Coilworks Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μπορεί να έχει συζητηθεί ξανά αλλά ο περιορισμός αναζήτησης (>3 γράμματα) δεν με βοήθησε. Αν κάποιος θυμάται ένα παρόμοιο thread ας υποβάλλει το σύνδεσμο. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Κατα τη μεταφορά αρχείων απο και προς εσωτερικό δίσκο σε εξωτερικό usb αλλά και απο εξωτερικό usb σε άλλον εξωτερικό usb όποιο και αν είναι το μέγεθος του/των αρχείων, ότι φόρτο εργασίας και να έχει ο υπολογιστής, η διαδικασία πραγματοποιήται με παύσεις κυμαινόμενης διάρκειας κάθε φορά (1-3 λεπτά) κατά τις οποίες οποιαδήποτε εργασία στον υπολογιστή αναστέλλεται και τίποτα δεν αντιδρά. Με τους ίδιους εξωτερικούς σκληρούς δεν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα σε άλλους υπολογιστές. Περισσότερα για τον υπολογιστή: Athlon 64 x2 3800+ 4gb DDR2 ram Win Xp 64 SP2 Μητρική Asus M2MPV-VM. Η μητρική έχει σίγουρα προβλήματα καθώς είναι το μόνο κομμάτι που επέζησε πτώση ρεύματος απο παλαιότερο pc. Το πρώτο είναι οτι κάνει 3 λεπτά να κάνει boot (μένει στην οθόνη που εμφανίζει τη μνήμη και τους σκληρούς, πριν αρχίσει να φορτώνει τα windows και μετά όλα καλά). Πέρα απο αυτό δεν δουλέυουν οι usb θύρες, γι' αυτό και έχω πάνω ένα usb controller D-Link. Να σημειώσω οτι ο συγκεκριμένος controller δούλευε άψογα σε άλλον υπολογιστή. Σκέφτηκα οτι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με την pci θύρα αλλά αυτά ή δουλεύουν ή όχι. Έχει συναντήσει κανείς κάτι τέτοιο;
madsc Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Για αρχή, πόσα μέτρα είναι το usb καλώδιο που κάνεις την μεταφορά? /sc
Coilworks Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τα καλώδια των σκληρών είναι περίπου 20 εκατοστά.
mpentenis Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 o usb δισκος εχει εξωτερικη τροφοδοσια η παιρνει απο την θύρα ρευμα? το τροφοδοτικο το εχεις αλλάξει η οχι? μηπως δεν παιρνει αρκετο ρευμα και γιαυτο κολλάει?μπορει να φταιει ειτε το usb κομματι της μητρικης ειτε το τροφοδοτικο σου μηπως στο εμφανιζει και ως ανγωστη συσκευη usb ορισμενες φορες?
Coilworks Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Το πρόβλημα εμφανίζεται και σε δίσκους με εξωτερική τροφοδοσία αλλά και σε αυτόνομους. Δεν το έχω αλλάξει. Μπορεί να είναι θέμα μητρικής, όχι το usb κομμάτι καθώς δεν υπάρχει πια: ...Πέρα απο αυτό δεν δουλέυουν οι usb θύρες, γι' αυτό και έχω πάνω ένα usb controller D-Link... Με μια νέα μητρική (και λειτουργικές θύρες) θα εξαφανιστεί το πρόβλημα. Χωρίς μητρική όμως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.