coolajami Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Παιδιά έχω εδω και λίγο καιρό παρατηρήσει πως οταν έχω ανοικτο τον ήχο του modem κάνει κατά κάποια χρονικά διαστήματα έναν ηχο που θυμίζει των ήχο της αναμονης κλήσεων,που ακούμε όταν έχουμε δεύτερη εισερχόμενη κλήση όταν μιλάμε(έναν διπλό σύντομο τόνο)Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.Εχω εσωτερικό modem crypto και έχω συνδέση το audio out με το line in της κάρτας ήχου μου με εξωτερικό καλώδιο.Όταν κλείνω τον ήχο του modem σταματάει να ακούγεται οπότε δεν πρεπει να είναι απο προγραμμα. <small>[ 01-08-2002, 02:05: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: coolajami ]</small> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefki Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 mipws to modem sou ipostirizei to V.92? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis-x Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Μήπως στο κάνει όταν είσαι στο in.gr ή στο flash.gr? Αν ναί τότε είναι διαφημιστικό κόλπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by coolajami: <strong>Παιδιά έχω εδω και λίγο καιρό παρατηρήσει πως οταν έχω ανοικτο τον ήχο του modem κάνει κατά κάποια χρονικά διαστήματα έναν ηχο που θυμίζει των ήχο της αναμονης κλήσεων,που ακούμε όταν έχουμε δεύτερη εισερχόμενη κλήση όταν μιλάμε(έναν διπλό σύντομο τόνο)...να είναι απο προγραμμα.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Αμα εχεις το modem συνδεδεμενο με την ιδια γραμμη που παιρνεις/σε παιρνουν τηλεφωνο τοτε οντως ειναι η αναμονη κλησεων. (εννοειται αυτο θα γινεται αν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια κ μαλιστα πολλες φορες αν ο αλλος επιμενει σε αποσυνδεει απο το ινετ ή αν ειχες εξωτερικο modem μπορει να ακουγες τον ηχο οταν συνδεεσαι στο ινετ ενω εισαι ηδη στο ινετ) Δυο λυσεις εχεις 1)να απενεργοποιησεις την υπηρεσια αναμονης κλησεων 2)να βαλεις 2η γραμμη <small>[ 01-08-2002, 16:49: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: kage ]</small> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolajami Δημοσ. 2 Αυγούστου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2002 Ναι πράγματι το modem μου υποστηριζει V.92. Παντως δεν είναι πρόβλημα απο την αναμονή γιατι το τσέκαρα επανηλημένα.Ακόμα και αν την απενργοποιησω το κάνει.Επίσης έχω καλέσει στο τηλέφωνο με το οποιο μπαίνω ιντερνετ για να το δοκιμάσω και πάλι δεν συμβαίνει αυτό. Τώρα τσεκάρω αν προέρχεται απο το in.gr και το flash.gr. Τελικά μάλλον προέρχεται απο τη διαφήμιση της toyota στο in.gr.Είμαι μάλλον σίγουρος γιατί συγχρονίζεται ο ήχος με το διαφημιστικό banner. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. <small>[ 02-08-2002, 02:39: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: coolajami ]</small> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.