Προς το περιεχόμενο

Στοιχειωμενο pc?

Alt3rnative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το reset στην μητρικη δεν απεδωσε οποτε κοιταμε προς τροφοδοτικο μερια τωρα...ταυτοχρονα εχω βαλει κι ενα παπα να το διαβαζει...

Δημοσ.
Φίλε επειδή έχω δεί διάφορα τέτοια τρελλά να προέρχονται απο ρεύμα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλη πρίζα και άλλο πολύπριζο.

Ίσως είναι αυτό.

Οταν ειναι κλειστός ο διακοπτης του τροφοδοτικου οτι και να γινει απο την πριζα δεν πεζει κανενα απολυτος ρολο μα κανενα ρολο!

Αν δεν ειναι μητρικη, θα ειναι το μοντεμ και θελει ρυθμιση απο το bios, ετσι την ειχα πατησει και εγω.Επειτα εχει σειρα το τροφοδοτικο μπορει να τα επαιξε ο διακοπτης.

Αν δεν ειναι ολα αυτα τοτε πας στο τομεα μαγεια, οποτε εχουμε ασημενιες σφαιρες,αγιασμο,εξορκισμο, επειτα θα βαλεις οπως εκαναν οι παλιοι που εβαζαν κατω απο το μαξιλαρι για φυλαχτο ενα σακουλακι μπαρουτι, εσυ βαλτω στο υπ/στη :lol::lol:..,

διωχνει τους δαιμονες :devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.

the power of χ86 compels you

disable όλα τα wake up / boot events και ψάξε μήπως παίζουν και jumpers για αυτές τις ρυθμίσεις, επόμενος ύποπτος: το power up button ;)

Δημοσ.
the power of χ86 compels you

disable όλα τα wake up / boot events και ψάξε μήπως παίζουν και jumpers για αυτές τις ρυθμίσεις, επόμενος ύποπτος: το power up button ;)

+

εναλλακτικα και αν δεν πιασει αγιασμος-εξορκισμος απο παρθενο παπα:cry::-D:cry:(τα παλια τα χρονια)

κουνησε απειλητικα μπροστα του ενα cd εγκαταστασης win millenium

Δημοσ.

και μολις κλασει μεντες απο τα millenium βαλε orthos και ξεκινα στο στρεσαρισμα....και παντα με νευρο να φοβιθει...εκτος αν ερθω εγω που εχω αναστισει 2-3 υπολογιστες με το πατημα του κουμπιου...:P

Δημοσ.

μου χε γινεικαι μενα το αναβα και εσβηνε πριν μπει στα windows το κανα 5 φορες και βαρεθηκα την επομενη μερα το ανοιγω και κανενα προβλημα απο τοτε.... παντος συμφωνω με τους αλλους. αλλη πριζα, αλλο πολυμπριζο , μπαταρια της mobo, bios reset και θα φτιαξει. αν οχι το τροφοδοτικο εχει φαει καλα...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...