Προς το περιεχόμενο

αγορά ψύχτρας!!

hercules1924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol....οκ θα το έχω υπόψην μου...:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ----------

παιδεια έχω βρει και την SCYTHE SCNJ-2000 NINJA 2 είναι παρόμοια με την mugen αλλά φαίνεται καλή και είναι και ποιο λίγα φράγκα....αξίζει να δώσω περισσότερα ή αρκεί και η ninja....????

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι εντελώς αλλά μου γέμισαν πιο πολύ το ενδιαφέρον οι άλλες δυο συν το ότι τις άλλες τισ βρίσκο από e-shopcy ετοιμοπαράδοτες και στην κύπρο....έιναι καλή ή αξίζει να δώσω περισσότερα στην mugen ή αν είναι όντος κάλήτερη η xigmatek και με πιο λίγα φράγκα...???:S:S:S...μπέρδεμααα.....

ναι σορρυ δεν είδα το msg ναι θα πάρω τον core2duo μου από τα 2.66 stock στα 3-3,5 ......θα δοκιμάσω τουλάχιστον....και σκοπεύω για OC 24/7.....είναι και η πρώτη φορά που δοκιμάζω αλλά τουλάχιστον θα προσπαθίσω....δεν με πολυνιάζει γιατί έχω και τον φορητό και έχω βάλει και στο ματι ένα quad γιαυτό είμαστε χαλαροί στο θέμα του να γίνει τηγανιτός που είναι και το τελευταίο που θέλω...:P...XD ...l0oo0ol

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη xigmatek έιναι πως δεν εχει ενδιαφέρον σε πολλά (εμφάνιση, σχήμα, βαμένους ανεμιστήρες, νικελομένα σασιά, προφυλακτήρες:P και πολλά άλλα τέτοια μπλαζέ), αλλά εχει πολύ ενδιαφέρον σε επιδόσεις.

Σπαρτιάτικη μεν, αποδοτική δε.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για κάποιον Ε7300 / E6700 και μια μητρική με καλούτσικο chipset (P35), το +1 Ghz δέν είναι άπιαστο όνειρο.Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ψύξη.

Δημοσ.
ρε φιλε ποιο cpu ειναι και με τι μητρικη εισαι; 3,5 πολλα τα λες:-D

cpu : INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66 GHZ LGA775

μητρική : GIGABYTE GA-EP45-DS3L

μνήμες : PC2-6400 EL DDR2 2GB (2X1GB) GOLD GX

καλα τα λέω cuz ???

Δημοσ.

τελικά παράγκιλα την scythe ninja 2 και την περιμένω από μέρα σε μέρα για να δροσιστεί και ο core2duo μου.....θα ανεβάσω καμιά φοτο μόλις την βάλω....:-D

Δημοσ.
τελικά παράγκιλα την scythe ninja 2 και την περιμένω από μέρα σε μέρα για να δροσιστεί και ο core2duo μου.....θα ανεβάσω καμιά φοτο μόλις την βάλω....:-D

παστα παραγγειλες;:-)

Δημοσ.

άκουσα πολύ καλά λόγια και διάβασα και καλές κρητικές και μια και ήταν και άμεσα διαθέσιμη την παρείγκιλα...πόσο μεγάλη διαφορά να έχουν δηλαδη???:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...