Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

αν και RC1 σκέφτομαι να τα βάλω στο netbook, βαριέμαι να βάλω XP Pro και τα Home δεν παλεύονται...

Δημοσ.

Thresh για το netbook φτιάξε ένα xp-pro-nlite να το έχεις, and with that said και εγώ σκέφτομαι να βάλω τα 7 στο netbook :)

έχουν κάποιες λεπτομέριες που ίσως να φανούν πολύ χρήσιμες σε τόσο μικρό χώρο

το μόνο που με απασχολεί είναι ότι θα πρέπει να ξανακάνω φορματ όταν βγει η final ή οταν λείξουν (δεν πιστευώ να κάνουν update στο core όσο ωραίο λειτουργικό και αν είναι τα 7..!)

Δημοσ.

καλά δεν ντρέπονται λίγο δλδ τι είναι δέκα χρονών και παίζουν ανεβοκατβάζοντας και καλά ειδήσεις που τους ξέφυγαν;;;; το ίδιο πάει για όλους όσους το κάνουν.

Δημοσ.

Εγω πάντως δεν προλαβαίνω να κοιτάξω ούτε μπέτα ούτε rc μέσα στις εξετάσεις..Οταν βγει η final θα τα βάλω μια κ καλή :P

thresh ,τι έχουν τα home?

Δημοσ.

Παιδιά RC δεν σημαίνει release candidate? Δηλαδή υπόψήφιο αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα να είναι τελικό?

Τώρα θα μου πείτε σιγά μην δεν παρουσιάσει πρόβλημα, αλλά για αυτό είναι και τα service packs

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, αλλά δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι θα είναι super rock stable...

Δημοσ.
Δεν ξαναθυμαμαι να εχουν δωσει λειτουργικο τσαμπα, εστω και beta, οπως εγινε με τα 7.

Φήμες λένε ότι το dos μοιραζόταν σε αντίγραφα στους φοιτητές "άτυπα" από την ίδια την microsoft.

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα και τη beta 1 ,beta 2 kai rc των vista την ειχαν δωσει δωρεαν αφου το ram αν θυμαμαι καλα εδεινε την rc se dvd

Δημοσ.
του κώλου network security/policy κτλπ...

Ναι ε? Διαφορές εγώ δεν έχω παρατηρήσει.

@dkoum καλά θυμάσαι, το εχω το dvd κιόλας:P

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι ε? Διαφορές εγώ δεν έχω παρατηρήσει.

ούτε εγώ τις ήξερα μέχρι που πήρα netbook :-(

μου χτύπησαν κατευθείαν στο μάτι...

Δημοσ.

και εγώ έτσι την πάτησα, και έβαλα light xp και ηρέμισα, αλλά σε νιώθω για το πληρωμένο

πίσω στα 7: λέτε να μην βγει RC2 ??? περιέργο μου φαίνεται

είναι σαν να θέλουν να βγάλουν την final μέσα στο καλοκαίρι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...