Προς το περιεχόμενο

Καλα Ανεμιστηρακια?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη θελω προσθεσω ανεμιστηρακια στο κατω μερος του case που θα παρω, καθος και στην thermalright true black, Ποια θα προτεινατε να παρω? Εγω δεν εχω καθολου εμπειρια με τετοιου ειδους θεματα.

Επισης αξιζει και η αγορα fan controller?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αναλογως τα λεφτα...Ας πουμε οτι τα Noctua ειναι κορυφη...Αλλα κανει και 25ευρο το ενα...Εχει πολλα...Αναλογως τις διαστασεις...Το πανελακι ειναι αν 8ελεις να ρυ8μιζεις τις στροφες...

Καλύτερα για μένα να πάρεις φτηνά και σχετικά αθόρυβα fans παρά να δώσεις 20+ για κάτι τόσο εξεζητημένο ...

Εγώ έχω 4xZALMAN ZM-F3 120MM και είναι σχετικά αθόρυβοι, αλλά υπάρχουν ακόμα πιο φθηνοί.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και SW Fan Controller (Speed Fan) ... ανάλογα βέβαια και με την μητρική σου

Τα nexus λενε οτι ειναι πολυ καλα....εγω χρησιμοποιω 1 12ρι led της coolermaster στισ 1250rmp για εξοδο αερα και για εισοδο 2

CoolerMaster R4-SPS-20AK-GP 8cm και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... και ησυχα και δυνατα... με λιγα λογια πληρως ευχαριστημενος

Μπραβο ναι και αυτες, αλλα που τις βρισκουν. Το πλαισιο εχει scythe αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτες.

Παρεπιπτονως τα 120αρια που παιρνει το case ειναι ιδια με αυτα που βαζεις και στο ultra-120?

Ακριβως ιδια ειναι.

Η ψυκτρα ειναι απο τις καλυτερες και με την χρηση ενος καλου ανεμηστηρα

βελτιωνεις ακομα περισσοτερο την αποδοση της. Οποτε ψαχνεις κατι αποδοτικο

και συναμε αθορυβο...Αυτος αξιζει και με το παραπανω τα 17€. Μια φορα θα τα δωσεις...:P

• Super Moderators

χίλιες φορές να πάρει Noctua παρά SilenX...

ποιος τους εμπιστεύεται πλέον μετά τα προβλήματα που έβγαλαν?

Τελικα εναν παιρνει η ψυκτρα η 2? ΠΑντως ναι αν δεν βρω scythe ή τους αλλους παω για Noctua.

Επισης οι θερμομονωτικες παστες χρειαζονται? Επειδη θα παρω τον true black θα εχει μεσα. Χρειαζεται να παρω και την συριγγα για να την εφαρμοσω?

χίλιες φορές να πάρει Noctua παρά SilenX...

ποιος τους εμπιστεύεται πλέον μετά τα προβλήματα που έβγαλαν?

κανεις...

άμα είναι να ανεβείς τόσο καλύτερα πάρε ένα noctua που είναι και πιο ποιοτικός 3 euro διαφορα από τον silenX..

αλλα και τις coolermaster τα φουρφούρια μια χαρά είναι,με καλή απόδοση και σχετικά λίγο θόρυβο.

Τελικα εναν παιρνει η ψυκτρα η 2? ΠΑντως ναι αν δεν βρω scythe ή τους αλλους παω για Noctua.

Επισης οι θερμομονωτικες παστες χρειαζονται? Επειδη θα παρω τον true black θα εχει μεσα. Χρειαζεται να παρω και την συριγγα για να την εφαρμοσω?

ναι παίρνει 2 σε push/pull διάταξη αλλα δεν έχει και τρελες διαφορες.

αφού έχει μέσα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο,απλά τοποθέτησε την στο κέντρο και μετά με μια p.x. τηλεκάρτα άπλωσε την και είσαι ok (μην βάλεις πολύ πάστα).

• Super Moderators

είτε έναν είτε δύο...δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις 2...

ναι προφανώς χρειάζονται, πάρε είτε Arctic Ceramique είτε Arctic Silver 5...

είτε έναν είτε δύο...δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις 2...

ναι προφανώς χρειάζονται, πάρε είτε Arctic Ceramique είτε Arctic Silver 5...

αφού λέει ότι έχει μέσα ρε thresh :P δεν υπάρχει λόγος να πάρει άλλη...έχτος αν δίνουν ληγμένες πάστες! :devil::devil::P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...