Προς το περιεχόμενο

Καλα Ανεμιστηρακια?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι ρε γμτ τωρα βλεπω φεραν και τα g τα 1900αρια και μολις τα παρειγγειλα απο ebay. Και 10 μερες θα περιμενω, και κατεληξα να πληρωσω περισσοτερο λογο μεταφορικων. Τι γκαντεμης που ειμαι ρε πστη μου.

Δημοσ.

μιας και λεμε για ανεμηστηρακια, να μην ανοιξω αλλο θεμα. Τι ανεμηστηρακι να βαλω πανω στην freezer γιατι αυτο δεν μου αρεσει εμφανισιακα?

Δημοσ.
μιας και λεμε για ανεμηστηρακια, να μην ανοιξω αλλο θεμα. Τι ανεμηστηρακι να βαλω πανω στην freezer γιατι αυτο δεν μου αρεσει εμφανισιακα?

ρε φιλε πως θα το στερεωσεις στη freezer;

Δημοσ.
ρε φιλε πως θα το στερεωσεις στη freezer;
Με βιδες χανοντας την εγγυηση....δεν την εχω παρει ακομα αλλα σκοπευω αυτες τις μερες να την παραγγειλω,,,μια χαρα ειναι για τα χρηματα της σε σχεση με της intel τη stock
Δημοσ.
Με βιδες χανοντας την εγγυηση....δεν την εχω παρει ακομα αλλα σκοπευω αυτες τις μερες να την παραγγειλω,,,μια χαρα ειναι για τα χρηματα της σε σχεση με της intel τη stock

εγω την εχω...οι βιδες που θα σφινωσουν; στο κανονικο σωμα της ψυκτρας;

Δημοσ.
ναι πανω στα fins...

το φαν της ψυκτρας εκτος απο το οτι εχει δικες του διαστασεις:P(107*43,5*96)....

δουλευει απο 900-2,5κ rpm....με 45CFM....

για να βαλεις αλλο ανεμιστηρι και δε θα ταιριαζει καλα, και για να φτασεις τις επιδοσεις αυτες θες πανω απο 8ευρω....

Επομενως ή παρτη και αστη στοκ ή παρε με 30ευρω μια καλυτερη:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...