dimitrismp Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω,ειχα το modem sagem fast 800 και επειδη χαλασε πηρα το level one fbr-1161a adsl+2 modem router αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω,αν μπορουσε καποιος να μου πει τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω θα ημουν ευγνομων,εχω windows xp sp3,ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 το συνδεεις με ethernet μπαινεις μεσα στο μενου του με την ip που εχει πχ 192.168.1.1 η οποια ειναι πουθ γραφει το manual και κανεις το setyp pppoe/llc vpi 8 vci 35 username kai password.απλα δεν θα εχεις εικονιδιο συνδεσης αλλα θα εισαι στο ιντερνετ συνεχεια.ειναι ρουτερ δεν ειναι modem οπως ηταν το sagem 800 Που εβαζες τα στοιχεια στο εικονιδιο συνδεσης.εδω τα στοιχεια μπενουν μεσα στο μενου και ειναι συνεχεια ιντερνετ.δεν ξερω αν το συγκεκριμενο ρουτερ υπαρχει σε καμια σελιδα υποστηριξης κανενος provider.
dimitrismp Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση poulinos,επειδη ειμαι νεος σ αυτα μηπως θα μπορουσες να μου εισ πως ακριβως θα μπω στο μενου του με την ip ;γιατι δεν το καταλαβαινω,ευχαριστω
guardianx71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ανοίγεις το ΙΕ και στην διεύθυνση βάζεις το 192.168.1.1 ή όποια λέει στις οδηγείες χρήσης
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 με προλαβαν.μεσα στο manual γραφει την Ip γιατι δνε την θυμαμε οπως και τα στοιχεια για να κανεις login.αν δεν εχεις το manual για να βρεις την Ip τοτε απο παραθυρο command prompt γραψε ipconfig και στο default gateway λεει την ip tou router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.