Προς το περιεχόμενο

πλύσιμο ζάντας

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά οι μπροστινές ζάντες λερώνονται ποιο πολύ με λάδια από τις πίσω. Εκεί που τις καθάριζα την τελευταία φορά, είδα πως και μέσα στις εσωτερικές τους επιφάνειες έχουν επίσης λάδια. Αυτά τα καθαρίζω κανονικά ή χρειάζονται??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημασία έχει να είναι καθαρά τα φρένα και η εξωτερική επιφάνεια της ζαντας.

Αν τώρα θες να καθαρίσεις και το μέσα, κάνε το, αλλά δεν παίζει ρόλο.

Σημασία έχει να είναι καθαρά τα φρένα και η εξωτερική επιφάνεια της ζαντας.

Αν τώρα θες να καθαρίσεις και το μέσα, κάνε το, αλλά δεν παίζει ρόλο.

Τα φρένα αμα τα πατήσεις μια δυο φορές αυτοκαθαρίζονται (με λίγη δύναμη παραπάνω φεύγει και η σκουριά απο τους δίσκους -αν έχουν μείνει πολύ καιρό ακίνητοι), η εξωτερική επιφάνεια της ζάντας γιατί πρέπει να είναι καθαρά, πέραν φυσικά για αισθητικούς λόγους?

Για το μέσα μέρος της ζάντας μου την έχει "πει" ο λαστιχάς μου, οτι η πολύ μπίχλα δυσκολεύει την ζυγοστάθμιση, και οτι αν τις καθαρίσεις μετά χάνεται η ζυγοστάθμιση, λίγο υπερβολικό μου φαίνεται βέβαια, αλλά έτσι μου είπε.

Δεν είναι μόνο η επιφάνεια των δίσκων, αλλά και οι σιαγόνες που πρέπει να καθαρίζονται.

Μαζί σου, αλλά δεν είναι δουλειά που πρέπει να κάνεις εσύ, πχ μετά απο κάθε πλύσιμο, το κάνει ο μηχανικός κατά την διάρκεια αλλαγής δίσκου ή/και τακακίων.

Παιδιά οι μπροστινές ζάντες λερώνονται ποιο πολύ με λάδια από τις πίσω. Εκεί που τις καθάριζα την τελευταία φορά, είδα πως και μέσα στις εσωτερικές τους επιφάνειες έχουν επίσης λάδια. Αυτά τα καθαρίζω κανονικά ή χρειάζονται??

Ελεγξε αν εχεις καποια διαροη υγρων φρενων η αν εχει κοψει τιποτα φουσκες (αν εχει) απο το μπροστινο συστημα και εχει πασαλειψη τις ζαντες με γρασο η οτιδηποτε αλλο που εχει να κανει με διαροη.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα μικρού κιβυσμού εχουν μονο εμπρός δισκοφρενα,ενω πισω εχει ταμπουρα με αποτέλεσμα η σκόνη που δημιουργείτε απο την τριβη των εμπροσθιων φρενων να μενει πανω στις μπροστινες ζαντες.εκτος απο την αισθητική,δεν επιρεαζει πουθενα αλλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...