιξει ποτε παιχνίδι της Blizart εκτός WoW.
Soulseeker Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αυτό το μήνυμα συνήθως το βγάζει όταν κάποιος χρησιμοποίει το cd key σου (πέρα από εσένα). Αν το έχεις δώσει πχ σε ένα φίλο σου για να παίζει και την ώρα που αυτός παίζει πας να μπεις και εσύ τότε θα πάρεις αυτό το μήνυμα. Υπάρχει περίπτωση να έχει φάει κόλλημα και να θέλει να κάνεις restart to παιχνίδι και να ξαναδοκιμάσεις. Θυμάμαι έτσι έπιανε καμία φορά. Βεβαία όλα αυτά αν μιλάς για το Warcraft 3 Reign of Chaos ή Frozen throne. Τώρα αν δεν συμβαίνει τπτ από τα 2 τότε καλό θα ήταν στείλεις mail στην blizzard.
mitsosply Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 οχι βρε παιδια, μου γραφει πως χρησιμοποιείται απο μένα!ναι μιλαμε για frozen throne.εστειλα στη μπλιζαρντ κ θα δουμε τώρα..
Soulseeker Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Κοίτα είτε το χρησιμοποιείς εσύ είτε άλλος πάλι ότι το χρησιμοποιείς εσύ θα σου λεει. Αν πχ δηλ σου κλέψει κάποιος το cd key και παίζει αυτός το μήνυμα θα λέει ότι το χρησιμοποιείς εσύ
mitsosply Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 το καλο ειναι οτι τωρα μπαινει. Μαλλον επειδη ειχα αποσυνδεθει μια φορα απο κολλημα του υπολογιστη μπορει να κολλησε το cdkey μεσα.τώρα μπαινει μια χαρά. ευχαριστώ πάντως
Xvipes Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το όνομα που εμφανίζει ότι είναι in use το cd-key το ορίζεις όταν κάνεις install το game εκεί που βάζεις το cd-key. Το πρόβλημα που σου εμφάνιζε εσένα είναι ότι σου κόλλησε το p.c (λογικά) ενώ ήσουν στο battle.net και δεν πρόλαβε να σε κάνει disconnect με αποτέλεσμα όταν ξαναπροσπάθησες να μπεις να νόμιζε το warcraft ότι είσαι ακόμα μέσα. Οταν σου γίνετε αυτό δεν μπορείς να κάνεις τπτ παρά να περιμένεις μέχρι να "καταλάβει" το warcraft ότι δεν είσαι online και να σε πετάξει από το battle.net.Αυτό συνήθως πέρνει κάπου στα 4-5 λεπτά.
javavall Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Αν έμπαινες σε άλλο gateway πχ west, το πρόβλημα θα έφτιαχνε. Είναι κάτι σαν bug που συμβαίνει συνήθως όταν κάνεις disconnect και reconnect γρήγορα. Μην ανησυχείς..θα σου ξανατύχει . Το έχω πάθει πολλές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.