Προς το περιεχόμενο

Speedarismaaaaa

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες τσέκαρα ένα laptopaki το οποίο είχε Vista 800-900 mb Ram χωρίς καμία εφαρμογή ανοικτή… Το δικό μου παλιό Laptop (xp προφανώς) δεν έχει τόσο με μία γραφιστική εφαρμογή ανοικτή και να κάνει δουλειά. Εντάξει μου λες έχεις 2-3 Gb στο καινούργιο και δεν έχεις πρόβλημα… Βέβαια στα Vista η Ram δεν είναι το μόνο θέμα… Γενικά «βαραίνουν» το Pc και IMO δεν είναι απαραίτητα για έναν απλό χρήστη.

Μία απλή λύση για ένα καλό Speedarisma του Pc είναι να βάλεις Linux. Άμα είσαι χρήστης που θέλει να σερφάρει, να βλέπει video, να γράφει κάνα κείμενο + κάποιες μη επαγγελματικές εφαρμογές δεν σου χρειάζεται τίποτα παραπάνω, και μάλιστα την δουλειά σου θα την κάνεις και με ένα laptop που δεν θα είναι καν duo.

Προφανώς κάποιοι από εμάς είτε επειδή θέλουν να κάνουν ειδικευμένες εφαρμογές ή επειδή είναι gamers τα Linux δεν είναι εύκολη επιλογή.

Για Windows λοιπόν

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ΚΑΘΕ PC τις πρώτες μέρες πετάει! Ανοίγει σε 10 sec και κάνει γενικά Τούμπες! Μετά από λίγο install και downloading στο net τα πράγματα σκουραίνουν… Μαζί με κάθε install οι περισσότερες εταιρίες θέλουν να βάλουν και 2-3 άλλα πραγματάκια (σε ρωτάνε αλλά εσύ πατάς επιμόνως Next!) Η προφανής λύση είναι φυσικά να ξετικάρεις το κουτάκι, αλλά μερικές τέτοιες εφαρμογές είναι αναπόφευκτες και γίνονται install. Ένα προγραμματάκι όπου μπορείς να κάνεις το Pc σου να ανοίγει πάλι σε 10sec είναι το Startup Faster. Εγώ προσωπικά βρήκα την υγειά μου! Ήθελα να το μοιραστώ λοιπόν.

Γενικά για εμάς όπου έχουμε παλιό Laptop αλλά το αγαπάμε (ουουου τσίπη) ή δεν έχουμε λεφτά (οοοο :fear:) τι μπορούμε να κάνουμε (πέραν του να είμαστε προσεκτικοί!!! ) για να συντηρήσουμε το Pc μας και να του δώσουμε ένα καλό Boostarisma?

Μοιράστε τις γνώσεις σας! :o

Το έβαλα στην Αναβάθμιση ελπίζω να έκανα καλά… :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...