devill0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Οταν εκανα boot απο το cd φορτωσε καποια αρχεια και στη συνεχεια μου εμφανισε μια μπλε οθονη που μου ελεγε να κανω εγκατασταση(enter) ή επιδιορθωση®.Εγω πατησα enter μετα μου εμφανισε μια οθονη που μου ελεγε την εκδοση των windows και αν ηθελα να κανω φορματ ή επιδιορθωση πατωντας το R εγω πατησα το R και αντεγραψε καποια αρχεια οπως ελεγε και οταν τελειωσε εκανε επαννεκινηση και μετα το boot εβγαλε την οθονη οταν κανουμε φορματ και βαζει τα windows.Νομιζω οτι εκανα τα σωστα βηματα γιατι εκανε λιγοτερο χρονο απο φορματ.(εχουν απομεινει 34 λεπτα....) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ---------- Οταν εκανε την εγκατασταση και τελειωνε μου εβγαλε αυτο το μηνυμα<<COM+ Setup error Το δευτερευον στοιχειο com+ προκαλεσε μια εξαιρεση κατα την επεξεργασια του μηνυματος εγκαταστασης OC_COMPLETE_INSTALLATION. d:/nt/com/com1x/src/complus:setup/comsetup/ccompluscatalogsetup.cpp(γραμμη 472) κωδικος σφαλματος=0χ800700ea ------------------------------ Και αλλα δεδομενα ειναι διαθεσιμα. Αυτην τη στιγμη δεν υπαρχει βοηθεια για αυτο το μυνημα σφαλματος.Ανατρεξτε στο στοιχειο καταγραφης systemroot/comsetup.log για περισσοτερες λεπτομερειες.Και μου εχει ενα ΟΚ να πατησω,να το πατησω??? Υ.Γ=στην αγγλικη φραση η μπαρα δεν ειναι σωστη,η σωστη ειναι αυτη που βρισκεται πανω απο το enter(πιστευω να καταλαβες)
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ...δεν πολυκατάλαβα ΤΙ έγινε - εκτός από το ότι ΔΕΝ έγινε επιτυχώς η επιδιόρθωση. Πάτα το οκ που λες πάντως... Απο 'κει και πέρα, μάλλον το μόνο που σου μένει (αν η επιδιόρθωση όντως αστόχησε) είναι να πάρεις τ' αρχεία που θέλεις είτε με live cd - είτε αν θες πες να σου στείλω ένα αρχειάκι να φτιάξεις μία δισκέτα (αν έχεις floppy drive να τη χρησιμοποιήσεις), με ένα πρόγραμμα recovery που είναι για χρήση από δισκέτα
devill0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ναι εχω δισκετα στειλτα για καλο και για κακο.Αν μπορεις γραψε και πως το χρησιμοποιω...ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δεν χρειάζεται κάτι "εξειδικευμένο" : Βάζεις μέσα δισκέτα, τρέχεις το πρόγραμμα ( ένα κουμπάκι "start" μόνο θα πατήσεις όταν ανοίξει), κι αυτό εγκαθίσταται εκεί. Μετά ορίζεις απ' το BIOS να ξεκινήσει το pc από τη δισκέτα, κι όταν ανοίξει το προγραμμα από κει, θα δεις να σου έχει μια λίστα με τους δίσκους σου. Επιλέγεις αυτόν με το "πρόβλημα", το βάζεις να σκανάρει, κι όταν τελιεώσει (θα σου βρει και σβυσμένα αρχεία μάλιστα) επιλέγεις απ' αυτά που "βρήκε" αυτά που θέλεις να σωθούν, και ορίζεις την διαδρομή (σε άλλο partition ή δίσκο). Τρέξε το πρόγραμμα αν το χρειαστείς, και θα δεις, το ένα φέρνει τ' άλλο, δε θα κολλήσεις κάπου. Αν κολλήσεις παρ' όλ' αυτά...πες. Τσέκαρε το pm inbox σου.
devill0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 τελικα δεν αντεξα και πηγα τον υπολογιστη σε τεχνικο και μου ειπε οτι τα windows εγιναν gold και πρεπει να κανω φορματ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.