Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 αν και RC1 σκέφτομαι να τα βάλω στο netbook, βαριέμαι να βάλω XP Pro και τα Home δεν παλεύονται...
mandos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Thresh για το netbook φτιάξε ένα xp-pro-nlite να το έχεις, and with that said και εγώ σκέφτομαι να βάλω τα 7 στο netbook έχουν κάποιες λεπτομέριες που ίσως να φανούν πολύ χρήσιμες σε τόσο μικρό χώρο το μόνο που με απασχολεί είναι ότι θα πρέπει να ξανακάνω φορματ όταν βγει η final ή οταν λείξουν (δεν πιστευώ να κάνουν update στο core όσο ωραίο λειτουργικό και αν είναι τα 7..!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 με χαλάει όμως γιατί τα Home είναι πληρωμένα ενώ τα Pro όχι...
deathlok Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 καλά δεν ντρέπονται λίγο δλδ τι είναι δέκα χρονών και παίζουν ανεβοκατβάζοντας και καλά ειδήσεις που τους ξέφυγαν;;;; το ίδιο πάει για όλους όσους το κάνουν.
johnykim Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Εγω πάντως δεν προλαβαίνω να κοιτάξω ούτε μπέτα ούτε rc μέσα στις εξετάσεις..Οταν βγει η final θα τα βάλω μια κ καλή thresh ,τι έχουν τα home?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 του κώλου network security/policy κτλπ...
ata1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδιά RC δεν σημαίνει release candidate? Δηλαδή υπόψήφιο αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα να είναι τελικό? Τώρα θα μου πείτε σιγά μην δεν παρουσιάσει πρόβλημα, αλλά για αυτό είναι και τα service packs
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ναι, αλλά δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι θα είναι super rock stable...
StavrosD Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δεν ξαναθυμαμαι να εχουν δωσει λειτουργικο τσαμπα, εστω και beta, οπως εγινε με τα 7. Φήμες λένε ότι το dos μοιραζόταν σε αντίγραφα στους φοιτητές "άτυπα" από την ίδια την microsoft.
dkoum Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 αν θυμαμαι καλα και τη beta 1 ,beta 2 kai rc των vista την ειχαν δωσει δωρεαν αφου το ram αν θυμαμαι καλα εδεινε την rc se dvd
johnykim Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 του κώλου network security/policy κτλπ... Ναι ε? Διαφορές εγώ δεν έχω παρατηρήσει. @dkoum καλά θυμάσαι, το εχω το dvd κιόλας
michael92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ήταν ένα μήλο, ένας πικγκουίνος και ένα παράθυρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ναι ε? Διαφορές εγώ δεν έχω παρατηρήσει. ούτε εγώ τις ήξερα μέχρι που πήρα netbook μου χτύπησαν κατευθείαν στο μάτι...
mandos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 και εγώ έτσι την πάτησα, και έβαλα light xp και ηρέμισα, αλλά σε νιώθω για το πληρωμένο πίσω στα 7: λέτε να μην βγει RC2 ??? περιέργο μου φαίνεται είναι σαν να θέλουν να βγάλουν την final μέσα στο καλοκαίρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα