washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ...εδώ προτείνουμε μόνο επιστημονικά αποδεκτές λύσεις, TZORTZINO
Alt3rnative Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 το reset στην μητρικη δεν απεδωσε οποτε κοιταμε προς τροφοδοτικο μερια τωρα...ταυτοχρονα εχω βαλει κι ενα παπα να το διαβαζει...
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Φίλε επειδή έχω δεί διάφορα τέτοια τρελλά να προέρχονται απο ρεύμα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλη πρίζα και άλλο πολύπριζο. Ίσως είναι αυτό. Οταν ειναι κλειστός ο διακοπτης του τροφοδοτικου οτι και να γινει απο την πριζα δεν πεζει κανενα απολυτος ρολο μα κανενα ρολο! Αν δεν ειναι μητρικη, θα ειναι το μοντεμ και θελει ρυθμιση απο το bios, ετσι την ειχα πατησει και εγω.Επειτα εχει σειρα το τροφοδοτικο μπορει να τα επαιξε ο διακοπτης. Αν δεν ειναι ολα αυτα τοτε πας στο τομεα μαγεια, οποτε εχουμε ασημενιες σφαιρες,αγιασμο,εξορκισμο, επειτα θα βαλεις οπως εκαναν οι παλιοι που εβαζαν κατω απο το μαξιλαρι για φυλαχτο ενα σακουλακι μπαρουτι, εσυ βαλτω στο υπ/στη :lol:.., διωχνει τους δαιμονες :devil::devil::devil:
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 the power of χ86 compels you disable όλα τα wake up / boot events και ψάξε μήπως παίζουν και jumpers για αυτές τις ρυθμίσεις, επόμενος ύποπτος: το power up button
million_voices Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 the power of χ86 compels you disable όλα τα wake up / boot events και ψάξε μήπως παίζουν και jumpers για αυτές τις ρυθμίσεις, επόμενος ύποπτος: το power up button + εναλλακτικα και αν δεν πιασει αγιασμος-εξορκισμος απο παρθενο παπα:cry:(τα παλια τα χρονια) κουνησε απειλητικα μπροστα του ενα cd εγκαταστασης win millenium
caution Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ...χα χα millenium... δεν το 'χα σκεφτεί! ( σίγουρα πιάνει )
greeker Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 μαλλον ο τρελος παπας οταν το βαφτιζε το πεταξε τρεις φορες στον αερα, αλλα το επιασα μονο τις δυο...
Galans Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εγώ στην θέση σου θα θα έβγαζα περιττό hardware και θα ξεκίναγα με τα πολύ βασικά !!!
nick#18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 και μολις κλασει μεντες απο τα millenium βαλε orthos και ξεκινα στο στρεσαρισμα....και παντα με νευρο να φοβιθει...εκτος αν ερθω εγω που εχω αναστισει 2-3 υπολογιστες με το πατημα του κουμπιου...
endofchaos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 μου χε γινεικαι μενα το αναβα και εσβηνε πριν μπει στα windows το κανα 5 φορες και βαρεθηκα την επομενη μερα το ανοιγω και κανενα προβλημα απο τοτε.... παντος συμφωνω με τους αλλους. αλλη πριζα, αλλο πολυμπριζο , μπαταρια της mobo, bios reset και θα φτιαξει. αν οχι το τροφοδοτικο εχει φαει καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.